ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ “ΜΙΣΟΥΣ” ΤΟΥ ΚΟΖΑΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – “ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ” ΕΓΡΑΦΕ – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 15 – ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    skopeutis1

    «Μισώ τον κόσμο και θέλω να προκαλέσω όσο περισσότερο πόνο μπορώ», είναι ένα από τα σοκαριστικά μηνύματα που έγραψε ο δράστης του μακελειού στην Πράγα στο Telegram. Ταυτοποιήθηκε ως ο 24χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Καρόλου, David Kozak.

    «Πάντα ήθελα να σκοτώνω»

    Σε ένα μήνυμα που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα της Τσεχίας, ο δράστης φέρεται να είχε προαναγγείλει την επίθεση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. «Θέλω να κάνω επίθεση σε σχολείο και πιθανόν να αυτοκτονήσω. Η Alina Afanaskina με βοήθησε. Πάντα ήθελα να σκοτώνω, νόμιζα θα γίνω μανιακός στο μέλλον. Ήταν πιο επικερδές να κάνω μαζική επίθεση από κατά συρροήν. Κάθισα, περίμενα, ονειρεύτηκα» φέρεται να είχε γράψει μεταξύ άλλων.

    Σημειώνεται πως η Alina στην οποία αναφέρεται, είναι η 14χρονη δράστις που στις 7 Δεκεμβρίου 2023 επιτέθηκε και πυροβόλησε σε σχολείο στο Bryansk της Ρωσίας όπου δύο μαθητές σκοτώθηκαν και άλλοι 5 τραυματίστηκαν πριν αυτοκτονήσει η ένοπλη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και την ενημέρωση από την αστυνομία της Τσεχίας, νωρίτερα στην ημέρα, βρέθηκε νεκρός ο πατέρας του δράστη.

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΌ ΤΗΝ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ – ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Παιδιά που είναι ο γκρίζος άνθρωπος που ήταν στις φώτο στο προηγούμενο άρθρο; Στο βίντεο δεν υπάρχει….. Εντωμεταξύ υπήρχαν τόσες κάμερες στραμμένες στον δράστη πριν καν πυροβολήσει; Που τον είδαν; Μούφα η δουλειά…. Η Νέα Τάξη στήνει “τρομοκρατικές επιθέσεις” για να τρομάζει το κοσμάκη και να περνάει αυτά που θέλει….

    2. ότι αν αμφισβητήσεις το γεγονός και ζητήσεις αποδείξεις για νεκρούς ότι θα σε συλλάβουν, στην Ιρλανδία ακόμα δεν ανακοινωθεί τα ονόματα των μαχαιρωμένων παιιδιών επςιδή είναι μικρή η κοινωνία και θα φαβεί αμέσως ότι δεν υπήρχαν τα παιδιά….ετοιμαστείτε για νέες αντιρατσιστικές νομοθεσίες…

    3. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να στηρίξει τις οικογένειες τους.

    4. Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι στημένο; Από τη στιγμή που δεν ζει, πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.

    5. Ο/Η ΕΛΛΑΣ η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους λέει:

      εδω εχει εξαφανηστει ο γκρι ανθρωπος που υπαρχει σε ολες τις fake φωτογραφιες……….βρωμα η δουλεια.

    6. Το σαλταρισμα, η απολυτη μεταλλαξη! Μπολιασμενος ο “παληκαρας”

    7. Ο κόσμος έχει δαιμονοποιοιθεί , ο Θεός να βάλει το χέρι Του…

      1. Ο ΑΛΛΑΧ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

    8. Σαν τους Αναρχομπάχαλους κι αυτός που μισούν όλη την κοινωνία.

    Comments are closed.