ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Λ@ΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ

    Κοινοποίηση:
    20230806_183553

    Ένα απίστευτο, απάνθρωπο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που καλό θα είναι να το δουν και κάτι λαμόγια των Αθηνών μπας και αποφασίσουν να λειτουργήσουν επιτέλους λίγο πατριωτικά και αναλάβουν τις σωστές πρωτοβουλίες για να σωθεί η χώρα.

    Όπως θα δείτε παρακάτω, λαθροδιακινητές βασανίζουν κρατώντας μαχαίρια και λοιπά όπλα και μάλιστα έναν από αυτούς, τον μαχαιρώνουν στο πόδι ώστε να τους ακολουθήσουν με τα κλεμμένα ΙΧ στην Εγνατία.

    Το βίντεο είναι πολύ σκληρό παρά την αλλοίωση που υπάρχει στην εικόνα. Αυτά τα απάνθρωπα κατακάθια έχουμε μαζέψει στην Πατρίδα με ευθύνη Μητσοτάκη και Τσίπρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Φανταστείτε λοιπόν όπως ξέσπασε το σκάνδαλο με την κ. Καιλή , έτσι να ξεσπάσει και ένα άλλο σκάνδαλο όπου θα εμπλέκονται (υπουργοί εξωτερικών , εσωτερικών , δημοσίας τάξης , ακόμα και πρωθυπουργοί διαφόρων κρατών ) στο σκάνδαλο της αθρόας μετακίνησης πληθυσμών κυρίως ισλαμιστών στην Ευρώπη και να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί που μοιράζουν και συνεχώς αναχρηματοδοτούν τις κάρτες με τα ευρώ που δίδονται σε αυτούς με το πρόσχημα ότι χρειάζεται η Ευρώπη φθηνά εργατικά χέρια και το γιατί δεν έδωσαν τα χρήματα αυτά στον Ευρωπαίο πολίτη κάθε μήνα ώστε να πάρει απόφαση να κάνει παιδιά; Εδώ είναι που δεν εξηγείται το σενάριο και που φέρει οσμή συνωμοσίας ενάντια στην Ευρώπη. Αυτά για αρχή …………..

      1. Τα είπες όλα. Εγώ να προσθέσω ότι τα πιάνουν από παντού όπωςτα πιάσανε όλα τα κόμματα στα εμβόλια που θέλανε όλοι τα λοκντάουν και τα πρόστιμα στα αμπόλιαστα γεροντάκια! Απλά εδώ πετυχαίνουν να φέρνουν και μουσουλμανικούς πληθυσμούς ώστε να πετύχει πιο εύκολα η επέμβαση της Τουρκίας με πρόσχημα την προστασία των μουσουλμάνων όπως κάνανε στην Κύπρο! Στέφανε βγες μπροστά και όρισε ημερομηνία συλλαλητηρίου κατά της λαθρομετανάστευσης και ας πάει ο Βορίδης και ο Πλεύρης με το Κεερφά υπέρ των λαθρομεταναστών!!!

    2. Στην μαστουρα είναι ολοι οι διακινητες παρανόμων με Μεθαμφεταμίνη οπως και οι τζιχαντιστές … για αυτο κανουν οτι κανουν αλλιως ειναι κλασομπανιερες

    3. Δεν τους πλήρωσε μάλλον πλήρης το ποσόν άφιξης. Για εκφοβισμό των ακόλουθων εισβολέων πελατών τους! Εμάς μας κρατάνε θεατές της εισβολής στην χώρα μας με κάποιες συμφωνίες πού έκαναν με την ΝΤΠ. Πρέπει επιτέλους να δράσουμε, είναι είδη αργά! Δεν μας περιμένει καλό! Έχουμε και μεγάλο ποσοστό Ελλήνων που δεν κατάλαβε ακόμη τη συμβαίνει καί τούς υποστηρίζουν με δόντια και νύχια!!

    4. Συνοριοφύλακες, αστυνομία, στρατός και Frontex βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό στον Έβρο, καθώς οι ροές μεταναστών έχουν αυξηθεί και πάλι, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους με τις «κούρσες θανάτου» των διακινητών στην περιοχή να είναι καθημερινές.

      Μιλώντας στο Open o πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου Έβρου Χρήστος Τυρμπάκης υποστήριξε πως χθες πέρασαν τουλάχιστον 200 άνθρωποι στην ελληνική πλευρά. «Πέρασαν σε ένα χωριό που είναι περίπου 50-60 κάτοικοι. Καταλαβαίνετε τον φόβο, την ανασφάλεια και την εγκατάλειψη που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι», είπε συγκεκριμένα.

      Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό, τα μπλόκα σε όλο τον Έβρο έχουν αυξηθεί ενώ επιστρατεύτηκε ακόμα και το τεθωρακισμένο όχημα «Τυφών» της ΕΛΑΣ με τις καταδιώξεις που φτάνουν ως τη Θεσσαλονίκη να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο είναι και τους πολίτες του Έβρου να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή τους αλλά και στην Εγνατία Οδό.

    5. Δωστε κουπονια pass στον λαο να ξεχασει…δωστε και κανα μεγκα pass, να πουλησει και την μανα του…η ξεφτιλα εχει ονοα πλεον.

    6. 41% ΡΕΕΕΕΕΕ…..ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…!!!
      ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…..ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ…
      Η ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ

    7. Αυτός είναι ο λαός του αντιχρίστου να πάρετε ο καθένας τα μέτρα του δε θα τους προλαβενεται όταν γίνει το κανονικό ντου.Ο εντολή των τουρκοεβραιων της Βουλής είναι εδώ και χρόνια να μας φάνε λάχανο αν όχι με την κρίση και το χρήμα τότε θα πάνε με τα όπλα και τα μαχαίρια ξυπνήστε.

    8. Οι τσιπροκούληδες τους χαϊδεύουν και αποθρασύνθηκαν και οι δουλέμποροι αλλά και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Από κοντά και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών που πλέον προκαλούν εμετό μιλώντας για αφομείωση όταν αυτοί φυλάσσονται από δεκάδες σωματοφύλακες! Εμφανίστηκε και ο Ζαχαριάδης του σφύριζα που θέλει λαθρομετανάστες αλλά μένει Μαρούσι!!! Ζήτησε λέει την απαγόρευση του Ηλία γιατί ο μπολσεβίκος κατάλαβε ότι ψήφο από Έλληνα δεν θα βρει, αυτός που το κόμμα του οσφύριζα παρέα με νδ και πασόκ υπέγραψαν μνημόνιο 99 ετών! Και δεν φωνάζουν για τη Μυρτώ αλλά φωνάζουν για ρατσισμό όταν το Ελληνικό κράτος τους δίνει και επιδόματα σε αυτούς που μπαίνουν παράνομα κσι δεν ξέρει αν βγήκαν από φυλακές!

    9. Γαμώ τον αλάχ τους, ημι-αράπηδες του ISIS κάνουν κουμάντο στην χώρα μας και έχεις τον κτηκιάρη της πολωνο-εβραίας να μας κάνει και διαλέξεις ήθους την ώρα που μοιράζει ιθαγένειες σε πάσης φύσεως αλλοδαπά ανθελληνικά κτήνη!

    10. Στην Αθήνα θα πάνε έτσι και αλλιώς άρα δεν μας απασχολεί το θέμα.Η Αθήνα θέλει και τα παθαίνει δεν την λυπόμαστε καν.Και όλη την πόλη να πάρουν οι λάθρο πάλι δεν μας ενδιαφέρει.Ας έχουμε εμείς την ηρεμία μας και στην Αθήνα τα σχεδόν 4.000.000 κομματόσκυλα ας κάνουν ότι θέλουν.

      1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.

    11. σιχαμερα λεσια που καταστρεφουν την ευρωπη και χαιρονται τα παρταλια οι αριστεροπουστρες

    Comments are closed.