ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! E-MAIL ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΟ ΚΑΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ – ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ! ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Μ.

    Κοινοποίηση:
    mail-mes

    Συναγερμός έχει σημάνει σε πολλά σημεία της Αθήνας λόγω απειλητικού ηλεκτρονικού μηνύματος.

    Το μήνυμα προειδοποιεί για χτυπήματα σε εγκαταστάσεις του Μετρό και στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

    Αναλυτικότερα, μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας λαμβάνει χώρα εδώ και λίγη ώρα τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα Βόρεια Προάστια. Αιτία αποτέλεσε ένα απειλητικό mail το οποίο αναφέρει ότι θα σκάσουν βόμβες με 2 κιλά εκρηκτικά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το mail αναφέρει ότι σε κοντινές ώρες θα σκάσουν βόμβες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στο Εφετείο στην Λουκάρεως, στο μετρό του Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή.

    Ο αποστολέας ωστόσο δεν αναφέρει πουθενά χρονικό οριο, κάτι που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο όμως ήδη ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται σε όλα τα σημεία ενώ έχουν φθάσει και οι άνδρες της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να “χτενίσουν” τις τοποθεσίες και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

    Εκκενώνεται το νοσοκομείο ΚΑΤ αυτή την ώρα ύστερα από email το οποίο προειδοποιεί για χτυπήματα σε στάσεις του μετρό, στο Εφετείο αλλά και στο ΚΑΤ. Αναλαμβάνει το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

    Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, λόγω της απειλής, οι συρμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονται από τον σταθμό Σύνταγμα προσωρινά, χωρίς στάση. Ο σταθμός παραμένει ανοιχτός και οι συρμοί στη Γραμμή 3 πραγματοποιούν κανονικά στάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Εγινε κακος χαμος με τις εκκενωσεις, υποθετω , αλλα τα καναλια εδειχναν τα ιδια…Τη μερα που θα ειναι αληθεια η απειλη, θα ειμαστε σαν το βοσκο με το λυκο και τα προβατα.
      Μπορει να μην ηταν φαρσα, αλλα να τεσταραν αντανακλαστικα…
      Πολυ καιρο ορεγονται να μας κανουν “Ευρωπη”…

    2. Για την αναγκαστική είσοδο στην τρίτη Ηλικία, λέμε “ού γαρ μόνον το γήρας”
      Για την άκρατη ανοχή στην ελεύθερη η και κατόπιν “προσκλήσεων” ασύδωτη είσοδο, θα μποούσε κανείς να πει “ου γαρ μόνοι οι ελάχιστοι ειλικρινώς κατατρεγμένοι, αλλά μύριοι άλλοι συν αυτοίς”. Είναι μήπως αδόκιμο; Θα δείξει και θα το δουν και οι εθελοτυφλούντες, αλλά το υφίστανται ήδη όλοι Έλληνες, Πατριώτες και μη συνειδητοί.

    3. Μπούρδες. Αν θες πραγματικά να τα ανατινάξεις, δεν στέλνεις μήνυμα.
      Τα υπόλοιπα είναι για τους ηλιθίους που δεν καταλαβαίνει κάποια άλλη είναι η μεγάλη είδηση της ημέρας και πρέπει να την κρύψουν τα μονοθεματικά ΜΜΕ.

    4. Ρε οι ηλίθιοι αντί να πάνε στην βουλή πάνε στο ΚΑΤ να χτυπήσουν τους άρρωστους ανθρώπους.Μα πόσο μαλάκες θα είναι άραγε δώστε μία δημοσιογραφική εξήγηση.

    5. Ο μητσοτακουλας με τις ηλιθιοτητες του για υποστηριξη του ισραηλ μας εφερε και σ αυτο το σημειο.
      Ας καθοταν αμετοχος σε ολο αυτο οπως κανουν οι περισοτεροι .
      Τωρα τρεχατε να προλαβετε

    Leave a Response