ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ 40ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ” – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-13 194415

    Σε επιφυλακή τέθηκαν οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τη σύλληψη 40χρονου Τούρκου στη Χίου για όπλα και ναρκωτικά.

    Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο συλληφθείς ίσως δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, καθώς θεωρείται άτομο που γνωρίζει «πρόσωπα και καταστάσεις» για το οργανωμένο έγκλημα. Η σύλληψη έγινε την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι που νοίκιαζε στη Χίο. Πάνω του βρέθηκαν πιστόλι, σφαίρες, δίπλωμα οδήγησης και μία πλαστή ταυτότητα.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων και για πλαστογραφία. Οι ελληνικές Αρχές έχουν την «εικόνα» ότι ο 40χρονος μπορεί να σχετίζεται με κύκλωμα του οργανωμένου εγκλήματος, με έδρα την Τουρκία, με την κωδική ονομασία «Γεράκια».

    Για τη σύλληψη έχει ενημερωθεί η ΕΥΠ, ενώ οι ειδικές υπηρεσίες εξετάζουν εάν ο 40χρονος είχε επαφές με Τούρκους που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές για δολοφονικές επιθέσεις επί ελληνικού εδάφους.

    image_123650291-768x1024

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στις 11/9 στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, αλλοδαπός (30χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

    Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκεο συλληφθείς στην πόλη της Χίου και σε έρευνα που ακολούθησε, σε οικία όπου διαμένει στην ίδια περιοχή, παρουσία δικαστικού λειρουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    πιστόλι,
    γεμιστήρας,
    41 φυσίγγια,
    2 έγγραφα αρχών Ιταλίας (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδήγησης), τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.
    Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για σύλληψη Τούρκου στη Χίο – Τι ερευνάται
    Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς κατείχε το πιστόλι και τα φυσίγγια παράνομα, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

    Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΗΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΕΤΑΝΑΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ………..

    2. εδω ο λαος δουλευει @10 μυρια λαο οτι τα συνορα φυλασονται δεν μιλαμε για λαο μιλαμε για γιδια

    3. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!! ΧΩΡΑ ΚΟΥΡΕΛΟΥ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!!

    4. Κοιμαστε τον υπνο του δικαιου ακομα…..
      Μας εχουν κανει το αιγαιο σουρωτηρι κι εσεις περα βρεχει

    Leave a Response