ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ! ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 52 ΕΤΩΝ, Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΛΙΟΥΚ ΠΕΡΡΥ, Ο NΤΙΛΑΝ ΤΟΥ ΜΠΕΒΕΡΛΥ ΧΙΛΣ! ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

    Κοινοποίηση:
    LUKE PERRY

    Πέθανε ο Λουκ Πέρι

    Απεβίωσε ο σταρ του Μπέβερλι Χιλς σε ηλικία 52 ετών
    Ο Λουκ Πέρι, ένα από τα εφηβικά είδωλα της δεκαετίας του 1990, ο οποίος υπήρξε ο αντισυμβατικός «Ντίλαν» στο σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένος από βαρύτατο εγκεφαλικό.


    O πρωταγωνιστής του «Beverly Hills, 90210» και του «Riverdale» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/2) σε κακή κατάσταση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο 52χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό την ίδια ημέρα που το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρι δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «Riverdale» και υποδύεται τον πατέρα του κοκκινομάλη Άρτσι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Το κρίμα που βρίσκεται ακριβώς: Στο οτι ενας χρόνια πρεζάκιας και αλκοολικός μετα από δύο εγκεφαλικά, που μάλλον θα προήλθαν από τν άσωτο βίο του, απεβίωσε:

      Το κρίμα έπρεπε να ήταν το οτι, αποτελούσε ίνδαλμα για εκατομμύρια νεαρούς και νεαρές και επιπλέον παράδειγμα προς μίμηση για εύκολο και ακούραστο χρήμα…

      Αυτό είναι το κρίμα…..

    Comments are closed.