ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η 27ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΩΝΕΖΑ – ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ Λ@ΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    anastazia_252863_389087_type13262

    Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές της Κω, με τα πρώτα ίχνη στο σώμα της να δείχνουν ότι στραγγαλίστηκε.
    Η σορός της Αναστάζια-Πατρίτσια Ρουμπίνσκι, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού παράνομου μετανάστη που έλαβε άδεια εργασίας στην Ελλάδα, αν και είχε εισέλθει παράνομα και κρατείται από την αστυνομία.

    Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε γυμνή, τυλιγμένη με σεντόνι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη νεκροψία φαίνεται ότι βιάστηκε και κτυπήθηκε βάναυσα στο πρόσωπό της.

    Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ανάμεσα σε χόρτα.

    Όπως έγινε γνωστό, η σορός βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

    Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί πώς και από ποιους, αν και το ποιο πιθανό είναι είναι από τους αλλοδαπούς, από το Μπαγκλαντές και το  Πακιστάν.

    Η σκέψη για έγκλημα βρισκόταν στο μυαλό των αστυνομικών που τρέχουν τις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

    Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή. Ήλπιζαν και οι δύο σε ένα θαύμα.

    Πλέον περιμένουν να μάθουν ποιοι κρύβονται πίσω από το τέλος της κοπέλας που είχε έρθει στο νησί και εργαζόταν στην κουζίνα ξενοδοχείου.

    Όλα τις τελευταίες μέρες έδειχναν έγκλημα από τον ή τους αλλοδαπούς.

    Οι μαρτυρίες που έκαναν λόγο για ύποπτες κινήσεις τη νύχτα της δολοφονίας, οι αντιφάσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και μια σειρά από ευρήματα που έφεραν αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στην Κω.

    Ο 32χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για αρπαγή, επιμένει ότι δεν έχει σχέση και δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις συνθήκες που έχασε τη ζωή της η 27χρονη.

    Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του, διαπίστωσαν από το Σάββατο 17 Ιουνίου, ότι το έγκλημα δεν σημειώθηκε στο ισόγειο.

    Έτσι από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν έρευνες, με τη συμμετοχή εθελοντών στις κοντινές περιοχές. Στις Αλυκές το απόγευμα σήμανε συναγερμός με μια εθελόντρια να εντοπίσει σοκαρισμένη το άψυχο σώμα της 27χρονης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    65 Σχόλια

    1. Δεν θελουμε να θιξουμε κατι μιλφαρες που σιγονταρουν την ελευση των “μουσαφορηδων” αλλα μερικες εμμεσα και πλαγια συνηγορουν, γιατι διαθετουν φραγκα και αυτο που τους λειπει ειναι το σεξ.Διαλεγουν καποιο απο τους πιθηκους που ειναι πολυ μικροτερος τους.Απειρα τα παραδειγματα στην ελληνικη και διεθνη ζωη.Το metooτο δουλευει και γι αυτο. Ζηλεψαν κατι ανδρες που εχουν πολυ μικροτερες και κανουν αντιπερισπασμο .Το θεμα ειναι κοινωνικο και αντε ψαξε βρες τη λυση με τους επιδρομεις

    2. Σύντομα και στις μπαροβιες ελλεινιδες αυτά σας αξίζουν.

    3. Κουληηηηη μαζεψε και αλλους Προωθειστε οτι ανωμαλια υπαρχει στην τηλεοραση και σε λιγα χρονια με τα ανυπαρκτα μυαλα σαςδεν θα υπαρχει Ελλαδα αλλα ενα σαπιο ανηθικο ανυπαρκτο κρατος που θα ειμαστε εμεις οι φιλοξενουμενοι και το συνοθηλευμα αλλοδαπων και γκει οι ιδιωκτητες Εκει καταντησατε την πρωην υπερηφανη και ενδοξη πατριδα μας ΑΕΙΣΤΟ……………

    4. Ελληνίδες μακριά από αυτά τα κτηνολαθροπηθυκια. Ο ντορογιος χαίρετε όταν ακούει τέτοια συμβάντα, και αυτά που λέει είναι όλα κλανιες από πισινό του.

    5. ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!
      1. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!!!
      2.ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ !!!!
      ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ !!!!

    6. Θάνατος στα λαθροπιθίκια!!Για την δολοφονημένη Πολωνέζα δεν έχει εθνικό πένθος όμως.Την ίδια τύχη να έχουν όλες οι καραβιές με λαθροεισβολείς σαν το σαπιοκάραβο που έγινε τροφή για ψάρια στην Πύλο.

    7. Ρε ευνουχισμένα κι ανίκανα ελληνάκια (του κώλου) ασφαλώς και είναι άλλη μία γυναικοκτονία. Και οι δράστης- οι δράστες- δεν είναι λιγότερο κτήνη από τα δεκάδες καθάρματα ελληνικής κοπής, καταγωγής και νοοτροπίας που σκοτώνουν και βιάζουν. Να θυμίσω τώρα όλη την αλητεία με τους παιδοβιαστές; Που ανήκουν και στην “καλή κοινωνία”;; Θέλετε να ξεβρωμίσουμε; Ευχαρίστως. Φωτιά και τσεκούρι στα ράσα πρώτα απ όλα. Ταυτόχρονα φωτιά και τσεκούρι σε όλα τα πλούσια καθίκια που πληρώνουν για να βιάζουν ότι βρουν. Όλοι, με ελληνική ταυτότητα. Ανοίξτε ρε άχρηστοι τα στατιστικά των Αρχών για να δείτε….

    8. To KEEΡΦΑ και ο Ανταρσυα οργανωνουν συγκεντρωση διαμαρτυριας σημερα για τις αθλιες συνθηκες κρατησησης του Μπαγκλαντεσιανου…..Εκει εχουμε καταντησει ,πιο βρωμεροι κι απο τα σκουπιδια….

    9. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ!!!

    10. Δεν την έβρισκαν επίτηδες οι Αρχές και την βρήκαν οι …εθελόντριες! Θέλανε να περάσουν οι εκλογές γιατί κατάλαβαν τη ζημιά τους έκανε η δολοφονία από τους λαθραίους του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Ανδρουλάκη,του Κουτσούμπα και του Μηταράκη! Ακόμα και το ότι η Πολιτική Προστασία είχε περάσει από το σημείο είναι γελοία γιατί λέει ότι είχαν drones και δεκάδες άτομα! Και πως δεν ξαναέλεγξαν όλοι αυτοί ξανά κοντά στο σπίτι των Μπαγκλαντεσιανοπακιστανών και την βρήκαν οι …εθελόντριες! Και αυτά την μέρα που ήρθε η μητέρα της κοπέλας με τους ντετέκτιβ από Πολωνία! Αυτά για να καταλάβετε ότι αυτοί που σας κυβερνάνε σας μισούνε γιαυτό φέρνουν εκατομμύρια Μπαγκλαντεσιανούς και Πακιστανούς. Γιατί δεν λένε για την Μυρτώ ή για την 70χρονη στον Ορωπό που πήγε να τη βιάσει ο Πακιστανός ή για την 17χρονη που πήγαν 4 Αιγύπτιοι να τη βιάσουν στην παραλία; Και νοιάζονται μόνο για τους Πακιστανούς οι Τσιπροκούληδες; Μαυρίστε τους ανθέλληνες και ψηφίστε Σπαρτιάτες για τις γυναίκες και τα παιδιά σας. Άλλη ευκαιρία δεν θα έχετε, έρχονται εκατομμύρια λαθρομετανάστες με Κουλοτσιπροανδρουλάκηδες!

    11. Σ Π Α Ρ Τ Ι Α Τ Ε Σ !!!!! Να ξεβρωμίσουμε !!!! Ξυπνάτε !!!!

    12. ΕΛΛΑΔΑΡΑ δες Αχαρνών δεν κυκλοφορεί Έλληνας,μπράβο στους 300,ξυπνήστε θα έχουμε και άλλα θύματα δεν νομίζω η αστυνομία να κάνει πολλούς ελέγχους οι μισοί δεν έχουν χαρτιά,σταματάνε τον Έλληνα να τον γράψουν για μια λάμπα που καίμε στο αυτοκίνητο..

    13. Εδώ δεν έχουμε γυναικοκτονία???? Το περιβόητο “MeToo” που είναι?????

    14. ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ 2,3 ΕΚ.ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

    15. Άλλοι άνοιξαν τα σύνορα απ τα βόρεια, άλλοι είπαν η θάλασσα δεν έχει σύνορα και άλλοι φρόντισαν να έρχονται ακόμα περισσότεροι. Αποτέλεσμα μπάχαλο που κινδυνεύει η ζωή σου για αυτό οι νέοι φεύγουν συνέχεια και ασταμάτητα και θα μείνουν οι εισβολείς που το 90% είναι άρρενες αμόρφωτοι λιποτάκτες τυχοδιώκτες μαχαιροβγάλτες. Περαστικά στους εναπομείναντες

    16. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ ,

      1. Βρε ηλιθιε πανιβλακα δεν πήγε μαζί του με τη θεληση της, αλλά τόσο ζώα που είστε ουτε να διαβάζετε δεν ξέρετε, για αυτο θα σας κυβερνάει ο Κούλης και ο Τσίπρας μια ζωή.

      2. Αμα πήγανε με τη θέληση της δε θα τη σκότωναν ανεγκεφαλε σχολιαστή….αλλά έτσι κι αλλιώς θα σκότωναν και κάποια αλλη στην καταληλη ευκαιρία !!! Ο εγκληματίας δεν αλλάζει…..

    17. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!!ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!

      1. Σωστός, σκαστε λέω μετά το 40% και από Δευτέρα θα βρίζω όποιον μου κλεγεται ή λέει διάφορα.

    18. Αποποινηκοποιηση της Ινδικης Κανναβης χθες… ολα αυτα τα παρασιτα (Αφροασιατες και Αλμπανια) ζουν και γ@μ@ν απο το εμπορειο της κανναβης, αυτο εψαχνε η κοπελα σε αυτους και ποιος ξερει τι της ζητησαν να κανει…. μην γραφετε μπουρδες οτι ξαφνικα καταξανθες Πολωνεζες ερωτευθηκαν την Πακιστανικη ποδαριλα… για το χορτο γινονται ολα….

    19. Διαβάστε το καλά !!! Ανθελληνικά πουτ@ν@κι@…
      Δεξιά κι Αριστερά κι έξω από εδώ… έρχεται η σειρά σάς…!!! αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι….οι μέρες είναι μετρημένες κι απ’ αυτή τη Χώρα θα φύγετε μονάχα γ@μ#μ€ν€ς….!!! Την ίδια τύχει με τούς προσκεκλημένους σας “επιβήτορες” θα έχετε..την έξοδο..! Ελληνιστή…το ” π ο U λ ο ” !!!
      Εεερχεται… Έρχεται.. κοντός ψαλμός “αλληλούια” !

      1. Ναι έρχεται… Με 41% στον Μητσοτάκη και 20% στον Τσιπραβ και άλλο ενα 10% στον γιδοβοσκο 😂🤣

      2. Κοιτα τους γειτονες σου τι ψηφιζουν και μετα ελα εδω μεσα να μιλησεις

    20. ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ….ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ή ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ…Η ΚΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ…ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ( ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ) ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΥΝ ΚΑΡΟΤΣΑ, ΜΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;; ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ…

    21. αν εχουν αδεια σημαινει οτι δεν ειναι λαθραιοι

      1. λαθραια μπηκαν στην Ελλαδα αλλα στην συνεχεια πηραν αδεια εργασιας. αυτα ειναι τα κολπα του κουλη του μαφιοζου και της πουτανας της εβραιας γκαμποβσκι.καταλαβες τωρα γιδι του κουλη?

        1. που το ξερεις οτι μπηκαν λαθραια, μπουρδολογε τρελοφασιστα? ξερεις ποσους καλεσαμε να δουλεψουν στο τουρισμο? γιατι οι κηφηνες ειστε πολλοι

          1. Βρε άσε τις σαχλαμάρες που τους καλέσαμε, μιλάς λες και ζεις στον Αρη και κάνεις πως δεν ξέρεις!!!!!!
            Αυτοί ερχόντουσαν και έρχονται παράνομα με τις πλάτες διαφόρων, γνωρίζουμε περιστατικά που οι σύγχρονοι τσιφλικάδες τους πήγαιναν στη νομαρχία πριν καν τους ελέγξει η αστυνομία, εκεί τους έδιναν 6μηνη(κατ αρχήν γιατί μετά πάλι τους ανανέωναν) άδεια παραμονής, ενώ ήσαν παράνομοι, και μετά οι τσιφλικάδες τους πήγαιναν στην αστυνομία που τους ενέκρινε την παραμονή και όλα…..καλά!!!!!

            1. Υπαρχουν αυτοι που ερχονται παρανομα, υπαρχουν και οι νομιμοι. Δεν ειναι ολοι οι ξενοι λαθραιοι, οπως πιστευετε εσεις οι τρελαρες

          2. Εσύ ως Μητσοτακικος μια χαρά είσαι φαίνεται γιατί μιλάς; Αν δεν είσαι να πας εσύ να δουλέψεις στον τουρισμό και να απαιτήσεις το κανονικό μεροκάματο, τα ένσημα, αλλά και τις υπερωρίες και προσαυξήσεις του σαββατοκύριακου. Αλλά τα δεξιά αφεντικά θέλουν μαύρους και μαύρα. Άντε βλάκα που θέλεις το μεσαίωνα αρκεί να μην είσαι εσύ απ’την πλευρά των εργαζομένων.

    22. Να τι κατακάθια ταιζετε εκεί στην Κω πλην της συγχωρεμενης πλέον κοπέλας που θα έπρεπε να μην τους δίνετε δουλειά για να ξεκουμπιστουν και να πάνε στα τσακιδια. Πέσατε από τα σύννεφα τώρα.Μια χαρά τα είπε ο Κρικετος προχθές.

      1. Αν δεν εχουν και κατι να κανουν για ενα χαρτζιλικι θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.

    23. Όλοι οι υπόλοιποι είναι πιόνια του συστήματος και δεν αντιδρούν στον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Σήμερα 2 αλλοδαποί επιτέθηκαν σεξουαλικά σε Ελληνίδες στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα γίνονται αυτά και γύρευε πόσα κρύβουν. Ή Σπαρτιάτες η εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Διαλέξτε την Ελλάδα που θα αφήσετε στα παιδιά σας και σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών σας! Γιατί ο Μηταράκης έδερνε Πακιστανούς με 400 ευρώ για τον τουρισμό και τα Ελληνόπουλα ξενιτεύονται!

      1. Για να μη τους θελουν στις αραβικες πλουσιες χωρες κατι ξερουν οι σαουδαραβες και οι ντουμπαιοτες.Αλλα ουτε και αυτοι παν εκει. Για να ειναι με μας τους απιστους θελουν για να αγιασουν για τον αλαχ

    24. ΚΟΥ-ΛΗ και λοιποί προδότες να αναμένετε σύντομα να έχετε ανάλογο τέλος.
      ΜΟΝΟ αυτό θα είναι δικαιοσύνη.
      Ο καιρός γαρ εγγύς.

      1. Θα πληρώσουν πίκρα την στιγμή που γεννήθηκαν!

    25. Ψηφίζουμε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

      1. Να ψηφίσουμε τον πρώην βουλευτή του Λεβέντη? Το βιογραφικό του το είδες?

        1. Στην πολιτική το βιογραφικό είναι το σθένος, η πολιτική βούληση και οι πράξεις.
          Τα βιογραφικά όλων αυτών που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια τα είδες;

        2. οχι, να ψηφισετε τον ιδιο το Λεβεντη. Οχι πεταμενη ψηφο στα χουντοκομματα

    26. Εγώ θέλω για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Μεταξά και πρωθυπουργό τον Παπαδόπουλο για όσο διάστημα χρειαστεί να δούμε τι μάγκες βγάζει αυτή η χώρα και πόσο εύκολο θα είναι να έρθει έστω ένας λαθρομετανάστης. Άντε πια κάθε μέρα εγκλήματα, παρανομίες και τιμωρία μηδέν. Αλλά εκείνο το 40% και παραπάνω είναι, δεν καταλαβαίνει πρέπει το κακό να χτυπήσει την πόρτα του για να δει τι συμβαίνει. Το 90% κλαρίνο και οι υπόλοιποι στα ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να έρθει στον ίσιο δρόμο η χώρα.

      1. Οι αλβανοι εξακολουθουν να ειναι πρωτοι σε εγκληματικοτητα σε ολα τα ειδη της

        1. Ρε μιλάμε για Γιάννη και Γιώργη διάβασε ιστορία. Κλαρίνο και παρουσιαστε αλλιώς βουρδουλας.

    27. Είχαμε συναινετικό σεξ λέει το κτήνος, ελπίζω στην φυλακή να του κάνουν τα ίδια

      1. Συμπεριλαμβανομένου του διαμελισμού και την τοποθέτηση του πτώματος του σε μια σακούλα του βρωμολάθρο, έτσι του αξίζει του σκουπιδού!

    28. …………ευχομαι να το κανουν και στα παιδια σας και το ιδιο ισχυει και για τους προηγουμενους

      1. Το 41% είναι επί των ψηφισθεντων μην ξεχνιόμαστε, το 16% είναι επί του πληθυσμου

        1. οι χουντικοι εχετε -16% επι του πληθυσμου, χα χα χα

      2. Και που να τα βρούνε τα παιδιά των 41% οι λαθραίοι;Στις ΗΠΑ ,στην ΕΛΒΕΤΙΑ,στην ΑΓΓΛΙΑ,στην ΔΑΝΙΑ ;Αυτοί τα παιδιά τους και τα τρισέγγονα τους τα έχουν καβατζώσει αλίμονο από εμάς και τα παιδιά μας

    29. Εάν αποδειχτεί ότι είναι αυτός κρέμασμα αλλά δυστυχώς τους τρέφουμε τζάμπα και μέσα φυλακή κλπ σε ότι έχει σχέση με αυτά έχει δικαίωμα να είναι και αληθής 3 Χιλ παιδιά εινσι πολλά να κουβαλήσει ένα πτώμα νύχτα το διακινδινεψε διότι είναι και το βάρος ύψος κλπ μόνο αν την είχε βάλει σε τσουβάλι και την κουβαλήσει πλάτη και μετά την έβαλε σε νάιλον τυλιγμένο με σεντόνι αυτό ήταν διπλό φάρδος χοντρό η νάιλον γιατί αν ήταν διπλό φάρδος πρέπει να δεις το ύψος της για να δεις αν το έκανε τσουβάλι και την πέρασε πλάτη

    30. Την έφαγαν τα βρωμομουσλιμια και εμείς κυρηττουμε 3μερο πένθος για τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας.

    31. Αυτοι που τους φερνουν στην χωρα, οσοι υπογραφουν για να μεινουν ,οσοι κανουν τα στραβα ματια κ.α … Να πεσει πανω στα κεφαλια τους η Θεια Δικη και συντομα !

    32. Τριήμερο πένθος αρμόζει σε αυτήν την περίπτωση με την νόμιμη κοπέλα που ήρθε για εργασία στην χώρα μας και όχι στους παράνομους εισβολείς των διεθνών χωρικών υδάτων …

    33. Ερχονται απο μια θρησκεια που αμα κλεψεις σου κοβουν το χερι και βγαζουν εδω τ απωθημενα τους.Οποιο κομμα τιμωρει αναλογα με τον νομο στην πατριδα τους εγω θα την ψηφισω.Εκλεψες στο πακισταν,σου κοβουν το χερι?θα σου το κοψω…καπου πρεπει να μπει τελος σ αυτο…

    34. Καργιολια …!
      ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ αλλαξτε την Ελλαδα!

    35. οι αριστεροπουστρες επεσαν απο τα συννεφα ΔΕΝ μπορουν να το πιστεψουν πως οι λαθρο εκαναν αυτο το πραγμα Για να τους αδειαζουν τα υγρα πανε εθελοντριες οι μανες τους και οι αδερφες τους

    36. ακομη θυμαμαι το μητρακη να τρεχει να παρακαλει ασια για .. φτηνα εργατικα χερια κατεντολη των ελληνων ξενοδοχων και αγροτων που αντι να δωσουν μερκαματα σοβαρα να εχουν ελληνες ζητανε τζαμπα ασιατες για να… αναπτυχθει ο ελληνικος τουρισμος …
      σαπιοι και κυβερνηση και ξενοδοχοι και αγροτες ολοι τους για φτυσιμο

    Comments are closed.