ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ: ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – Ο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ Τ’ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΜΕ ΤΑΡΙΦΑ ΑΠΟ 2.000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_08-11-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ»; φωνάζει ο Λαός. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΛΟΥTIΣΜΟΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ που βούλιαξαν και έκαψαν την Ελλάδα. ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. Όλα τα ονόματα. Από 7 έως 77 ακίνητα ο καθένας, τερατώδεις τραπεζικούς δανεισμούς και ιλιγγιώδεις καταθέσεις. Και δεν τολμά ουδείς να τα δημοσιεύσει γιατί το 90% των δημοσιοκάφρων τα παίρνει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μαύρες σακούλες και κρυφές λίστες με μηνιάτικη ταρίφα από 2.000-10.000 ευρώ

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα:

    ΕΡΕΥΝΑ – Πόσο κοστίζει η θέρμανση με ρεύμα

    Αίμα στη Γάζα – 4.237 νεκρά παιδιά

    Κώστας Σημίτης – Ο βίος και η πολιτεία ενός μειοδότη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Nαι Μακελειο,”ο κακομοιρος ο λαος” που φωναζει,αλλα να ψηφιζει πενηντα χρονια τα λαμογια ξερει…
      Ο νεοελληνας ειναι ο πιο ηλιθιος και σαπιος λαος στον κοσμο,διεφθαρμενος και ανηθικος μεχρι το μεδουλι.
      Λαος ηλιθιων που ψηφιζει τη συμμορια των Μαφιοζων,αρκει να του πεταξουν μερικα ψιχουλα απ’το φαγοποτι.
      Δεν υπαρχει καμμια ελπιδα η σωτηρια για το ελλαδισταν,οποιος μπορει και μπορει οικονομικα,σηκωνεται και φευγει απ’αυτο το μπουρδελο.

    2. Ρε δεσποινα απο τη μια μας λες οτι “υποφερεις απο τη μοναξια σου” και απο την αλλη μας λες οτι εισαι “ομορφη , ΜΙΚΡΗ , και ο συντροφος σου σε “ανεβαζει’ με το να σου λεει ποσο “ομορφη και μικρη εισαι”!!!!! Τι απο τα δυο συμβαινει??????Αντιφασκουν αυτα τα δυο!!!!su

      1. Πολύ καλά τα λες!! Δυστυχώς η ματαιοδοξία καλά κρατεί!! Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι ο χρόνος είναι ανελέητος!!! Η ομορφιά έρχεται και παρέχεται! Από την άλλη πλευρά όσο για τους βουλευτές είναι όλοι για τη τσέπη τους και τη καρέκλα τους. Φαίνεται ότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δικαιώνεται που τους κατήργησε όλους και το κράτος γλύτωσε από ένα σωρό λεφτά. Μηδέν χρέος μηδέν έλλειμμα επί Επαναστάσεως 21ης Απριλίου 1967 και το Ιι κράτος δούλευε μια χαρά με.
        μόνο 11 υπουργούς!! Τώρα ας τους φάμε όλους στη μάπα!!!!

    3. Απορια. Ολοι αυτοι οι πολιτικοι του λεγομενου συνταγματικου τοξου ζουν ανετα και σχεδον πλουσιοπαροχα.Τα δανεια που περνουν σωρηδον τι αναγκη τα εχουν?Γιατι περιμεναν να γινουν βουλευτες για να περνουν δανεια?Μηπως -λεμε – μηπως αναμενουν να συνεχισουν το εργο των πασοκονουδουλων για δανεικα και αγυριστα?Μια εκδοχη ειναι και αυτη

    4. Κατά βάθος σας αγαπάω πάρα όλα αυτά που μου κάνατε γι αυτό σας τα δείχνω αυτά.
      Δε πιστεύω ή δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να είσαστε τόσο κακοί κατά βάθος
      Αλλά και να είσαστε δε με νοιάζει και πολύ πια
      Εσείς υποφέρετε όχι εγώ
      Εγώ υποφέρω από τη μοναξιά μου η οποια στη πραγματικότητα είναι επιλογή ζωής που με κρατάει συναισθηματικά καθαρή.
      Εγώ δε συνειδητοποιησα ότι μεγάλωσα γιατί εμφανισιακά είμαι όμορφη κι επιθυμητή σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ .
      Εσείς ως γέροι μπορείτε να διατηρείτε τις προσωπικές πεποιθήσεις σας για το πώς πρέπει να αισθάνεται να ντύνεται και να συμπεριφέρεται κάποιος ανάλογα με την ηλικία του.
      Γελοίο είναι να φαίνεσαι γέρος και να το παίζεις νέος
      Αν φαίνεσαι νέος χωρίς τεχνητές παρεμβάσεις τότε είσαι και νέος γιατί Νους υγιής εν σώματι υγιές.

    5. Την εποχή που ο Μπακογιάννης διατελούσε βλαχοδήμαρχος Καρπενησίου είχε προστριβές με το στέλεχος της ΝΔ Μαίη Ζαννή για διατροφή της εξώγαμης κόρης τους.
      Στην αγωγή της αναφέρει την άρνηση του για διατροφή διότι ως δήμαρχος έχει αμοιβή μόνον 1200€.
      Αναφέρει όμως η αγωγή ότι, τότε, το 2012 έγραψε τα δύο παιδιά του, που απέκτησε εντός γάμου με την Καμπουρίδου, την μεν κόρη στο νηπιαγωγείο της Σχολής Μωραΐτη έναντι 7.400€ και τον υιό στην πρώτη δημοτικού στο πλησίον αμερικανικό κολλέγιο Π.Ψυχικού.
      Τελικώς, όπως αναφέρεται στην αγωγή, της προσέφερε 60.000€ δηλώνοντας ότι έχει ετήσια εισοδήματα
      600.000€.
      Πόθεν;;;

    6. Σιγά μη φωνάζει ο λαός. Ξέρει που τα βρήκαν και τους ψηφίζει. Άλλωστε η πλειοψηφία θέλει έστω και λίγο να τους μοιάσει για αυτό και πολλοί είναι κολλητοί και προσπαθούν χρόνια να ευνοηθούν. Το μάρμαρο το πληρώνουν πάντα οι ίδιοι.

    7. μάλιστα! οι ταπαιρνωγράφοι …. τα παίρνω και γράφω! τι θες να γράψω;

    8. Ψηφιστε τους ρε κακομοιριδες ψωμολισατε εσεις και αυτοι γελανε με τα κοροιδα που ειστε

    9. Βυζαντινές τιμωρίες σε όλους τους

    Comments are closed.