ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ GAY – “ΘΑ ΔΕΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ” – Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    kapoutzidis

    Με πολλές εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, αλλά και εκπλήξεις ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο MEGA.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, λειτουργώντας όπως πάντα ως εκπρόσωπος τύπου των gay.

    «Είναι πολύ προβληματικό όταν μιλάει κάποιος και λέμε «λέει την άποψή του». Η άποψη πρέπει να εμπεριέχει γνώση, αλλιώς η άποψή σου είναι από κούφια έως ασήμαντη. Βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση που εκφέρουν την άποψή τους, που συνήθως είναι συνοθύλεμα πραγμάτων που διαβάζουν στο Facebook και δεν έχουν πάει ούτε μία φορά να δουν μία οικογένεια με ομόφυλους γονείς, δεν έχουν συνομιλήσει μαζί τους και δεν έχουν δει το παιδί».

    «Αν θέλει ας ψηφίσει όχι, αλλά πρώτα πρέπει να δει ποιους γονείς θέλει να απορρίψει και να δει αυτά τα παιδιά. Είναι φοβερά συνειδητοποιημένη η απόφασή τους να γίνουν γονείς και μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζοντας όταν θα δυσκολευτούν και ότι η Πολιτεία δεν θα τους στηρίξει. Όλη η προσπάθεια αυτών των γονέων είναι να φτιάξουν ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας».

    Για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

    «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και να αποφασίσει πως θα κάνει τη ζωή του. Λένε για την πυρηνική οικογέενια, ότι κινδύνευσε. Κινδύνευσε σε άλλες χώρες; Μάθαμε τίποτα, πως κινδύνευσε η πυρηνική οικογένεια στον Καναδά;».

    «Λέγανε ότι θα κινδυνεύσει ο γάμος. Κινδύνευσε επειδή δύο ομοφυλόφιλοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; Οι στρέιτ φίλοι μου χώρισαν από απιστία. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι «παντρεύτηκαν κάτι ομοφυλόφιλοι απέναντι και αυτό κλόνισε τον γάμο μας». Η ελληνική οικογένεια έχει πολλές μορφές», δήλωσε.

    Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε πως μπορεί να έχει σκεφτεί τον εαυτό του παντρεμένο, αλλά όχι πατέρα, καθώς δεν ξέρει εάν μπορεί να τα καταφέρει.

     «Μόνο ο εαυτός μας μπορούμε να είμαστε»

    Όταν προχώρησε στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του ανέφερε πως οι σχέσεις του με τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά ειλικρινείς.

    «Ο άλλος δεν ήξερε πως να με προσεγγίσει πριν και τη συζήτηση την πήγαινε μέχρι ένα μέρος που πίστευε ότι θα αισθανόμουν άνετα. Στη ζωή μας μπορούμε να είμαστε μόνο ένα πράγμα, ο εαυτός μας. Η σεξουαλικότητα είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, όπως οι γονείς μας και η καταγωγή μας».

    «Δυσκολευόμουν, δεν μπορούσα να μιλήσω. Στην αυλή του σχολείου που να το επικοινωνήσω; Με αγωνία προσπαθούσα να βρω 10 λεπτά που θα σταθώ στο διάλειμμα, σε ποια παρέα να κολλήσω μόνος ως ακροατής, δεν μπορούσα να μοιραστώ κάτι. Μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά, ή κάποτε έτσι μεγάλωναν. Πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα», δήλωσε.

    Οι δυσκολίες που βίωσε στην εφηβεία του τον έκαναν μοναχικό, κάτι που πια δεν τον φοβίζει.

    «Να με φοβίσει η μοναχικότητα στην Αίγινα; Έχουμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις. Η μοναχικότητα στην Αίγινα έχει και χαρά στην τελική ανάλυση».

    Η έκκληση στον πρωθυπουργό

    Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε έκκληση μέσω του MEGA στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

    «Όλοι σας που σκέφτεστε να πάτε στη Βουλή και να ψηφίσετε, πριν το κάνετε αυτό δείτε τους και μιλήστε μαζί τους. Θέλω να κάνω και έκκληση στον πρωθυπουργό. Ας τους καλέσει αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά. Θα δει ωραίους γονείς και καλοαναθρεμμένα παιδιά. Ας τους καλέσει», είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Παλιοβρωμιαρη ανωμαλαρα που θες και παιδί!! Βγαλτο από την κωλαρα σου αν μπορείς γαμιολη!.ου στον διάβολο από δω πουσταρια του κερατά… αμάν πια.. αμάν…θα βγούμε στους δρόμους ρε και θα σας…..στο γόνατο…

    2. Έκοψε καπίστρι ο Καπουστρίδης πάλι, δώστε του ένα ποδήλατο χωρίς σέλα να αθλείται, ναι από αυτά που χρησιμοποιεί ο Ψαροκασέλας με την νοσοκόμα του στα γυμναστήρια.

    3. Ρε παληοπουστηδες θελετε και παιδια να τα κανετε σαν τα μουτρα σας??Ρε μαλακισμενα αχρηστα κορμια στο σχολειο θα τα ρωτανε ποια ειναι η μαμα σου τι θα λεει το παιδακι??οτι εχω για μαμα εναν ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΩΜΑΛΟ?? Αει στο διαολο καριοληδες βγαλτε το σκασμο επιτελους. Καντε τις ανωμαλιες σας αλλα μην μιλατε, μην βγαινετε στα ΜΜΕ,και διαδικτυο, αν εχετε ιχνος ευθιξιας…που αμφιβαλλω αφηστε τα παιδακια στην ησυχια τους, μην παιζετε με την ψυχικη τους υγεια.Eπιτελους υπαρχουν σοβαροι παιδοψυχολογοι να βγουν να μιλησουν τι εναι σωστο γαι τα παιδακια και την αθωα ψυχουλα τους?????

    4. Και κακος και Πουστης…..E σε πιανει μια αηδια.

      Και σε λιγο καιρο θα ειναι και γερος.

      ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    5. Καλοι μου ανθρωποι ειναι κακο που η Γεωργια θελει να γινει μανα, να φτιαξει τη δικια της ακαδημια με τεκνα πουλαιν που θα την εξυπηρετουνε αφιλοκερδως?!
      Βαρεθηκε να πλερωνει λομπους και να της φευγουνε στα ξαφνικα για αλλους…πατους!

    6. Η ομοφυλοφιλία ειναι ανωμαλια. Και οπως ειπε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος «μην πλανάσθε· ούτε οι αρσενοκοίτες θα κληρονομήσουν τη βα­σιλεία τού Θεού».

    7. Ποτέ μη πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια

    8. Όλοι αυτοί που είναι μειοψηφίες μιλάνε και ξεσαλωνουν γιατί πολύ απλά στις ηγετικές θέσεις υπάρχουν κάποιοι σαν αυτούς. Ανώμαλοι, απατριδες, μιζαδοροι, παιδεραστές, διαπλεκόμενοι. Για αυτό και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι σωστοί και με την κάλυψη της κάθε είδους εξουσίας να επιβάλουν πράγματα στην κοινωνία. Με άντρες σε όλα τα πόστα, οικογενειάρχες και πατριώτες ποιος απ’αυτούς θα έλεγε κάτι; Κανείς. Αν τολμούσε θα του έκοβαν το βήχα.

    9. Προστατέψτε τα παιδιά από την ανώμαλη Νέα τάξη πραγμάτων που κυβερνάει. Ο Καπουτζίδης δεν λέει κουβέντα για το Ισλάμ που δεν τολμάει η γυναίκα να μην έχει μαντίλα και μιλάει για τα δικαιώματα των γκέι που στην τηλεόραση οι πιο πολλοί είναι γκέι! Προστατέψτε τα παιδιά από τους ανώμαλους και δεν μας νοιάζει οι ανώμαλοι τι κάνουν στο κρεβάτι μεταξύ τους! Τα παιδιά όμως δεν θα τα κάνετε ανώμαλα επειδή επιλέξατε εσείς οι ανώμαλοι αυτόν τον δρόμο!

    10. Δεν μας ενδιαφέρει η ανωμαλία σας ρε. Τα παιδιά όμως μην τα πιάνετε στο στόμα σας. Εσείς ρε γεννηθηκατε και μεγαλώσατε από φυσιολογικούς γονείς και ελεύθερα αποφασίσατε τι σκατα θα είστε στη ζωή σας. Ένα παιδί που θέλετε για τις ανώμαλες ορέξεις σας δεν θα ρωτηθεί ποτέ. Εσύ είχες το δικαίωμα να πεις την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου, μαμά, πως ρε ανωμαλε φασίστα θα το στερήσεις αυτό από ένα παιδί και θα το υποχρεώσεις να βλέπει τα αισχη σου. Ένας χριστιανός να τους πάρει το κεφάλι δεν υπάρχει ρε πουστη μου. Αν γυρίσει ο τροχός αλίμονο σας. Θα παρακαλάτε και δε θα υπάρχει έλεος. Που μάθατε οι πουστηδες να μιλάτε για παιδιά. Ανάθεμα την ώρα που γεννηθηκατε. Άχρηστοι, ανώμαλοι, χωρίς καμία προσφορά στην κοινωνία και στην πατρίδα.

    11. Δεν νομιζετε οτι εχει παραγινει αυτο το χάλι με τα πουσταριά?Ειπαμε στο κρεβατι τους ας κανουν οτι θελουν αλλα παραεξω μόκο γιατι διαβαλλουν κοσμο και παιδια

    12. Ο Καπουτζίδης τελευταία έχει ξεσαλώσει, έχει πάρει πολύ αέρα…
      Όλο θεωρίες του απευθυσμένου, που όλες στηρίζοντα δήθεν στον ανθρωπισμό και την ”πρόοδο”.
      Αυτοί που μιλούν ειδικά για υιοθεσίες παιδιών και εννοώ τυς φυσιολογικούς που τους υποστηρίζουν, θα ήθελαν να προέρχονται από τέτοια ”οικογένεια”;
      Θα ήθελαν να μην είχαν αναφέρει ποτέ στη ζωή τους τις ιερές λέξεις μητέρα και πατέρα και όλα τα συναισθήματα που προκαλούν αυτές;
      Στα τσακίδια λοιπόν όλοι αυτοί και η πολιτική ορθότητά τους, ο χρόνος θα διορθώσει όπως πάντα αυτή την απαίσια ανορθογραφία καιι δεν είναι μακρυά ο καιρός…

    13. Ο/Η ΕΓΚΛΗΜΑ η τεκνοθεσία από γκέηδες και γκέισσες ... ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ η τιμωρία των υπευθύνων λέει:

      Εάν μπορείς, να πας να κάνεις δικό σου παιδί, ρε φλούφλη …
      Είναι παντελώς αντιφατικό και αρρωστημένο, από τη μία να επιλέγεις το αφύσικο & το ανώμαλο γιά να ικανοποιήσεις το σεξουαλικό σου κουσούρι και από την άλλη να διεκδικείς παιδιά που έχουν προέλθει από την προαιωνίως φυσιολογική διαδικασία … Δηλαδή, επειδή εσύ μεγάλωσες με τα βιώματα της απομόνωσης και της αποστροφής από τους συνομηλίκους σου και την κοινωνία, πρέπει ντε και καλά να μεγαλώσουν με τα ίδια βιώματα και άλλα αθώα παιδάκια που θα τους επιβληθεί -με νόμο- να έχουν για μπαμπά τον Μήτσο και μαμά τον Γιώργο ;;; Πώς θα αντιμετωπισθούν αυτά τα παιδιά από το ευρύτερο περιβάλλον, πέρασε ποτέ από το κενό μυαλό σου ;;; ΄Η μόνο το δικό σου βίτσιο σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί ;;; Ουστ από δω, παρτάλια της ανωμαλίας και της διαστροφής … Σας αξίζουν πίσσα και πούπουλα, παλιο φτερούδες, ΟΧΙ παιδιά …

    14. για να διαστρεβλωθει, απο υγιη σεξουαλικη ροπη σε αρρωστημενη και το ευαλωτο & ευεπηρεαστο παιδακι απο τους μπαμπαδες του με τους οποιους δεν εχει τιποτα κοινο. Συγχαρητηρια. Ετσι λυνετε και το προβλημα του υπερπληθυσμου για ολες τις αλλες χωρες πλην της Ελ.

    15. Ο/Η ΕΓΚΛΗΜΑ η τεκνοθεσία από γκέηδες και γκέισσες ... ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ η τιμωρία των υπευθύνων λέει:

      Εάν μπορείς, να πας να κάνεις δικό σου παιδί, ρε φλούφλη …
      Είναι παντελώς αντιφατικό και αρρωστημένο, από τη μία να επιλέγεις το αφύσικο & το ανώμαλο γιά να ικανοποιήσεις το σεξουαλικό σου κουσούρι και από την άλλη να διεκδικείς παιδιά που έχουν προέλθει από την προαιωνίως φυσιολογική διαδικασία … Δηλαδή, επειδή εσύ μεγάλωσες με τα βιώματα της απομόνωσης και της αποστροφής από τους συνομηλίκους σου και την κοινωνία, πρέπει ντε και καλά να μεγαλώσουν με τα ίδια βιώματα και άλλα αθώα παιδάκια που θα τους επιβληθεί -με νόμο- να έχουν για μπαμπά τον Μήτσο και μαμά τον Γιώργο ;;; Πώς θα αντιμετωπισθούν αυτά τα παιδιά από το ευρύτερο περιβάλλον, πέρασε ποτέ από το κενό μυαλό σου ;;; ΄Η μόνο το δικό σου βίτσιο σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί ;;;

    16. ¨οντως καλοθρεμένοι και τα παιδιά μια χαρά πίσω απο τις πόρτες δεν ξέρουμε τι γίνεται. Σε κανονικά σπίτια γίνεται ο χαμός φαντάσου τι θα γίνεται στους γκειδες. Βέβαια ο Καπουτζίδης φαντάζεται ότι μόνοι οι πλούσιοι γκέιδες θα πάιρνουν παιδιά και είναι η αλήθεια ότι το άθλημα είναι ακριβούτσικο…

    17. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΓΡΙΟΠΟΥΣΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
      ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΕΡΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

    18. Ο γάμος είναι θρησκευτικό μυστήριο της ορθόδοξης εκκλησίας. Ο πολιτικός γάμος είναι οξύμωρο, ο γάμος είναι πάντα θρησκευτικός, αυτό που λένε κάποιοι “πολιτικό γάμο” είναι λάθος, το σωστό είναι “πολιτική μάζωξη” κάποιοι μαζεύονται στο δημαρχείο και 2 άνθρωποι υπογράφουν ένα χαρτί ότι θα ζουν μαζί. Αλλά αφού υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης που είναι το ίδιο πράγμα τι νόημα έχει ο πολιτικός γάμος; Αν υπάρχουν κενά στο σύμφωνο συμβίωσης ας τα λύσουν με νομοθετικές διατάξεις, ο γάμος τι νόημα έχει; Για να φορέσει η φτερού νυφικό και να κάνει τις φούρλες με τις φιλενάδες; Ας το φορέσει στο σύμφωνο συμβίωσης και να γίνει εκεί ο τζερτζελές, πρέπει να γίνει στο δημαρχείο; Από την στιγμή που η ορθόδοξη εκκλησία καταδικάζει την ομοφυλοφιλία είναι αστείο να δεχτεί τον ομοφυλόφιλο γάμο.

    19. Λέει ο κ. Καπουτζίδης: “Η σεξουαλικότητα είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, όπως οι γονείς μας και η καταγωγή μας”.
      Αντιλαμβάνεται λοιπόν ότι προέρχεται από την Μητέρα του και τον Πατέρα του, δηλαδή μία Γυναίκα & ένα Άντρα, πράγμα το οποίο θέλει να στερήσει από κάποια άλλα παιδιά.
      Σύμφωνα δε με την ισχύουσα Νομοθεσία ένας ανύπαντρος άντρας έως 60 ετών, μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για μία ανύπαντρη γυναίκα. Πολύ κακώς κατά την γνώμη μου.
      Όμως ο κ. Καπουτζίδης το πάει ακόμα πιο ακραία. Τι μας λέει? Ότι στο σχολείο δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν και προσπαθούσε να κολλήσει σε μιά παρέα.
      Δηλαδή αν ένα παιδί νομίζει ή θεωρεί ότι είναι τρανς, πόσο μικρό θα πρέπει να πάρει φάρμακα για να μετατραπεί σε τρανς?
      Αυτός ο κύριος νομίζει ότι βρίσκεται στην California του Gavin Newsom όπου το Σχολείο δεν είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους Γονείς ότι το παιδί τους νομίζει ότι είναι τρανς και αν το μάθουν οι Γονείς και δεν συμφωνούν, μπορεί να χάσουν ακόμα και την επιμέλεια του παιδιού τους.
      Θυμάστε στην περίοδο του Covid-19, που το Μητσοτακικό Κράτος, έλεγε κάτι παρόμοιο για τους Γονείς που δεν ήθελαν να κάνουν τα tests στα παιδιά τους και δεν τα έστελναν στο Σχολείο?

    20. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ??? ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ!!! ΤΟ BULLING ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!
      ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΖΟΎΜΕ!!!!!!

    21. Δλδ τι προσπαθει να μας αποδειξει οτι οι γκεϊ θα ειναι καλυτεροι γονεις απο τους φυσιολογικούς;
      Ρε ουστ μωρη ξεφωνημένη και θαλεγα να κανεις το παλιο επάγγελμα της φτερους αυτο σου ταιριαζει

    22. Μπορεί στο μέλλον να περάσουν νόμο περί κακοποίησης παιδιών με περιπτώσεις για ψιλού πήδημα ώστε να έχουν το δικαίωμα να αρπάζουν τα παιδιά από φυσιολογικές οικογένειες και να τα δίνουν στις πουσταρες για να τα αναθρεψουν ” φυσιολογικά”. Εάν γίνει αυτό τότε μολών λαβέ παλιό μουνόπανα. Θα φάτε μολύβι.

    23. Πολύ αέρα δεν πήρε το αρρωστημένο παράσιτο του κερατά,να τον χαίρονται οι γονείς του!
      Ρε ουστ

    24. Ειναι και κακια αδελφη ο ατιμος. Εχει αυτη τη ματια της κακιασμενης πουστρας. Μολις επιασε 5 φραγκα και εγινε και γνωστος αλαφιασε . Εδω τους υποστηριζουν και οι γυναικες τις οποιες μισουν οι πουστρες γιατι εχουν πιο ωραιους κωλους. Τι να κανουμε η φυση αλλου τον εδωσε και αυτοι εχουν οργιασει.

    25. “Πουστης τον πούστη γύρευε, πουτανα την πουτανα κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα” ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

    Comments are closed.