ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΕ ΔΟΜΗ: ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΔΙΝΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    paidi

    Νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας – ως έκτακτο προσωπικό Covid – κατηγορείται πως έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιμελήτρια της Δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.

    Μόλις επιβεβαιώθηκε το περιστατικό ενημερώθηκε το γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τη Δόμνα Μιχαηλίδου να αντιδρά άμεσα.

    Για την υπόθεση διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.

    Η νοσηλεύτρια φέρεται να είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου. Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν δύο κουτιά με τέτοια ζελεδάκια, ενώ η ίδια φέρεται να χορήγησε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνιστώμενη στα παιδιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η δημόσια δομή, μάλλον τριπλό εμβολίασε τα παιδάκια υπό την εποπτεία της… αλλά τα φυτικά ζελεδάκια που η καημένη η υπάλληλος πλήρωσε από την τσέπη της μας φταίνε. Μελατονινη θα τους έδωσε (υποθέτω) που για τους αγγλομαθείς υπάρχουν και δημοσιευμένες έρευνες ότι βοηθά και στην ανάρρωση από κόβιντ.
      Εάν όντως έδωσε σκεύασμα Μελατονινης είναι σαν να τους έδωσε πχ… πολυβιταμίνες. Εκεί θα είχε αντίρρηση κανεις; Κάτι χωρίς καταγεγραμμένες παρενέργειες.
      Διαβάζοντας τον τίτλο θεώρησα ότι έδωσε κάποιο υπνωτικό ή ηρεμιστικό.
      Δηλαδη χαμομήλι να τους έκανε το ίδιο θα ηταν. Αυτούς που επέτρεψαν την έγκριση των εμβολίων για τα παιδια 5-11 το χειμώνα του 2021, εν μέσω μιας καμπύλης θανάτων που εκτοξεύθηκε ξαφνικά (και ΔΕΝ ήταν κόβιντ)… αυτούς ποιος θα τους κυνηγήσει;

    2. Γιατί τα κοίμιζε τα παιδιά; Για να τα κανοποιήσει, να τα τραβήξει σε βίντεο παιδικής πορνογραφίας για να το πουλήσει;

    3. H μελατονίνη είναι η φυσική ορμόνη του ύπνου, που την παράγει ο εγκέφαλος Αυτά τα ζελεδάκια πωλούνται άνετα στα φαρμακεία, αλλά φυσικά δεν δίνουμε στα παιδιά και χωρίς παιδιατρική συνταγή, γιατί έχει και παρενέργειες

    4. Η κυρά Δόμνα ας δώσει τα παιδιά να τα υιοθετήσουν οικογένειες για να μην είναι στα χέρια ανισόρροπων ανθρώπων.

    5. Νοσηλευτρια…. υπανθρωπιδιο μη πω καμμια βαρυτερη εκφραση! Απο πια στανη τη κατεβασανε? Τι τα περασε τα μωρα παιδια? Αλλα για να κανει τη δουλεια της χωρις κουραση ο αρρωστημενος της εγκεφαλος χορηγουσε αυτες τις ουσιες! Πλευρη θα κοιμασαι πολυ ακομα η σε ενδιαφερει μονο αν φουμαριζε ο γερομπισμπικης στο κεντρο της Βανδη?!

    6. Ναι αυτό σας πείραξε…τα μπισκότα ινδικής κάνναβης και ούτω καθεξής που πωλούνται με την σφραγίδα της πρώην κ νυν κυβέρνησης όμως όχι. Φαρισαίοι…

    Comments are closed.