ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ – ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μοσχα

    Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από αναγνώστη μας:

    “Καλημέρα! είμαι ένας Έλληνας που ζω 6 μήνες στη Μόσχα και 6 μήνες στην Αθήνα. είμαι παντρεμένος με Ρωσίδα. κυρίως ζω χειμώνα στη Μόσχα λόγω οικονομίας. διότι για ένα σπίτι 100 τετραγωνικών πληρώνουμε για ένα μήνα λιγότερα από 100 ευρώ όλους τους λογαριασμούς. δηλαδή θέρμανση μέρα νύχτα, ζεστό νερό μέρα νύχτα, λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, λογαριασμό νερού, ίντερνετ και συντήρηση κτηρίου .

    μάλιστα τον τελευταίο λογαριασμό πληρώσαμε 9.600 ρούβλια με αναλογία 1 ευρώ 144 ρούβλια. δηλαδή πληρώσαμε περίπου 68 ευρώ για όλα. Έχω ρωσικό κινητό που μιλάω στη Μόσχα και πληρώνω 1 ευρώ το μηνά.

    Βλέπω ειδήσεις στα Ελληνικά κανάλια μέσω internet και φυσικά βλέπω και στη Ρωσία ειδήσεις.

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ???? ΕΧΩ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ!!!! Εδώ στη Ρωσία δείχνουν τα πάντα. δηλαδή ακόμα και το τι λένε άλλα Κανάλια σε άλλες χώρες. φυσικά δείχνουν την Μαριούπολη κατεστραμμένη.

    Όμως δείχνουν κι άλλα πράγματα όπως να ταΐζουν τους αμάχους, να τους παρέχουν λεωφορεία για να φύγουν, ακόμα και βενζίνη τους βάζουν στα αυτοκίνητα τους.

    Έχουν συμφέρον οι Ρώσοι να φύγουν οι άμαχοι από την Μαριούπολη για να την ισοπεδώσουν μαζί με τους ναζιστές και να τελειώνουν μια ώρα νωρίτερα.

    Για τον λόγω του αληθές σας στέλνω 2 μικροφίλμ από τις ρωσικές ειδήσεις. το ένα που βαζουν μεχρι και βενζινη στον κοσμο για να φυγει και το δευτερο που τους παρεχουν τροφη.

    Σας στελνω μονο 2 αλλα εχω 102 τετοια φιλμακια απ τις Ρωσικες ειδησεις.
    ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΥΣΗ


    Και κατι τελευταιο παρακαλω. εδω στη Ρωσια υπαρχει αφθονια προιοντων και δεν παιζουμε ξυλο για ενα κιλο ζαχαρι. εδω με 2 ευρω βαζεις σχεδον 6 λιτρα βενζινη σημερα. αυτα!!!”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ο κοσμος εχει ξυπνησει.Δεν ειναι τυχαιο που το δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ πατωσε με 6%.Ολοι ξερουν οτι παιρνει γραμμη απο πρεσβεια στην Β.Σοφιας

    2. ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΝΑΛΑ. ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

    3. Αθλια παλιοκαναλα με λαλιστατους φαφλαταδες, φανφαρες, που λενε οτι θελουν αρκει να προβαλουν την προπαγανδα των Ουκρανων!!!!!! Και για ολα βεβαια φταιει ο Πουτιν , ενω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοι ειναι αθωες περιστερες!!!!!!

    4. Εντολή Β.Ζελένσκι σε Τάγμα Αζόφ: Μεταμφιεστείτε για να διαφύγετε από την Μαριούπολη

      https://youtu.be/QAz4q3igIVw

    5. Μπράβο στο Μακελειό καί τόν Έλληνα φίλο!
      Νά πού μάθαμε κ κάτι διαφορετικό.

    6. Σαφώς οι ειδήσεις που προβαλλονται απο τα συστημικα ΜΜΕ είναι σκουπίδια εδω και καιρό. Σκέψου τώρα με τον πόλεμο τι συμβαίνει. Ενημέρωση τυφλή…

    7. Πράγματι μόνο ή Ρωσία στέλνει χιλιάδες τόνους ανθρωπιστική βοήθεια στίς εμπόλεμες ζώνες τής Ουκρανίας.Ολόκληρο κομβόι μέ εκατοντάδες φορτηγά πού συνοδεύουν Ρώσοι στρατιώτες.Τά φορτία περιλαμβάνουν τρόφιμα,νερό σέ μποτίλιες,φάρμακα,ρούχα,κλινοσκεπάσματα καί πολά άλλα αγαθά.
      Σπασίμπα Ρωσία,σπασίμπα Πούτιν.
      Γιάννης Λάκων

    8. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν στο πρώτο ψέμα και τα λοιπά σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Ούτε τα κανάλια που μεροληπτούν υπέρ της ουκρανίας. Δεν είναι αντικειμενική δημοσιογραφία αυτό.

    Comments are closed.