ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ, Ο XTIKIAΡΗΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ YOUTUBER, ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ! ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ -” ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΕΙΠΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fidias-panagiotou3

«Επέμενε μία κοπέλα και είπα δύο-τρεις κουβέντες παραπάνω είναι η αλήθεια» λέει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και Youtuber Φειδίας Παναγιώτου μετά τις αντιδράσεις
Με ένα βίντεο στο Tik Tok ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και Youtuber Φειδίας Παναγιώτου παραδέχεται ότι έκανε προσβλητικά σχόλια προς τα παιδιά αγνοουμένων που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Φειδίας Παναγιώτου επιχειρεί να δώσει απάντηση, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του «Συνδέσμου Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619» τον πίεζαν να προωθήσει το θέμα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο, όχι με τον «σωστό» τρόπο.
«Επέμενε μία κοπέλα και είπα δύο – τρεις κουβέντες παραπάνω είναι η αλήθεια. Μόλις τελείωσε η συνομιλία είπα “συγγνώμη πάντως αν σε θύμωσα, αν είπα καμιά κουβέντα παραπάνω”» αναφέρει ο Φειδίας Παναγιώτου.

Παράλληλα κάνει λόγο για «παρεξήγηση» και καλεί την «κοπέλα» και τον πρόεδρο του συλλόγου σε ένα podcast για να τα συζητήσουμε και να προβάλλουν τα προβλήματά τους.

@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Πότε ψήφιζαν σωστά οι Έλληνες είτε της Ελλάδας είτε της Κύπρου για να ψηφίσουν σωστά και τώρα; Πάντα τους απατεώνες έβγαζαν, τώρα έστειλαν και έναν 24χρονο αμόρφωτο νάρκισσο που βγαίνει και το λέει χωρίς καν να το συνειδητοποιεί πως είναι εκεί για το χρήμα αφού το πρώτο που μας είπε ήταν ακριβώς αυτό ενώ προχώρησε άμεσα σε προσλήψεις φίλων και γνωστών που θα ασχολούνται ΜΟΝΟ με τα βίντεο του!

  2. Δεν αναφέρατε ότι ο κύριος αυτός σε εκείνη την σύναξη ξεστόμισε την εξής φράση (τουλάχιστο έτσι λέγεται), “Δεν είσαι μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή”. Αν είναι δυνατόν…. Μα πόσο μαλάκας είναι?

  3. Οι ΤικΤόκερς και όσοι βλέπουν ΤικΤόκ είναι βλαμένοι και ανεγκέφαλοι.
    Ποτέ δεν πίστευα ότι η ανθρωωπότητα θα πιάσει τόσο πάτο……..μάλλον οι δικτάτορες σωστά υπάρχουν…

  4. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να χαζοφέρνει. Και για αυτό βραβεύτηκε λόγω της βλακείας των συμπολιτών του. Και εις ανώτερα .

  5. Σκατόγυφτος λυβικης καταγωγής …ηλίθιοι τον κάνατε πλούσιο αυτόν τον βλάκα καλά κάνω εγώ κ δεν έχω φέισμπουκ κ ινσταγκραμ ΟΥΣΤ βόδια

  6. ξεραμε οτι οι Κυπροιοι είναι μαλακες …. μετα την εκλογή του αρχιπαπαρα στην ευροβουλη τι αλλο να πουμε ?

  7. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ
    ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ

  8. ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΗΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ

  9. ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ Π Ω ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΟΣΟ ΕΚΣ ΥΓΧΡΩΝΗΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΖΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Α ΜΗΝ +♡+♡+♡+♡

  10. Αυτός παμτα ένας ηλιθιος ήταν που έκανε βίντεο γιατί δεν ήθελα να δουλεύει.
    Επειδή όμως το πολιτικό σύστημα βρωμάει καποιοι τον ψήφισαν από αντίδραση. Τελικά βγήκε ένας άσχετος κ ανιστόρητος βλακας ακόμη.
    Όσον αφορά την Κύπρο διςτε τις ουρές που κάνουν στα οδοφράγματα κ τι λεφτά τους αφήνουν οι δήθεν πρόσφυγες που τους έγραψαν το χρώμα με το χρήμα. Θέση στο δημόσιο κ άτοκα δάνεια. Πρέπει όλα να τα λέμε.
    Απεχθάνονται την Ελλάδα πολλοί εξ αυτών κ όσο περνάνε τα χρόνια τελειώνει το ελληνικο στοιχείο.
    Καληνύχτα σας

  11. Βρίστε όσο θέλετε.20 χιλιαρικακια το μήνα ο τύπος και σε 5 χρονακια σύνταξη.Ειπατε τίποτα??

    1. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ;

  12. ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ…Η ΟΤΙ ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΗΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΙΕΣ,,, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ?

  13. Πως είσαι έτσι ρε τενεκε ξεγανωτε??? Ανάποδο γαμωτο ρόμπα χωρίς κουμπιά… Χχχχφτου σου ξεφτυλισμενοι υποκείμενο το παίζεις κ ιστορία..θα θελα να σε πετύχω κάπου να σ αρχίσω στις κλωτσοπατιναδες σε live streaming μπασταρδι

  14. καθιστε στα σπιτια σας η πηγαινετε μια βολτα καλυτερα τι ειναι αυτα που εκλεγετε καθε φορα απο το κακο στο χειροτερο καντε επιτελους αποχη αφου ολοι τους τα ιδια σκουπιδια ειναι

  15. Οξω ρομπα! Καραγκιοζη που εκπροσωπεις τη Κυπρο μουνοταξιτη!

  16. Εκτος απο μαλακας εισαι και καραγκιοζης

  17. Ξεκινήστε ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ με το να σαμποταρετε την σελίδα του.

  18. Καλά δεν έχετε ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???
    ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???
    ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΊΡΗΔΕΣ ……..

  19. Ποιος σου είπε πως δεν τους κράζουμε…Άσε ρε πονηρέ αφού είσαι αλεπουδιάρα…

  20. Απορώ μαζί σας. Τους πολιτικούς σας εκεί στην Ελλάδα που σας πουλάνε που σας προδίδουν κάθε λίγο γιατί δεν τους κράζετε ???ο Βελόπουλος πχ υπερψήφισε μνημόνια και τον παρουσιάζετε ως πατριώτη.Τωρα σας έφταιξε ο Φειδίας. Είστε κορόιδα .

    1. ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ, ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ…ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΑΣΗΤΑ

      1. κι εσεις οι ξυπνιοι στειλατε τον φειδια ευρωβουλη. δεν λεω κι εμεις τετοιους και χειροτερους στελνουμε παντως

  21. Γελοίο υποκείμενο, δεν τον ήξερα, εκ των υστέρων άκουσα για κάποιον γιουτιουμπερ τον είδα κάνα δυο μέρες απ όταν εκλέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε στο πλήθος που συγκεντρωθηκε να πανηγυρίσει την εκλογή του.. Τριάντα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να δώσει σημεία γραφής….Ένας “αμορφωτος”….”πολίτης του κοσμου”…..Τέλεια επιλογή….Τέλεια εκλογη!!!

  22. Γιατί ρε Κύπριοι είστε τόσο μ@λ@κες και ψηφίζετε τέτοιες σκ@τόφ@τσες?Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν την τράπουλα την μοιράζει το ίδιο αφεντικό…Έχουμε και στην Ελλάδα πολλούς Φειδίες…Παρεμπιπτόντως άλλαξε όνομα γιατί το προσβάλεις.

  23. …Υπεροχη εκπροσωπηση στο ευροκοινοβουλιο απο εναν τζιτζιφιογκο την ωρα που η πατριδα του καιγεται! Καλα τα φραγκα, καλα!

  24. Πρωτα βουταμε τη γλωσσα μας στο μυαλο και μετα ανοιγουμε το στομα μας να ξεστομισουμε το οτιδηποτε,αλογομούρη φλαφλατά….

  25. Εκλέγονται παντελώς άχρηστα άτομα. Μεγάλο κρίμα και το 2024

  26. … “Και τα μεταξωτά βρακιά επιδέξιοι κώλοι τα φοράνε” !

Comments are closed.