ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 20ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΑ

    Κοινοποίηση:
    evelpis

    Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι «κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας».

    Κατά τη σχετική ανακοίνωση: «Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

    Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

    Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τελικά κάνει δουλειά το θαυματουργό σκεύασμα…

    2. Aυτος ο ψεκας κ μερικοί άλλοι που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι από το δήθεν εμβόλιο γιατί κ ο Βασιλακόπουλος στον παπαδακη είχε πει ότι είναι ένα πειραμα που ξεκίνησε από το Ισραήλ κ για να το πετυχουν σου έδειχναν τα φερετρα στην Ιταλία, ασε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, Εγκλήματα είναι όσο κ να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν γιατί την πατησαν κ οι ιδιοι

    3. …………………οι επομενες δοσεις να δειτε τι θα παθετε

    4. Είστε ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι . Δε φταίνε τα θαυματουργά εμβόλια που μας έσωσαν από βέβαιο θάνατο. Απλά ο εύελπις ήπιε καφέ που αντί για ζάχαρη έβαλε ασπαρτάμη. Η ασπαρτάμη είναι ο δολοφόνος. Όποιος πεθαίνει ξαφνικά ή παρουσιάζει καλπάζοντες καρκίνους, αυτοάνοσα, μυοκαρδίτιδες και πολλά άλλα, να ξέρει πως ο ένοχος είναι η ασπαρτάμη.

    5. Κύριε “Ψέκας;”
      Δεν εξέδωσε πιστοποιητικό θανάτου ο άνθρωπος ούτε εν’ηρησε νεκροψία. Μια απορία εξέφρασε, για την έκταση εμβολιασμού του παιδιού.
      Εσείς, κάθε φορά που σχολιάζετε πολιτικά, οικονομικά άρθρα, παρουσιάζετε πτυχία πολιτικών και οικονομικών επιστημών. Ασφαλώς όχι, εκτιμήσεις κάνετε, όπως ο “asxetos”.
      Παρεμπιπτόντως, διήλθα της εκπαίδευσης δύο σχολών σωμάτων ασφαλείας 9 και 17 μήνες, την δεύτερη στο 35ο έτος και δεν πέθανα ούτε εγώ ούτε οι 22ηδες της σειράς μου. Δεν πεθαίνεις στις σχολές, σου βγάζουν το λάδι αλλά, δεν πεθαίνεις.
      Μετά την νεκροψία θα δείξει, όμως να ξέρετε πως πάρα πολλές καρδιακές επιπλοκές που οδηγούν νέους στον θάνατο, εκτιμώνται ως συνέπειες του εμβολιασμού.

      1. Αν εσύ διήλθες… από την σχολή χωροφυλακής, κάποιοι άλλοι διήλθαν… για χρόνια από διάφορα Πανεπιστήμια, γιατροί, χημικοί, βιολόγοι, φαρμακοποιοί και άλλοι. Άλλο πράγμα η πολιτική συζήτηση και άλλο πράγμα οι επιστημονικές γνωματεύσεις. Μην μπερδεύεσαι. Και για να μιλήσω στην γλώσσα σας, αφού πήρατε εντολή από τον ανώτερό σας να κάνετε το εμβόλιο, θα το κάνετε, τέλος, υποταγή στους ανωτέρους υπογράψατε. Μήπως τώρα το κατάλαβες καλύτερα; Χακί ταυτότητα σημαίνει υποταγή, αυτό αποδέχτηκες, αν θες άποψη θα έχεις μπλε ταυτότητα. Έκανες την επιλογή σου, όπως έκανα κι’ εγώ. Αν άλλαξες γνώμη, φύγε…

    6. Να μας πουν οι κυριοι αυτοι,που “συλλυπουνται”, αν και ποσα εμβολια του “ιου” κοβιντ ειχαν κανει στο παιδι. Αν δεν μας πουν,οπως ειναι ΚΑΙ καθηκον τους,εναντι τουλαχιστον της οικογενειας του, σημαινει οτι το κρυβουν κατοπιν ανωθεν εντολης.

    7. Η Ρεντινα δικαιολογει ενα ποσοστο απωλειων λογω της “ανορθωδοξης ” ασκησης που υποβαλλεται το στρατευμα! Τα υπολοιπα στη συνεχεια ειναι του ιατροδικαστη!
      Καλο ταξιδι στο παλληκαρι μας.

    8. Όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν πρέπει να ασκούνται, η καρδιά τους ρετάρει.

    9. Ένας υγιής νέος με καλή φυσική κατάσταση γιατι αυτο τουλάχιστον ισχύει για τις στρατιωτικές σχολές έφυγε έτσι ξαφνικά,το ανάθεμα όλων μας στους εγκληματίες για τις τόσες ξαφνικές απώλειες νέων ανθρώπων

    10. Θα είχε κάνει τα σωτήρια εμβόλια!!!! Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αμήν.

    11. Όλες θα τις είχε κάνει, διότι ως γνωστόν, δεν επιτρεπόταν είσοδος σε σχολές και Πανεπιστήμια σε ανεμβολίαστους φοιτητές-σπουδαστές. Τα καθάρματα οι ειδικοί του κώλου, θα πληρώσουν σε αυτή τη ζωή. Υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι, και έχουν πολλούς νεκρούς στην πλάτη τους.

    12. Ε, ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

    13. τέτοια επεισόδια ξαφνικίτιδας είναι πρωτόγνωρα σε στρατιωτικές σχολές……πόσες δόσεις εμβολίων είχε κάνει το παιδί;;;

      1. Είστε ιατρός και έχετε άποψη για κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα για παράδειγμα του εν λόγω άτυχου μαθητή της εν λόγω σχολής; Αν δεν είστε, καλό είναι να μην εκφέρετε άποψη από το καφενείο. Αν πάλι θέλετε να έχετε άποψη, μπρείτε να δώσετε εξετάσεις εισαγωγής στην ιατρική και να αποφοιτήσετε με εξετάσεις από την ιατρική και μετά να πάτε σε μία καρδιολογική κλινική να κάνετε την πρακτική σας για την ειδίκευση και μετάαα… από όλα αυτά να μας πείτε την άποψή σας.

        1. ρε μπαγλαμά που θα μας πεις ότι γνώμη μπορούν να έχουν μόνο οι “επιστημόνοι” του συστήματος.
          Ούστ! κοπρόσκυλα

        2. ένας δερματολόγος μπορεί να ξέρει ότι δεν φταίει το εμβόλιο ακόμη και μέσω ίντερνετ, φυσικά ο ιατροδικαστής θα ξεχάσει να μετρήσει την τροπονίνη και θα βγει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου όπως δεν γινόταν ποτέ μέχρι που βγήκαν τα εμβόλια…

        3. Εσύ ρε ψέκα δεν ξέρεις ότι περνάνε από ένα σωρό ιατρικές εξετάσεις για να μπούνε στην Ευελπίδων; Αν θες ιατρό καρδιολόγο δες τον δόκτωρα Peter McCullough τι λέει για τα εμβόλια.

        4. Την κασέτα σας περί “ιατρικής” αφήστε την κατά μέρος και άντε μπράβο… όλος ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει ακόμα και η πλειοψηφία που μπολιάστηκε και κατά συνάμα πούλησε την υγεία της! Επίσης οι γιατροί και υγειονομικοί οι οποίοι είναι κλάσεις ΑΝΩΤΕΡΟΙ επαγγελματικά κι εννοείται τους απέκλεισαν εντελώς ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, έχουν αντίθετες θεωρίες και να που δικαιώθηκαν κι ΕΥΤΥΧΩΣ που ακούσαμε αυτούς κι όχι εσάς τα γίδια που ονειρευόσασταν μια κοινωνία δυστοπική… καλησπέρα.

        5. Αν ζούσες στην πραγματικότητα θα ήξερε ότι για να πας σε στρατιωτική σχολή κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και καρδιολογικές συνεπώς είναι προφανές ότι φταίει το μπόλι ειδικά βλέποντας τα στατιστικά απο τον μαζικό εμβαλιασμό vs ξαφνικίτιδες παγκοσμίως (+30.000.000 υπερβάλουσα θνησιμότητα/300.0000.000 μόνιμες αναπηρίες μετά τον εμβολιασμό). Μάλλον εσύ είσαι ο ψέκας που αγνοείς όλα τα δεδομένα πλέον και ακούς μόνο Εισαγγελάτο και λοιπούς ψευτοεπιστήμονες που χρηματίστηκαν για να γίνουν dealers φαρμακευτικών.

        6. Εσύ που έχεις άποψη για όλα , τα παιδιά που εισάγονται σε στρατιωτικές σχολές κάνουν όλες τις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις και κρίνονται αναλόγως. Άρα δύο πράγματα συμβαίνουν ή τα καταραμένα εμβόλια κάνουν πολυ καλά τη δουλειά τους ή πιέζονται απίστευτα στην εκπαίδευση…..που ποτέ δεν θα μάθουμε

    Comments are closed.