ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΒΑΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κοινοποίηση:
treno-tempi

Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου, που δολοφονήθηκε στο έγκλημα των Τεμπών.

Ο ίδιος, αποφάσισε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εκμεταλλευόμενος τη νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, να επιστρέψει με τη μορφή δωροκάρτας τα χρήματα που κόστισε το εισιτήριο του αδερφού του, στον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μάλιστα, στο κείμενο που έγραψε, μαζί με την αποστολή της δωροκάρτας, υπογράφει ως «ο αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

«Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60′» αναφέρει συγκεκριμένα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα Τέμπη είναι τελειωμένη υπόθεση και για τους πολιτικούς και για τους δικαστικούς.Οι περιπτώσεις αυτές μόνο με εκδίκηση βρίσκουν τον δρόμο τους.Με μπλα μπλα η με συναυλίες η επιστροφές εισητηρίων δεν γίνεται τίποτα.Στα παπάρια του προδότη Καραμανλή αν του στείλανε πίσω το εισιτήριο.

  2. ο καραμανλης θα τα κανε καφεδες. σιγα μη νιαστηκε ο μπασταρδος. μονο απ τη φατσα φαινεται.. βομβα επρεπε ν το στειλει

  3. Ορε ξεφτιλικια….δηλαδή ένιωσαν πως οι συγγενείς των θυμάτων είχαν ανάγκη τα χρήματα του εισιτηρίου και όχι την απονομή δικαιοσύνης;Τους χλευάζουν και μετά θάνατον. Καλά έκανε ο αδερφός του σε αυτήν την περίπτωση..

Leave a Response