ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    BEL

    Πραγματικά η σημερινή εκπομπή στο RADIO MAK θα σπάσει όλα τα κοντέρ! Μιλάμε για τις πιο βρώμικες εκλογές που είδε ποτέ ο τόπος!

    1-3 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ!

    Τα τρία ονόματα των βουλευτών του Βελόπουλου που συζητούσαν με τη ΝΔ, ζητούσαν λεφτά και θέσεις, με σκοπό να ανεξαρτητοποιηθούν από το κόμμα μετά τις εκλογές και να στηρίξουν τη μαφία. Ο πόλεμος εναντίον των πατριωτών είναι λυσσαλέος από τη μαφία.

    Μην χάσετε τη σημερινή εκπομπή!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΙΤ ΣΑΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      20/04/2023

    2. ο Μυλωνάκης αποδεικνύει ότι οι μισοί Κρητικοί είναι λεβέντες και οι άλλοι μισοί, όπως αυτός, για τον ασβέστη…

    3. Βλεπουμε σε επαναληψη την πληρη παρεμβολη των Αμερικανων οπως το 1965 που οδηγησε σε δικτατορια το 1967 που επεβληθηκε παλι απο τους Αμερικανους.

      1. εδω βρηκες να το γραψεις αυτο?? χα χα εδω ολοι λατρευουν τη χουντα

        1. Φίλε, δεν λατρεύουμε την Χούντα. Απλά λέμε ότι ακόμα και οι χουντικοί(όχι όλοι) ήταν πιο αξιοπρεπείς από τα λαμόγια της γενιάς του Πολυτεχνείου που από κουμμουνιστές καταντήσανε υπάλληλοι στις ΕΟΚ που βρίζανε και οι υπόλοιποι γίνανε υπάλληλοι των εφοπλιστών καναλαρχών! Πουλήσανε και τη μάνα τους για τα λεφτά και τα υπουργεία και οι αριστεροί και οι πασόκοι και οι ψευτοδεξιοί του καρατζαφέρη! Οι χουντικοί πεθάνανε στην ψάθα ενώ ο πατέρας της Καιλή κουβάλαγε βαλίτσα με 600.000 ευρώ και ο τσουκάτος τα λεφτά στο πασόκ και ο κούλης έχει σπίτι δίπλα δίπλα με τον χριστοφοράκο! Ενώ όλοι τα πιάσανε από τις φαρμακευτικές και συμφώνησαν στα λοκντάουν, οι μιζαδόροι που δεν συμφωνούνε σε τίποτα αν δεν λαδωθούν!

    4. Αφου ολα τα συστημικα ΜΜΕ(Μεσα Μαζικης Εξαπατησης) τα κουκουλωνουν ολα για να μην βγει τιποτα στη φόρα και αμαυρωθει η εικονα της κυβερνησης,ακουμε βλεπουμε και διαβαζουμε μόνο Μακελειο και Στ.Χιο!

    5. η εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία θέλει να αιματοκυλίσει την Ελλάδα, να προκαλέσει νέο Εμφύλιο

    6. Αποστασία ! ο Στρατός, τα τανκς τι κάνουν ; γιατί κοιμούνται ; (!)

      1. ο στρατος εχει ορκιστει να φυλαει τη πατριδα, οχι να τη προδωσει και να κανει πραξικοπημα. Ελλας=δημοκρατια, χουντες ζητανε μονοι οι δουλοι και σιγουρα οχι οι ελληνες

      2. Που την είδες τη δημοκρατία στην Ελλάδα ρε Μήτσο; Τη παλεύεις ρε;

    7. Στέφανε, δώσε ρέστα για την δωροδοκία που επιχείρησε το ανθελληνικό τόξο του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Και για τα εγκλήματα των αλλοδαπών που τα τουρκοκάναλα του κούλη και του τσίπρα δεν λένε την εθνικότητα των δραστών! Όλα στο φως Στέφανε για τους πρεσπολάγνους εμβολιολάγνους τουρκολάγνους ανώμαλους!

    Comments are closed.