ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    63247cc4d374fbe84878e428021846dc_xl

    Ένα συντριπτικό χτύπημα υπέστησαν οι οι δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου καθώς οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μεγάλη αποθήκη στην οποία φυλάσσονταν και τα όπλα που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης, αλλά και άλλες χώρες όπως η Γερμανία (αντιαρματικά και φορητά αντιαεροπορικά) και οι βαλτικές δημοκρατίες (επίσης αντιαρματικά και αντιαεροπορικά

     Φαίνεται ότι η αποθήκη που τα έκρυβαν «εξαερώθηκε» σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ρωσικά μέσα.

    Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη (και χωρίς να έχει λάβει εντολή από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών) είχε αποφασίσει και είχε αποστείλει μέσω αεροσκαφών από τις αποθήκες του Στρατού χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

    Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

    Εκτός αυτών όμως αποστάλθηκαν τυφέκια τύπου καλάσνικοφ με εκατομμύρια σφαίρες, αλλά και αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας.

    Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.

    Ο ρωσικός Στρατός φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις οδούς μεταφοράς των όπλων αλλά και για το μέρος που αποθηκεύτηκαν. Τα υπόλοιπά ήταν θέμα χρόνου.

    Έτσι κάνουν πράξη τις προειδοποιήσεις τους για χτυπήματα αποθηκών και κονβόι των δυτικών καθώς μέσω του ΥΠΕΞ τους οι Ρώσοι είχαν πει ότι «Θα κτυπήσουν την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Αλήθεια, η πολιτική προστασία τι έχει κάνει με τα καταφύγια; Που θα πάει ο κόσμος ( ειδικά στην Αθήνα )
      σε περίπτωση βομβαρδισμού;

      1. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΑΑΑΑ ΝΑΑ… ΕΙΝΑΙ .. Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ!

    2. Κρίμας αντί να τα δώσουμε στους Ακρίτες κι στον στρατό τζάμπα τους έχουμε αφήσει με τα παλαιολιθικά G3 με στραβοκάνες!!!!
      Όσο για τα Νησιά τελικά είναι σε σηνενώιση με τους Τούρκους;

    3. Αμεση συλληψη, απο στρατιωτικες δυναμεις ασφαλειας, του προδοτη Κουλη. Ειναι επικυνδυνος.Που ειναι οι δικαστες? Σκεπτονται την καριερα τους?

      1. Σκέφτονται τα λεφτά του Ελληνικού λαού που τσεπώνουν κάθε μήνα ενώ τα ξύνουν.
        Αλλά η ουκρανία τους είναι κοντά. Ρεμάλια σαν τους βολευτές.

    4. Καλά οποίος θέλει το πίστευει… σημασία έχει τα έστειλε…σημασία έχει ότι κάτι κιρατσες της Νέας Δημοκρατίας λένε καλά έκανε….σημασία έχει ότι τα όπλα χαθήκανε από τον Ελληνικό στρατό….τώρα αν καταστράφηκαν αυτό οποίος θέλει το πίστευει….στο πεδίο της μάχης πήγαν.

    5. Όποιος περίμενε ότι αυτά τα όπλα θα έφταναν στο Κίεβο, πλανάται πλάνην οικτρά. Κούλα…….περαστικά σου!!!

    6. Τσάμπα τα μετεφορικά ρε πεοκρούστη και γίναμε και στόχοι.Αν δεν μας κάψει ο Βλαδήμηρος και γίνουν εκλογές ξέρεις τι σε περιμένει πιό κάτω κι απ το κινάλ……το κωλοχανείο σου.

    7. ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

    8. Από τή στιγμή που τούς έστειλε όπλα ο γκαντεμόσαυρος, τήν έχουν βαμμένη οι Ουκρανοί!!!

    9. τσαμπα τα εστειλε ο βλακας. του τα εβαλε στο κ@λο ο Πουτιν
      και φυσικα , χωρεσαν

    10. Τα όπλα τα έδωσε για να έχει δικαιολογία μετά για να τα αποσύρει από τα νησιά!! Δεν θα έχουν πυρομαχικά και άρα τι να τα κάνουμε;; Καλά να πάθουμε, κομπάρσοι σαν τους Αρμένιους, τους Γεωργιανούς και κάθε άλλον λαό τέτοιου τύπου είμαστε

      1. Και λίγα λες. Ας αλλάξει όνομα και το μπορντελο που ζούμε μήπως και πάψουμε να στενοχωριόμαστε για την Ελλάδα που χάνεται μέρα με τη μέρα…

    11. Και πού είστε ακόμη!! τους ΝΕΝΕΚΟΥΣ κυβερνώντες τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις απότον Πούτιν

    12. ΕΠΑΜΕ: Δεν ψηφίζουμε, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Από εκεί και πέρα ο κάθένας ας βρεί κάτι που τον αναπαύει και ας ψηφίσει. Ας γίνει πλέον η αρχή…………..

      1. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΦΗΦΙΣΩ…..ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ “ΕΛΛΗΝΕΣ”…ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ…!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ….ΘΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…!!!

        1. Ο Κασιδιάρης ό,τι χρήμα έχει περάσει από τα χέρια του το σκορπούσε σε ακριβά γούστα και γκόμενες με αποτέλεσμα να καταντήσει σώγαμπρος και χορηγούμενος από ελίτ. Αν βγάλει και τον υποθαλάσσιο πλούτο, ούτε τα ψάρια δε θα μείνουν.

    13. χαχαχαχαχαχα GAME OVER Κούλα!!!Βλαδίμηρε προχώρα ξεβρόμισε τα όλα!!Άμεση απέλαση της κούλας και της αντιπολίτευσης στους Ρώσους.

    14. Εδώ και δυο μέρες ψάχνω να βρω ταμπλέτες ιωδίου και είναι εξαντλημένες από όλα τα φαρμακεία. Απ ότι με ενημέρωσε και ο φαρμακοποιός μου, έχουν εξαντληθεί από όλες τις φαρμακευτικές αποθήκες και επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά στο διαδύκτιο. Κάντε μια έρευνα εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, γιατί εάν όπως φαντάζομαι, τις έχει στείλει όλες στην Ουκρανία, νομίζω ότι αυτό δεν είναι ένα απλό σκάνδαλο αλλά κάτι πολύ χειρότερο.

    15. Αυτός ο αχαΐρευτος Μητσοτάκης μόνο απογοήτευση και θύμο προκαλεί το παλιό κοπρόσκυλο να ξεκουμπιστεί να φύγει το γρηγορότερο δυνατό να σωθεί ο τόπος

    16. Οχι θα τ αφηνανε ορθιο! Κουλα μας πηδηξες χωρις σαλιο αλλη μια φορα! Ελπιζω οι Ρωσοι να καταλαβαινουνε οτι η πλειονοτητα του Ελληνικου λαου ειναι μαζι τους! Γιδι Χαρδαλια “ανδρα” των επικινδυνων…. αποστολων αντε στου χουριο σ μανα μ στου βαλτου να βοσκεις καμμια κατσικα! Τα γονιδια παραμενουνε γονιδια!

    Comments are closed.