ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΦΩΤΙΑ

    Δύο διαφορετικά συναισθήματα. Από τη μία συγκίνηση και υπερηφάνεια για τις προσπάθειες των αντρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος να σβήσουν τη φωτιά – όπως βλέπετε και στα βίντεο – και από την άλλη οργή για τα ανθρωπάκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που τρέχουν όλη μέρα στα κανάλια για να λένε ηλιθιότητες και ψεύδη!

    Οι Πυροσβέστες μας προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά και να προστατεύσουν τις ζωές των πολιτών, τις περιουσίες και τα δάση μας και από την άλλη γραφικοί υπουργοί και βουλευτές που μοναδικό μέλημά τους είναι οι καλοκαιρινές διακοπές!

    Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το ξύλο με τα χημικά που έριξε η κυβέρνηση λίγους μήνες πριν στους Πυροσβέστες που ζητούσαν τα αυτονόητα. Αυτά, γιατί εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ξεχνάμε και είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο πιλότο της TURKISH AIRLINES

    2. Ο άχρηστος δήμαρχος Βούλας εάν κόψεις κάποιο κλαρί σου βάζει πρόστιμο 300 ευρώ.
      Εχθές με την ασχετοσύνη του έκαψε όλο το βουνό

    3. “έρχεται δύσκολο καλοκαιρι. Η συμμορια των 300 εντολοδοχων θα καψει την Ελλαδα και θα φταίει η Κλιματική Αλλαγη”… Μονο ενας ΠΙΘΗΚΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΌΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΛΈΟΝ…..

    Comments are closed.