ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε στην περιοχή Κίτσι στον δήμο Κορωπίου, δίπλα στην Βάρη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο όχημα, στο οποίο έκαναν σήμα να σταματήσει.

    Το όχημα δεν σταμάτησε, τουναντίον ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στις δύο μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τρεις αστυνομικούς και έναν πολίτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Τους σας στο ξύλο και λες ότι χτύπησαν στο τρακάρισμα άλλο αν τρακαρισαν με το γκλοπ σου? Κανείς δεν είδε κανείς δεν ξερει…όταν μάθει ο πολίτης να υπερασπίζει τον αστυνομικό και αυτός θα υπερασπίσει τον πολίτη….

    2. Καταπληκτικό επίπεδο διαβίωσης…μητσοτακη Γ@μιεσαι..

    3. Σταματήστε την καταδίωξη. Μη μπλέξουμε γιατί στα δικαστήρια, θα μαζευτεί όλος ο γυφτομαχαλάς, οι γύφτισσες θα τσιρίζουν, οι επαγγελματίες ανθρωπιστές των μκο θα καλοπληρώσουν ένα δικηγόρο κι αύριο ο γύφτος θα είναι έξω. Εδώ Α100, σταματήστε την καταδίωξη.

    4. χα χα χα . Κατα τα αλλα ειναι σιγουρη χωρα η Ελλαδα να ζει καποιος. χα χα χα

    5. Οπως στην Αμερική μπαμ κάτω. Να τελειώσουμε με τους γύφτους.

    6. Να αλλάξει αυτό που λένε για κάποιον σε : πολιτικό σύστημα γ@μ@@σ@@!!!

    7. Κάποιος είπε και πριν 10-15 χρόνια πως τους πιάνουμε και οι δικαστικοί τους αφήνουν πάλι ελεύθερους. Άντε και να πιάσεις κάποιον ποινικό, έναν Ρομά ας πούμε, θα γίνει το δικαστήριο και πότε και για τη ποινή μιλάμε και τι συνέπειες θα έχει στην ασφάλεια ή δε θα ωφελήσει;
      Στην πράξη τίποτα αλλά συμφέρει αντικειμενικά κάποιους δικηγόρους όλο αυτό γιατί βγάζουν αρκετά χρήματα, και μετά το ζήτημα πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στη Βουλή την ίδια. Δηλαδή δεν ευθύνομαι εγώ θα σου πει ένας νομικός σύμβουλος που ορίστηκε, εκλέχτηκε η διορίστηκε από κάποιους αλλά ο βουλευτής και ο βουλευτής πως πρέπει να ψηφιστεί κάτι και τι ορίζει η ΕΕ και ο ΟΗΕ και τα γνωστά.
      Τελικά ποιος ευθύνεται; Οι αστυνομικοί, οι δικαστές, η έλλειψη προσωπικού και κτιρίων, οι λίγοι δικαστές, χρειάζονται άλλοι 2-3 άρειοι πάγοι, να κάνουμε νέα αποσυμφόρηση των φυλακών, μήπως το ΣτΕ θέλει διπλάσιο προσωπικό, μήπως δεν προλαβαίνουν στη Βουλή να τα συζητήσουν και χρειάζονται προσλήψεις νομικών συμβούλων και γραμματέων;

    8. Καλά ρε παιδιά δεν μπορείτε να γυρνάτε τα ματάκια σας άλλου?Οπως μας είπε και το μπουρδελοαρχηγείο σας να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπούνε ληστές στο σπίτι μας.

    9. Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

    10. Αυτές είναι οι διαταγές του σημερινού σάπιου συστήματος :
      “Να πυροβολείτε στον αέρα και να μην τους καταδιώκεται… Ακόμη και αν σας πατήσουν …Να τους κάνετε μόνο αέρα….”!!!!
      -Να τους χαίρονται τα Εξαρχόπουλα, οι”δημοκράτες μου” και γενικά οι “αλληλέγγυοι” . Κάποιοι πολιτικοί που θα μπορούσαν πραγματικά να πάρουν μέτρα , τους έχουν στην φυλακή …!!!!.

    11. Κανείς δεν φοβάται τους αστυνομικούς. Κανείς δεν σέβεται τους Έλληνες.

      1. Λάθος! Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης τους φοβάται γιατί σ’ αυτόν δείχνουν όλη τους την αυστηρότητα και βία.
        Οι γύφτοι, λαθρομετανάστες, αντιφα κλπ παρακρατικά γκρουποσκυλα έχουν ασυλία.

    12. Γεμίσαμε αλβανους, γεωργιανούς, ρώσους, πακιστανούς, αφγανούς, άραβες, ρομά και άλλους αλλοδαπούς φονιάδες! Άμεσες απελάσεις και αν δεν τους δέχονται πίσω οι πατρίδες τους, υπάρχει και ο πάτος της Μεσογείου και πολλά σκυλόψαρα που πεινάνε!

    13. Θρασος και των γονεων! Ηρθε η ωρα αλλαγης νομων σαν την Αμερικη! Η ΕΛΑΣ θα πρεπει να αποκτησει πληρη αδεια οπλοχρησιας κατα το δοκουν! Ποσο αλλο ζουγκλα θα γινουμε πια? Η εφαρμοζονται οι νομοι η παμε κατα διαβολου!

    Comments are closed.