28/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΑΡ

    Κοινοποίηση:
    kathismaa

    Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

     Μία 35χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

    Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 35χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη χθες τα ξημερώματα με αυτοκίνητο σε καφέ – μπαρ, αφήνοντας ανεπιτήρητα στο εσωτερικό του οχήματος, τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 9 και 3,5 ετών, αντίστοιχα, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.

    Περίοικοι, οι οποίοι αντελήφθησαν τα παιδιά να είναι μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο, ειδοποίησαν την αστυνομία.

    Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν τα παιδιά καλά στην υγεία τους και στην συνέχεια συνέλαβαν την 35χρονη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχει πατέρας;
      Δεν υπάρχει πατέρας!
      Είτε είναι νεκρός είτε είναι ανύπαρκτος είτε είναι ευνουχισμένος από καμμιά δικαστική απόφαση.
      Ούτε μάνα, ούτε θεία, τίποτε.
      Εκείνα τα πιτσιρίκια που ζητιανεύουν ξυπόλητα και οι συνοδοί τους τα επιτηρούν από 50-100 μέτρα, έχουν απασχολήσει τις Αρχές τόσο, όσο η μερακλού από την Πάτρα;
      Αναρωτιόμαστε…

    2. Με όσα γίνονται γύρω μας σε καθημερινή βάση, δεν αφήνεις τα παιδιά μόνα τους. Κανένας γονέας δεν πρέπει να χάνει οπτική επαφή με τα παιδιά του/της.

    3. Οι περίοικοι τι δουλειά είχαν τα ξημερώματα έξω, σαν δεν ντρέπονται, πήγε μια σεμνή κοπέλα να τον αρπάξει για να ζήσει τα παιδιά της και βρήκε τον μπελά της, τι μπουρδέλο κράτος είναι αυτό.
      Κούλη φέρε νόμο να μπορούν οι μανάδες να τον αρπάζουν με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, η κοινωνία προχωρά, ο πουστροκασέλας στηρίζει.

    4. Ε να μην πάει να πιει τις ποτάρες της η καριόλα;Τα παιδιά ας σκάσουν και τί έγινε.Αυτές είναι σήμερα οι γυναίκες,ανεγκέφαλες

    5. Το να πηδάει άντρας άλλον άντρα δεν τιμωρείται είναι φυσιολογικό και νόμιμο.
      Το να παραγγέλνουν ντελιβερι 2 άντρες παιδιά για να τα μεγαλώσουν με τις δικές τους ανωμαλίες δεν τιμωρείται είναι νόμιμο.
      Το να τιμωρήσει μια μάνα ή ένας πατέρας το παιδί του απαγορεύεται γτ το κακοποιεί και δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με τη νέα εποχή των αρρωστων συνειδήσεων.
      Επειδή άφησε στο αμάξι το παιδι την πήραν οι αστυνομικοί.Το καλοκαίρι τα ίδια έλεγαν λόγο ζέστης τώρα μάλλον λόγο βροχής; ποιος ξέρει κάτι άρρωστο θα σκεφτούν να βγάλουν για το καλό μας πάντα.
      Ανάποδος κόσμος 2023 και συνεχίζουμε.

      1. ισχύει ο ανάποδος κόσμος και η όλη παράνοια που ζούμε… ναι συμφωνώ, αλλά δεν αφήνεις μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο για να πας σε μπαρ ή οπουδήποτε αλλού που θα φας ώρα…μπορεί να πάθουν κάτι ή να τα πάρουν …δεν το ρισκάρεις, ας τα άφηνε στη μάνα της ή στην αδερφή της ή στην κολλητή της ή να έβρισκε μπέιμπι σίτερ ή να έφερνε τις φίλες της ή και τον γκόμενο “προσεκτικά” σπίτι της …αφού κοιμηθούν τα παιδιά

    6. Εδώ άλλοι εμβολιαζουν με χημιες τα παιδια τους από βρέφη και ακομα κυκλοφορουν ελεύθεροι…….
      Που ναι το κράτος;;;
      Ακουει;

    7. Θα σας φανε τα χαλαρά ποτάκια σουργελα. Το πολύ χαλαρό βλάπτει σοβαρά.

    8. έκανε 2 παιδιά αλλά έχει ακόμα το νου της στο ανδρικό μόριο

    Comments are closed.