ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;; ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ, ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    nosokomeio-alexanra

    Όπως σας γράψαμε και το πρωί ένας 70χρονος παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” και αφού αρχικά μπήκε σε πεντάκλινο δωμάτιο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊό και μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο.

    Στη συνέχεια, μίλησαν για απολύμανση του νοσοκομείου και καμία καραντίνα του προσωπικού.

    Ρεπόρτερ του makeleio.gr βρέθηκε στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” προκειμένου να διαπιστώσουμε πού βρίσκεται η αλήθεια και βρήκε μπροστά του το απόλυτο μπάχαλο!

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας λοιπόν, ο 70χρονος έφτασε στο νοσοκομείο χθες στις 8 το πρωί με συμπτώματα πνευμονίας. Στις 3 το μεσημέρι τον έβαλαν σε δίκλινο δωμάτιο από πεντάκλινο και στην πορεία όταν η υγεία του επιδεινώθηκε έκανε τεστ για τον κορωνοϊό. Το δείγμα στάλθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ και στις έξι το απόγευμα βγήκαν τα αποτελέσματα, τα οποία βγήκαν θετικά.

    Μην νομίζετε όμως, ότι η αντίδραση ήταν άμεση, αφού ο ασθενής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς στη μια μετά τα μεσάνυχτα!

    Ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο βρίσκεται ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτοί που ήταν εκεί στο νοσοκομείο και άφησαν τόση ώρα να περάσει ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.
      ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ…
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ… ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ !!!
      ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    2. Και στο ωνασειο υπήρξε κρούσμα αλλά μούγκα από παντού. Μακριά.

    3. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η 35ΑΡΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ 20ΡΗ ΑΡ@ΠΗ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΡΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…(ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ).

    4. Τα πράγματα είναι πιά ξεκάθαρα!! Δεν χρειάζεται πια να είσαι ειδικός ή να στο πουν οι ειδικοί στο να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου και την παρουσία σου σε κλειστούς χώρους, επίσης είναι πια δεδομένο οτι θα υπάρχουν κρούσματα που δεν έχουν επιδημιολογική σχέση με ταξίδια και με επαφή με ύποπτα κρούσματα, γιατί η διασπορά του ιού από τώρα και πέρα θα είναι μεγάλη και ανεξέλεγκτη, όπως έγινε στην Ιταλία, όπως έγινε με το περιστατικό του Νοσ.Αλεξάνδρα, και επίσης με την αύξηση των κρουσμάτων και μάλιστα με αυτά που δεν θα έχουν επιδημιολογική σχέση θα είναι τρομερά δύσκολο να ελεγχούν όλα με το ειδικό τεστ, όπως και εξίσου δύσκολο να αντιμετωπιστούν όλα με τις ειδικές στολές και σε ειδικούς χώρους εξέτασης και νοσηλείας!!! Παρ΄όλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο σοβαρό τρόπο και ρυθμό να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Είναι απορίας άξιον πώς βγήκε από το ”εργαστήριο” της φύσης, ξαφνικά και ανεξέλεγκτα ένας ιός με τέτοια χαρακτηριστικά μεταδοτικότητας, ανθεκτικότητας και επικινδυνότητας!!!

    5. Ο/Η Πάει για 1000 νεκρούς τη μέρα η ΙΤΑΛΙΑ. Από κοντά κι η Γαλλία λέει:

      Η κατάσταση είναι δραματική και αντί να βγουν να κάνουν ξεκάθαρες ανακοινώσεις στον κόσμο γι΄αυτό που έρχεται, η κυβέρνηση των ΝουΔούλων της μπίλντεμπεργκ και ο χαζούλιακας Κούλης κοιτάνε να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση. Μισόλογα ότι μπορεί να επιτάξουν ξενοδοχεία για να γίνουν νοσοκομεία, μισόλογα ότι μπορεί να παραταθεί το κλείσιμο στα σχολεία. ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ και να μην ξαναβγεί κανείς. Πάνε οι βλάκες οι ελληναράδες και παίρνουν προμήθειες στα σούπερ μάρκετ και μετά πάνε βόλτα για χάζεμα και καφεδάκι στην αγορά. ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ

      1. Αδερφε οποιος εχει μυαλο το κανει.Η οικογενεια μου εχει περιορισει τις μετακινησεις στο ακρως απαραιτητο.
        Θα βγουμε δηλαδη μονο αυριο για σουπερ μαρκετ και να πληρωσουμε κατι λογαριασμους εγω και η γυναικα μου και αμεσως στο σπιτι. Μετα αγνωστο ποτε θα ξαναβγουμε αλλα στην ουσια βγαινουμε μονο για σουπερ μαρκετ εξω. Να ρωτησω κατι:Αν καποιος εχει αυλη στο σπιτι του,ειναι ασφαλες να κατσει εκει αν θελει η καλυτερα να μεινει εντος του σπιτιου?

    Comments are closed.