ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! “ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ” – ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΙ – ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται σε ολόκληρη τη συνοριακή γραμμή μήκους 212 χιλιομέτρων. Όπως διαβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και σε μηνύματα που μας στέλνουν αναγνώστες, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στις Φέρες και γενικά στο νότιο Έβρο. Οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις εκεί δεν είναι αρκετές αφού το βάρος έχει δοθεί βορειότερα.

    Το αποτέλεσμα είναι κάτοικοι κοντινών χωριών να προσπαθούν σχεδόν μόνοι να αποκρούσουν τα κύματα των λαθρομεταναστών με τις κυνηγετικές τους καραμπίνες. Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες από κατοίκους του χωριού Πέπλος ότι έχουν γεμίσει λαθραίους.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ψάχνω το βίντεο για να το δείξω σε κάτι φίλους μου και το κατέβασαν από παντού. Ήταν η αλήθεια για το τι γίνεται και που μόνο στο makeleio.gr διάβασα και είδα στο βίντεο! Μακάρι να ξαναβρείτε το βίντεο!

    2. απο το Τυχερο, τον Πεπλο και κατω γινεται παρτυ….
      στο υψος του χωριου Πορος γινεται χαμος!
      ως το Δελτα ολο το βραδυ κυνηγητο με τα αγροτικα οχηματα πανω στο αναχωμα του Εβρου….
      παρακατω δεν μπορω να τα πω φατσα φορα….

    3. χαχαχαχαχα Μας την έφεραν νομίζω οι Τουρκαλάδες και εμείς κοιμόμαστε.
      Έστειλαν Τούρκους στις Καστανιές για κλεφτοπόλεμο με τους δικούς μας και οι λάθρο μπαίνουν ελεύθερα από άλλα μακρινά σημεία σε κοπάδια και από τα νησιά κατά χιλιάδες.
      Είναι όντως έτσι την πατήσαμε ή όλο αυτό το πανηγύρι είναι στημένο και μας δουλεύουν όλους από τις τηλεοράσεις τους που φυσικά δεν είπαν ούτε πρόκειται να πουν την αλήθεια;;;;;;;;;;;;;;.
      Στέφανε μόνο εσύ μπορείς να το διαπιστώσεις και αν είναι αλήθεια είμαστε για το γάιδαρο καβάλα.

    4. παρακολουθουμε σκηνες εισβολης ζομπι απο την σειρα the wallking dead

    5. παρακολουθουμε σκηνες εισβολεις ζομπι απο την σειρα the wallking dead

    6. Ali ρούφα το αυγό σου και σε άλλη παραλία και μην δω σχολείο για εμένα δεν είμαι και πολύ του πληκτρολογίου έτσι και αλλιώς εγώ πρώτη φορά γράφω βλέπω πολύ την λες σε κάποιους εδώ

    7. Στο διαδίκτυο οι Τούρκοι γελάνε και λένε ότι θα πάρουν τα νησιά μας γιατί τους ανήκουν. Οι χειρότεροι πάντως είναι οι προδότες που έχουμε εδώ αλλά και στη Ευρώπη που μας αποκαλούν ρατσιστές, βάρβαρους και λένε ότι πρέπει να τους υποδεχτούμε και να τους αφήσουμε να μπουν μέσα. Μόνο οργή και αηδία προκαλούν.

    8. ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
      ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ….

    9. Παιδιά όλα καλά στην μόρια. Οι λαθραιοι δολοφόνοι εισβολείς βγήκαν τσαμπουκαλεμενοι και καλά αλλά μόλις είδαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και τους περίμενε την έκαναν με ελαφρά.

      1. Θέλεις να πεις ότι οι μετανάστες είδαν συγκεντρωμένους όλους τους συριζαίους και φοβήθηκαν; Για δώσε μου να καταλάβω.

    10. Στέφανε δύσκολες μέρες για αλληλεγγυους μκο και άλλα ρατσιστικά ανθελληνικά σκουπίδια. Οι πράκτορες των μκο πήραν πουλο και κλαίγονται στον αφέντη ερντογαν που τους πληρώνει, αλληλεγγυοι υποστηρικτές τζιχαντιστων και Τουρκίας όπου γίνονται αντιληπτοί έχουν αποκτήσει ευγενικούς τρόπους και πατριωτικες ανησυχίες, ω ναι, και ο λαός ενωμένος για άλλη μια φορά μετά τις πρεσπες παλεύει για αξιοπρέπεια λεφτερια και ανεξαρτησία.

    11. Μονο με 50αρια λυνεται η κατασταση εδω που εχει φτασει .Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι θεμα χρονου η εσωτερικη απειλη των 2.500,000 εκατομυριων αλλοεθνων να ξεσπασει . Οι Αλβανοι και Τσετσενοι εχουν ενταχθει στους αρμους της εξουσιας μαζι με τους μισθωτους των Τουρκων ,οπου πιθανον να προκαλεσουν και να προτοστατησουν ,στην ανατροπη.Δολοφοντοντας την πολιτικη ηγεσια .Αφηνοντας την Ελλαδα μουδιασμενη για την δευτερη φαση της εισβολης .οπου θα ειναι στρατιωτικη.
      Η Ελληνικη κυβερνηση καλο θα ειναι να μοιραζει τουλαχιστον ελαφρυ οπλισμο στα Ελληνικα ΑΣΜ .

    12. Πόσοι είναι; Εκατομμύρια. Εάν δεν αρχίσουμε να ρίχνουμε με μυδραλιοβόλα δεν πρόκειται να σταματήσουν. Δεν θα αντέξουμε την πίεση. Κάποια στιγμή θα μπουκάρουν όλοι μαζί, συνεχίζουν να μαζεύονται στα σύνορα με την Ελλάδα ερχόμενοι από κάθε μεριά της Τουρκίας. Έπρεπε ήδη να έχουν πέσει σφαίρες εναντίον τους για να πάρουν το μήνυμα. Όσο καθυστερούμε οδηγούμαστε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να δώσει το άρξατε πυρ αλλά θα είναι αργά. Πολύ αργά. Θα με θυμηθείτε.

    13. Στέφανε, κατεβαίνουν μηλιουνια λαθροδολοφόνων εισβολέων τώρα από την μόρια οπλισμένοι με ότι βρίσκουν , μαζί φυσικά με μκο και σύριζαιους να επιτεθούν στους κατοίκους. Κόσμος και μάλιστα πολύς τους περιμένει ορκισμένος να παλέψει και να αγωνιστεί για την γη του το βιος του και την ζωή των παιδιών του. Ζητώ η λεφτερια, έξω οι εισβολείς από την Ελλάδα.

      1. Όλοι να βοηθήσουμε λοιπόν να σωθούν τα Συριζονήσια.

    14. Αποκαρδιωτικό….σου κόβει τα πόδια…το αίμα σου παγώνει…. και τώρα…τι;

      1. Και τώρα σκύψε ευλογημένη για ένα γρήγορο.

    15. Καλα πιστευω οτι μας κοροιδευουν και ειναι συνενοημενα τα καθαρματα με τις ΜΚΟκαιτους λαθρο και δηθεν τους αποθουν και ποιο κατω οιπιθηκοι κανουν παρτυ Ξ υπνειστεΕλληνες πατριωτες

    16. Που είναι ο στρατός γαμωτο.. Που τους αφηνουν να περνούν έτσι? Γαμω τα Εποπια γαμω, μόνο το χιλιάρικο ξερουν να περνούν. Διωξτε τους γιωταδες επιτέλους απο τον ελληνικό στρατό. Μπράβο στις Ειδικές δυνάμεις, στο Λιμενικο μας σωμα και στους αεροπορους μας. . Μόνο αυτοί μπορούν και ρισκαρουν καθημερινά τη ζωή τους

      1. Κοίτα να δεις στενοχώρια που σε έπιασε ξαφνικά για την Ελλάδα. Πραγματικά δεν σε αναγνωρίζω φιλαράκο.

        1. χα χα χα εσυ τουρκε στενοχωρησου για τον παρανοικο ερντογαν

      2. Οι στρατιωτικοι αλλα και οι στρατευσιμοι εκτελουν εντολες ανωθεν.

    Comments are closed.