ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!!! ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΝΤΟΠΑ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΜΗΤΟΓΛΟΥ, ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    305482069_5784323181598015_1832307589122308203_n

    Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Ντίνος Μήτογλου είναι ένα από τα θύματα γιατρού η οποία κατηγορείται ότι του χορήγησε απαγορευμένη ουσία με αποτέλεσμα να βρεθεί ντοπαρισμένος και να είναι εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο έχει καταθέσει και μήνυση σε βάρος της.

    Η 48χρονη μικροβιολόγος – βιοπαθολόγος Ηλέκτρα Γέρου συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία καθώς μέσω ιστοσελίδας και εταιρίας «μαϊμού» που διατηρούσε στην περιοχή της Γλυφάδας φέρεται να χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές με σκοπό «την αποκατάσταση τραυματισμών, την ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση της εξάντλησης, την απώλεια βάρους, την αύξηση της λίμπιντο καθώς και την καταπολέμηση της γήρανσης». Η 48χρονη είχε στο πελατολόγιο της διάσημους αθλητές αλλά και πολλά γνωστά ονόματα της σόου μπιζ καθώς η φήμη της για καλά αποτελέσματα πήγαινε από στόμα σε στόμα.

    Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ φιλοξενεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση της…

    exofyllo3-11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. δηλαδή αυτό το άτομο έχει τελειώσει ιατρική και έχει δώσει όρκο του Ιπποκράτη;
      άλλη φορά μην ξανακούσω : ο γιατρός;; ο γιατρός θέλει το καλό σου..

    2. Σπουδαία επιστήμων η Κα πουτσοβιολόγος, αλλά αυτή κακούργα η παλιοκενωνία δεν αναγνωρίζει τους αρίστους.

    3. Με καναν Κουγια δικηγορο την βλεπω να τη βγαζει καθαρη και αυτη

    4. Τα αναβολικά σκευάσματα σε μεγάλο βαθμό προκαλούν ανακοπές και εγκεφαλικά επεισόδια. Όσοι αναρωτιούνται πως προκύπτουν ξαφνικοί θάνατοι αθλητών, η απάντηση είναι από τη χρήση αναβολικών (σε πολύ μεγάλο βαθμό).

      1. Και στους μη αθλητές από τι προκαλούνται ρε Γιαννούκο;

        1. Ειδικά μίξη με m-rna εμβόλιο ή ναρκωτικά και m-rna εμβόλιο… Θανατηφόρος συνδιασμος. Τα έλεγα πριν πεθάνω αλλά πολλοί δεν ακούγατε. Εγώ πάντως το χρέος μου προς εσάς τους κοινούς θνητούς το έκανα και τηρησα τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη. Έχω ήσυχη την συνείδηση μου στην άλλη διάσταση που βρίσκομαι.

    5. Στη γειτονιά γκάριζε στα τηλ «να τα σπρώξουμε σε αθλητές!» Είχαμε βαρεθεί να μετράμε τα courier που της παρέδιδαν εν τη απουσία της πολλές φορές τα σκευάσματα… Μεγάλο κύκλωμα, μπράβο στη Λουτρακιώτισσα!

    6. Ήταν χυμοί τόνωσης και ευεξίας ρε παιδιά.

    7. Ποιος παίρνει κάτι που δεν γνωρίζει; Ξαφνικά όλοι μόλις γίνεται γνωστό, δεν ήξερα δεν γνώριζα! Ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό πού παίρνει, αλλά βλέπεις νομίζουν ότι θα γίνουν κάτι ή θα κονομήσουν γι αυτό γίνεται όλο!

    8. Δεν ήξερε το κακόμοιρο το παιντί…. Το αποπλάνησαν…..

    9. Να αφήσει τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ και τις Π@ΥΣΤΙΕΣ ο ΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ό,τι δήθεν δεν ήξερε τι πήρε. Αυτά να τα πει σε κανένα παιδάκι του Νηπιαγωγείου…κι αν τον πιστέψει κι αυτό.

    10. Ολα τα φρούτα στην Γλυφάδα βρίσκονται κοπρόσκυλα….

    11. Υπάρχουν πολλά κορόιδα όπως επίσης και πολλοί αετονυχιδες. Περαστικά στους πρώτους και καλή φυλακή στους δεύτερους.

    Comments are closed.