ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΩ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΞΑΝΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συμβάν καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού, ενώ βρίσκονταν στην μέση γραμμή μεταξύ Κω και τουρκικών παραλίων.

    Πάντα κατά τις πρώτες πληροφορίες, από την σύγκρουση υπέστη μικρές ζημιές το ελληνικό σκάφος.

    Το περιστατικό κατέγραψε δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Bild Λιάνα Σπυροπούλου.

    Δείτε το βίντεο από την σύγκρουση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ρίχτε τους στο ψαχνό για να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει αλλο

    2. ειναι η λύση.Ως γνωστόν, τα πλωτά της τουρκικής ακτοφυλακής είναι ταχύτερα από τα δικά μας.Επειδή ο κάθετος εμβολισμός είναι πολύ δύσκολος, γι αυτό και κυνηγούν τα δικά μας από πίσω (έχοντας το πλεονέκτημα της ταχύτητας). Εάν όμως τη στιγμή που πλησιάζει το πλωτό των τούρκων, ΠΕΣΕΙ από την πρύμη του ελληνικού πλωτού ένα σκοινί 5-10 μέτρων στη θάλασσα, ακριβώς μπροστά στην πλώρη του τουρκικού, το λιγότερο που θα συμβεί (άν δεν σπάσει η προπέλα και ο άξονας/η το ποδάρι του τουρκικού-γεμίζοντας το σκάφος με νερά) θα είναι να μπερδευτεί το σκοινί στην προπέλα και να ακινητοποιηθεί.Τότε μπορούμε και να τους ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ-ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ.Αλλωστε, οι θάλασσες είναι γεμάτες με κομμάτια σκοινιά που κατά καιρούς πέφτουν από τα καταστρώματα, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Μες στην τρελλή χαρά του, είναι φυσικό να μην το δει ο τούρκος κυβερνήτης, και έστι, ……………..ούτε γάτα ούτε ζημιά

    3. Αποτελεί μεγάλη ντροπή, αλλά και απόλυτη ξεφτίλα η πρακτική του συνόλου του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, αλλά και ειδικότερα του κυβερνώντος κόμματος, που δεν έχει τα κότσια να δώσει τις κατάλληλες εντολές σε λιμενικό και γενικά στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, για την κατάλληλη και πρέπουσα απάντηση στους τουρκομογγόλους, αυτή την απάνθρωπη και ανιστόρητη άτιμη φυλή, που σήμερα κυβερνάει ένας ανισόρροπος και ανήθηκος τρόφιμος ψυχιατρείου, μαζί με ένα τσούρμο από αμαθείς και εξ’ ίσου ανήθηκους ομόσταυλούς του, οι οποίοι μας προκαλούν μέρα και νύχτα ασύστολα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και μάλιστα επικαλούμενοι και το Διεθνές Δίκαιο…
      «Κύριοι πολιτικοί ταγοί της Ελληνικής Επικράτειας, είναι καιρός νομίζω να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να σταματήσετε να εξευτελίζετε το Ιερό όνομα του ΕΛΛΗΝΑ, και δώστε εντολή στις ένοπλες δυνάμεις να σταθούν στο ύψος τους αφού ξέρετε πολύ καλά όχι μόνο μπορούν αλλά και τολμούν γιατί δεν φοβούνται…
      Αυτά που κάνει η Τουρκία στην Ελλάδα, αν τα έκανε σε άλλη χώρα, τώρα θα τους είχαν πάρει γ…..ας μέχρι την έρημο ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ όπου και ανήκουν!!!
      Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι υπόλοιποι, θα σας έλεγαν: «Τι κάνετε μωρέ κιοτέψατε:».
      Κοντολογής, σταματήστε να είστε ένας απαράδεκτος συρφετός από επαγγελματίες πολιτικούς και σταθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ύψος των περιστάσεων… Γιατί πληρώνουμε τόσα δισεκατομμύρια για όπλα, για να τα κρύβετε: Βγάλτε τα όπλα σας ρε κιοτήδες και δείξτε στους άχρηστους τουρκομογγόλους, ποιός είναι το αφεντικό στην Βαλκανική χερσόνησο!!!

    4. Ρε ξεφτίλες του ΛΣ !!! Τι ψυχραιμία και μαλακίες μας λέτε; Γα@@στε τους Κωλότουρκους επιτέλους !!!

    5. Πήγαινε ρε Μπαλτάκο να καθαρίσεις γιατί ο συνάδερφος δεν βλέπω να τα καταφέρνει.

    6. Γιατί μάλλον είμασταν στα δικά τους χωρικά ύδατα και καλά κάναμε, μόνο αυτοί θα κάνουν παραβιάσεις;

    7. Η Τουρκια τα τελευταια χρονια εχει εξοπλιστει με σκαφη ακτοφυλακης μεγαλυτερα και καλυτερα εξοπλισμενα απο τα αντιστοιχα δικα μας. Αρα οποιος βγαινει και αναρρωτιεται γιατι δεν υπαρχει αντιδραση απο πλευρας μας ας το ξανασκεφθει.

    8. Με τινος εντολες θα κυνηγησουν τη Τουρκια;Με ολων των μιζαρισμενων προδοτων πολιτικων που ταιζουμε απο κ…..ο & απο στομα μεσα σε αυτο το κυνοβουλιο;Τα Ιμια επαναλαμβανονται.Στρατοδικεία για τους προδοτες πολιτικους & στρατιωτικους.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    9. οσο τα ανεχονται τοσο θα αποθρασυνονται τα μεμετια.Η συνεχεια προσεχως.

    10. ΛΥΣΗ > πιεστικό πόυ να εκτοξεύει πηχτή λαδομπογιά στα φινιστρίνια και στα μούτρα τους, (γι’ αυτη τη μικρη αποσταση) ή φλογοβόλο ΤΕΛΟΣ

    11. HK 11 εχεις δικιο .τρεχαλα τα περηφανα ελληνικα ναυτικα .ΞΕΦΤΙΛΑ πεταξτε τα οπλα σας και πατε να γινετε μοδιστρες η πατε προς ΧΙΟ μερια να σας δοσουν καμια 10αρια δυναμιτες ,

    12. Επιτέλους πρέπει να μαμησετε τα σπιτακια των μογγολων.

    13. Πριν λίγο ο ερντογαν προκάλεσε ξανά, είμαστε λέει ναζι που κλείνουμε τα σύνορα. Και δεν βγαίνει ένας στο ίδιο μήκος κύματος να του πει. Ότι γουστάρουμε κάνουμε, στην. Χώρα μας είμαστε τα σύνορα και τον λαό μας φυλάμε. Όσο για τους ναζι είσαι ο τελευταίος που μπορείς να μιλάς. Τι δουλειά έχεις στην Συρία και στην Λιβύη εισβολέα?

    14. Αν το έκαναν Έλληνες αυτό, οι τουρκαλάδες θα είχαν ξεσηκώσει το σύμπαν, μην πω , πως θα μας βούλιαζαν (ανάλογο παράδειγμα η κατάρριψη του ρὠσικου αεροσκάφους πριν λίγα χρόνια), υπερασπιζόμενοι τη χώρα τους (και καλά…). Δείχνουν κυνηγημένοι οι δικοί μας, ότι πρέπει για την προπαγάνδα του αλαζόνα συμπλεγματικού γενίτσαρου απ᾽ την απέναντι όχθη!!

    15. Θα με αναγκάσετε να πάω με την βάρκα μου και να τα βυθίσω εγώ !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!
      ΕΛΕΟΣ…. Τι περιμένετε ρε μ@λ@κες και δεν τα βυθίζετε γ@μω την τρέλα μου γ@μω ????
      ΕΩΣ ΠΟΤΕ ??.??.??

    16. Καναμε πασο,ποτε δεν προκαλεσαμε πολεμο,ποτε δεν πηγαμε εκει που κατι δεν μας ανηκει.Ακομα και τις χαμενες πατριδες ποτε δεν θα τις διεκδικησουμε αν και καποτε από δικα μας λαθη τις απωλεσαμε.ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΔΩ.ΔΕΝ γινεται ως ανθρωπος,ως κοινωνια,ως λαος,ως εθνος να ζεις συνεχεια στο φοβο και στις απειλες.ΛΙΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ χωρις να τον πειραξουμε μας απειλει διαρκως.Η ιστορια κανει κυκλο,και ξαναγραφεται από τους περηφανους και όχι από τους φοβησμενους.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΣΟ.ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ(ότι και να λενε).ΛΙΩΣΤΕ τους!!!

    17. Ανοιχτε πυρ ρε ηλίθιοι.γαζωστε τους υπάνθρωπους

    18. Η τουρκόφιληη γερμανική τηλεόραση παρουσιάζει αυτά τά επεισόδια από τήν τουρκική προπα-
      γάνδα.”Η ελληνική ακταιωρός παραβίασε τά τουρκικά χωρικά ύδατα καί η τουρκική ακταιωρός
      τήν απώθησε.Αυτό σημαίνει ότι οι τουρκομογγόλοι θά χτυπούν ελληνικές ακταιωρούς στά ελλη-
      νικά χωρικά ύδατα.Πού είσαι αείμνηστε ναύαρχε Κουντουριώτη νά πάρεις τά μεμέτια τού κυνή-
      γου.
      Γιάννης Λάκων

      1. Αφου οι δειλοι πισωγλεντηδες και τουρκοπροσκυνημενοι πολιτικοι μας ΟΥΤΕ ΑΟΖ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΡΕΣ ,ΡΟΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ?

    19. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ….ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ..!!!

    20. Είδαμε προχθές παρόμοιο περιστατικό που οι τουρκαλάδες βάλαν στο κυνήγι σκάφος του λιμενικού, βλέπουμε σήμερα κάτι αντίστοιχο. Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Ηταν σε Ελληνικά χωρικά ύδατα? αν ναι, τότε γιατί δεν γυρίσαν επι τόπου να τους γαζώσουν παρά το βάλαν “στα πόδια” λέγοντας μετέπειτα ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Να σε κυνηγάνε στα δικά σου χωράφια και σύ να τρέχεις σαν τον λαγό? Δηλαδή, αν ρίξουν το φράχτη στον Εβρο, θα αρχίσουν οι δικοί μας να τρέχουν προς την Ελλάδα και απο πίσω οι λάθρο και οι τουρκαλάδες? Τι στο καλό γίνεται????

    21. να βγούν ΔΗΜΟΣΙΑ σε ολα τα ελληνικά-τουρκικά – αμερικάνικα-γερμανικά …κλπ κλπ κλπ
      κανάλια και να ΖΗΤΗΣΟΥΝ μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στόν ερντογάν …
      οι μητσοτάκης – τσίπρας – παυλόπουλος και η νέα μας …μπουμπουλίνα χάρι πότερ ,
      για το πού ΔΕΝ καθήσαμε να μάς βουλιάξουν κ μετά να μάς …γαμη@@υν οι τουρκαλάδες …

    22. Πολυβόλο δεν έχουν πάνω στο σκάφος? Γιατί βλέπω ότι τρέχουν σαν δαρμένα γατιά…

    Comments are closed.