ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΕΡΕΤΗ: Η ΜΑΦΙΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ – Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΡΑΪΒΑΖ, ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ PREDATOR, ΟΙ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ

    Κοινοποίηση:
    χιος0-e1722444804794

    Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αναφέρθηκε στην αθώωση των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ, στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο Σύστημα” και στον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη, κάτι που αποτέλεσε ¨χαστούκι¨ στην αστυνομική ηγεσία της χώρας αλλά και στον κ. Χρυσοχοΐδη.

    Μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως, «από το 2010 μέχρι το 2024 στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί μία απόπειρα και δυο δολοφονίες όπου και στις τρείς περιπτώσεις οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάτι που σηματοδοτεί ότι η μαφία στεγάζεται σε κρατικές υποδομές». Δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών αλλά και στο παράνομο λογισμικό Predator ,ένα εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα που μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα και τους πάντες.

    Επιπλέον σχολιάστηκε πως η μαφία που μας «κυβερνάει» σε πολλά επίπεδα, έχει διαφθείρει όλο τον κρατικό μηχανισμό και την ίδια τη δημοκρατία.

    Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ασε αφου κραατος δεεν εχουμε

    2. Μην μπαίνετε στον κόπο γιατί είναι ευρέος γνωστό για την Μαφία του κρατικού μηχανισμού το καταλαβαμε με τον τροπο που έβαλε φυλακή τον Κασιδιάρη

    Comments are closed.