ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

    31χρονος αγρότης γης από την Αλβανία ήταν ο άντρας που βρέθηκε δολοφονημένος και θαμμένος στην άμμο, στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στην παραλία Καρτελά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έφτασαν στα ίχνη των δραστών και σύμφωνα με τα στοιχεία κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

    Τα δυο άτομα που συνελήφθησαν είναι ένας 30χρονο Αλβανό και μία 30χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 24χρονος Ρομά. Σύμφωνα με το eleftheriaonline, το θύμα διασκέδαζε μαζί με τους δράστες το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ της Κυπαρισσίας. Το θύμα φέρεται να είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που άγγιζε τις 10.000 ευρώ.

    Οι δράστες το γνώριζαν και την ώρα που έφυγαν από το μπαρ, οδήγησαν τον 31χρονο στην παραλία Καρτελά. Εκεί τον χτύπησαν πολλές φορές με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον και μετά έθαψαν το πτώμα στην άμμο.

    Οι αστυνομικές Αρχές τον 30χρονο Αλβανό και την 30χρονη Ελληνίδα τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης κοντά στο Ζευγολατιό, ενώ ο 24χρονος αναζητείται.

    Στην κατοχή τους βρέθηκε το ποσό των 5.300 ευρώ, που φέρεται να προέρχεται από τη ληστεία.

    Σε βάρος τόσο των δύο συλληφθέντων, όσο και του 24χρονου που αναζητείται έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. “αγρότης γης”, μιλάμε για ξεκαθάρισμα πρέζας, άλλος ένας Αλβανός, μια “Ελληνίδα” και ένας γύφτος……ε ρε τιμημένη αγροτιά……

    2. ενα κατακαθι λιγοτερο.στειρωστε ολους τους γυφτους!!!!

    3. Ένας Αλβανός εργάτης γης είχε πάνω του 10.000.Καλά,μας πείσατε.Μήπως ήταν από ναρκωτικά;

    4. Τον εθαψαν λεει στην παραλια και ουτε γατα ουτε ζημια.

    5. Αθλιοι πολιτικαντηδες απελαστε επιτελους μια για παντα τα εγκληματικα Αλβαναρια απο την χωρα!! Γιναμε χειροτεροι απο Κολομβια με τα σκ@τα που Ελληνοποιησατε!!!

    6. Μπράβο Κούλα !!!!!! Κάνεις θαύματα (χαχαχα) όταν είναι προεκλογική περίοδος!!!!!!

    7. Οι περισσότερες ειδήσεις σ’αυτήν την χώρα αφορούν Αλβανούς. Ούτε στα Τίρανα να ήμασταν.

    8. Διαφορές χασισεμπορων καλλιεργητων ναρκεμπορων. Φαγωθειτε μόνοι σας να καθαρίσει ο τόπος.

    9. Το ερώτημα είναι, πως και είχε 10.000€ πάνω του ένας εργάτης-αγρότης;
      Μήπως κι αυτός από κάπου τα έκλεψε;

    10. Όπου αλβανό εγκλγματια μαζί πάντα θα είναι μια Ελληνίδα.
      Βρε καλά έχουν τ όνομα που έχουν σ όλη την Ευρώπη οι Ελλεϊνίδες.

    Comments are closed.