Η ΩΡΑ ΤΗΣ “ΣΚΟΤΩΜΕΝΗΣ” ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο “ΛΥΚΟΣ” ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ “ΠΡΟΒΑΤΟ”. ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ “ΤΣΟΝΤΑ” ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

    Κοινοποίηση:
    Μητσοτάκης-Ερντογάν-1-696x418

    Ο διάλογος των δύο ηγετών έρχεται σε μια συγκυρία αυξημένης προκλητικότητας από την πλευρά της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, αυξανόμενης έντασης στις σχέσεις των δύο και ενώ έχουν αυξηθεί οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά του Αιγαίου. Πρόκειται για θέματα που έχουν τεθεί στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως το Μεταναστευτικό, και ζητείται από την Τουρκία η εφαρμογή της συμφωνίας.

    Η ελληνική κυβέρνηση είναι σταθερά υπέρ του διαλόγου, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι, εάν η Τουρκία επιθυμεί μια επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων, θα πρέπει να το δείξει εμπράκτως.

    Στις 7 Δεκεμβρίου 2017, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν συναντηθεί στην τουρκική πρεσβεία επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου. Μία συνάντηση που κράτησε περίπου 35 λεπτά.

    Από την Πειραιώς είχαν δώσει ιδιαίτερο βάρος στις συνομιλίες που θα είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρόεδρο. Η θεματολογία περιστράφηκε στο Κυπριακό, το προσφυγικό και φυσικά στις διμερείς σχέσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τελειωμενο @ολοχαρτο ειναι ο Ερντοκλανος,μιλησε στην εδρα του ΟΗΕ,απειλησε τους ισραηλινους,μου θυμιζει τον Κανταιφι στα τελευταια του,οχι οτι ειχε αδικο σε αρκετα απο αυτα που επε για τους κιπαδες,λενε οτι εξεθρεψε τον Ιισς αλλα δεν κοιτανε την μουρη τους στο καθρεπτη που βοηθαγαν και θεραπευαν τραυματιες του ισις,τα αμερικλανακια τι να μας πουν που εθρεψαν το θεριο και τωρα δεν μπορουν ανα τον μαζεψουν,φαγωθειτε μεταξυ σας να ησυχασουμε.Toν αγγιξε και ο Κουλης ο αρχιγκαντεμουλης εδεσε το γλυκο ταμαμ.Μονο ο πουτινγκας τον αποφευγει τον Κουλη σαν τον διαολο στο λιβαδι.

    2. Σε τέτοιες ώρες ,δεν νοσταλγούμε μόνο ένα Μεταξά,μήπως νοσταλγούμε ένα Παπαδόπουλο? Διότι από την μεταπολίτευση και μετά όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνουν ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ με όλες τις προδιαγραφές ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ….ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΤΟΓΑΝ …….

    3. Μια “ωραία” ατμόσφαιρα!!! (που έλεγε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος).

    4. ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ή ΧΑΖΟΣ,
      ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΥΡΟΚΡΑΤΑΕΙ , ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ , ΞΟΥΡΑΦΙ , ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    Comments are closed.