ΤΑ ΠΟ#ΣΤΙΚΑ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ – ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ – Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Σαμαρας

    Τα παίζει όλα για όλα όπως φαίνεται ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με κόλπα και “μηνύματα” προσπαθεί ο Μεσσήνιος να εκβιάσει τον Κούλη για να πάρει την καρέκλα.

    Από την τηλεόραση του γραφείου φαίνεται να επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνοντας ένα ακόμα μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον πρωθυπουργό μετά το «αντάρτικο» για την τροπολογία Καιρίδη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή βγήκε στο «αντάρτικο» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την τροπολογία σχετικά με τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. Ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Μάλιστα επανήλθε το Σάββατο μέσω διαρροής, αδειάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου μέσω Παύλου Μαρινάκη, καθώς παρέπεμψε σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Άντε γ@μησου Σ@μ@ρ@ !!! Όλο το Σεφ εν χορό…
      ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ στο συνέδριο του μπλέ μπουρδέλου και μετά τον έκαναν “αρχηγό” τους…!!
      Για τέτοιες αδερφαρες ομιλούμε…που οσφρηζονται τη νίκη στον αέρα… αλλά είναι η μποχα απ’ το χεσμενο σωβρακο τους..!!!
      Κάψτε το μπουρδέλο άμεσα.. αμεσότητα !!!

    2. Χρόνια τώρα τα σύνορα της χώρας μας, θαλάσσια και χερσαία, είναι σουρωτήρια. Κόσμος μπαίνει, ξαναμπαίνει, και πάλι μπαίνει. Σεσημασμένοι κακοποιοί μπαίνουν, βγαίνουν, ξαναμπαίνουν. Χιλιάδες “προσφυγάκια” στοιβάζονται στην Αθήνα, Κρήτη, Δωδεκάνησα. Ο εν λόγω κύριος πού ζει; Δεν είδε ποτέ τι γίνεται; Κι αν είδε τώρα θυμήθηκε να αντιδράσει; Επειδή με την τροπολογία θα χρειαστεί διάστημα τριών ετών και όχι επτά για να αρχίσουν τις ελληνοποιήσεις; Μα και δεκαεπτά να το κάνουν τα “προσφυγάκια” θα μείνουν εδώ να μας μπολιάζουν με τον πολιτισμό τους. Ή μήπως έγιναν επαναπατρισμοί όπως νόμιμα θα έπρεπε και δεν το ξέρουμε;

    3. Και όσο το 48% συνεχίζει την αποχή στις εκλογές το Μητστακέικο μαζί με προδότες Σαμαράδες θα ξεπουλάνε την Ελλάδα.
      Την αποστασία ο Σαμαράς το 90 δεν την έκανε για το Μακεδονικό όπως ψευδώς έλεγε αλλά για κάτι μίζες από Siemens μεριά.
      Βέβαια στο χαζοπόπολο έλε για το Μακεδονικό.
      Η ΝΔ είναι ένας βόθρος με σκατά.
      Ο Τσίπρας είναι άγιος σε σχέση με τα τομάρια της ΝΔ.

    4. Κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του οι ελληνοποιήσεις αλβανών ήταν στο ζενίθ! Γνωστός μου κατέγραφε κάθε μέρα δεκάδες διαφορετικές εγγραφές στα μητρώα αρρένων. Γι’ αυτό και την ίδια εποχή είχαμε έξαρση με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελληνοποιημένων αλβανών από στρατιωτική θητεία που ανέβαζαν με αλβανικές σημαίες μέσα από τα ελληνικά στρατόπεδα…κακές γλώσσες λένε πως είναι αλβανός στην καταγωγή ο Σαμαράς

      1. Όντως είναι Αλβανός ο Σαμαράς όπως και οι περισσότεροι στη ΝΔ.
        Αν δεις φάτσες θα καταλάβεις.

    5. Έφερε τους Αλβανούς αρχές του ’90 και τώρα δεν θέλει μετανάστες λέει!!!!! Μπουχαχαχα

      1. Αλβανός είναι και ο Σαμαράς στην καταγωγή.
        Και το ξέρω από πηγή που ξέρει….

    6. Όποιος ψήφισε ή εκτέλεσε Μνημόνια και 4682/2020 πρέπει να εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία και την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους που συνεργεί με την ψήφο του.

      Κατάσχεση όλης της περιουσίας των οικογενειών τους, αφαίρεση υπηκοότητας και ιθαγένειας και εξοστρακισμό από τη χώρα για 3000 χρόνια.
      Αμέσως μετά όποιος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα παράνομα από το 2003 και μετά, πακέτο στην χώρα του ή σε ξερονήσι να τρώει ρίζες και να πίνει θαλασσινό νερό.

      Έξω από ΕΕ & ΝΑΤΟ.
      Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

    7. μαθημενο το μητσοτακεικο να το πηδαει ο σαμαρας απο το 90 με την αποστασια ενα ηδρημα.σαμαρα ποιος το πληρωνει ο λαος ο μαλακας

    8. Εσωτερικο θεατρο στη ΝΔ του Tony που πρωτος ανοιξε τα συνορα με τον μακαριστο Μητσοτακη! Αντωνακη απο σανο χορτασαμε… δηθεν αντιπολιτευτη της Κουλας!

      1. Μακαριστό;;; ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ;;; Βλαμμένος είσαι και πόσο;;;

    9. Κομματική πειθαρχεία επέβαλλε ο Μητσοτάκης για την Τροπολογία των Λαθραίων, εκτός του Σαμαρά.
      Καργκιοζλίκια και γελοιοποίηση για όλους ανεξαιρέτως στην ΝΔούλα.
      Πλήρης ΥΠΟΤΑΓΗ στο Μητσοτακικό Κράτος.
      Ας μην εκπλαγεί κανένας, αν οι Βουλευτάδες της ΝΔούλας, κάνουν και υπόκλιση μόλις εμφανίζεται ο Μητσοτάκης.
      Όσα δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας, τα κάνει ο No 1 Globalist Μητσοτάκης.

    10. Όλοι οι κοπριτες και δοσίλογοι που πρέπει
      στηθούν στα δέκα μέτρα, διοικούν την Ελλάδα….

    11. Έτσι είναι οι λάτρεις της παρτίδας… Ιδιαίτερα οι εν μέρει υπεύθυνοι για το μπάχαλο που καταγγέλλουν.

    Comments are closed.