ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΓΕΡΟΥΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΨΕΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ. ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Τουλάχιστον 700 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από την επίθεση που εξαπέλυσε χθες Σάββατο πρωί η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας στην ισραηλινή επικράτεια, μεταδίδουν σήμερα αργά το απόγευμα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, σε νεότερους προσωρινούς απολογισμούς.

    Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 2.243 άνθρωποι στο Ισραήλ τραυματίστηκαν επίσης από τις επιθέσεις της Χαμάς.

    Ο τελευταίος επίσημος απολογισμός που έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι η ισραηλινή κυβέρνηση έκανε λόγο για πάνω από 600 Ισραηλινούς νεκρούς.

    Από τις αεροπορικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ως αντίποινα στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 370 άνθρωποι και 2.200 τραυματίστηκαν, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

    Οι στιγμές στη Μέση Ανατολή και το αιματοκύλισμα αμάχων επισκιάζουν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που γίνονται στη χώρα μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ .ΗΔΗ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!!.”ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ”.

    2. Δεν συμπαθώ τους οβριούς, αλλά μισώ τα βρωμομουσλίμια τζιχάντια. Το ισραήλ πρέπει να σβήσει από τον χάρτι όλη την γάζα. Οι τουρκοϊρανόφιλοι ισλαμοφασίστες πρέπει να εξαφανιστούν. Ή τώρα ή ποτέ. Πήγαν στο χι ψι πάρτυ και άρχιζαν να σκοτώνουν και να βασανίζουν. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΙΜΗΔΕΣ ΧΘΕΣ. Ελπίζω να με διαβάσει η πρεσβεία του ισραήλ στην Ελλάδα. Λιώστε τους. Τα ίδια φρικτά εγκλήματα έκαναν στην Ελλάδα οι ναζήδες το ’41-’44. Σβήστε τους. Tα ίδια θα κάνουν κι’ εδώ οι βρωμολαθρομουσλίμηδες αν δώσει το ok ο γυφτοερντογάνης.

    3. Σουμέριοι, Ακκάδιοι, Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι 6000 χρόνια μιζέριας… Μόνο ο Τζων Ράμπο και ο Τσακ Νόρις μπορούν να βάλουν τάξη. Εξαλου οι ρωσοι που πατουσαν ποδι εκει κατω εχουν ανοιχτα μετωπα με ουκρανια και ευρωπη. Εχουν ομως συμμαχια με Τουρκια και αντιθετως οι Αμερικανοι με Ισραηλ και Ευρωπη… Και οι δυο υπερδυναμεις οδηγουν τον πλανητη σε παγκοσμιο οικονομικο κραχ. Αρχιστε να σκαβετε πυρηνικα καταφυγια μεχρι να ερθουν οι αννουνακι να μας σωσουν.

    4. Η Γάζα θα ισοπεδωθεί. Το ήξερε αυτό η Χαμάς; Ασφαλώς. Ή ήθελε να κάνει μόνο το καπρίτσιο της και να σφάξει κάποιες εκατοντάδες γυναικόπαιδα Ισραηλινούς; Εκαναν τι έκαναν και τώρα ψάχνουν μεσολαβητές να γίνει κατάπαυση του πυρός.
      Το Ισραήλ θα πάρει μεγάλη εκδίκηση. Το χρωστούν στους δολοφονημένους συμπολίτες τους και για να προστατέψουν τους υπόλοιπους και για να επακτήσει το κύρος του το κράτος του Ισραήλ.
      Οι αθώοι Παλαιστίνιοι τι χρωστούν όμως για να πληρώσουν τον λογαριασμό; Μπορεί να απαντήσει η Χαμάς;

    5. Εσεις υποστειριζατε χρονια αυτα τα διποδα ζωα ρους βρμοπαλαιστινιους αλλα επειδει δεν εχετε εγκεφαλο δεν αναρωτηθηκε ποτε καποιος αν σημαινει κατι στα αραβικα η λεξη παλαιστινη…μηπως σημαινει στα ελληνικα αυτοι που στηνουν την παλη? ποιοι να ηαταν αραγε? μηπως ελληνες απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου? μηπως για αυτο οι εβραιοι κανουν την γιορτη χανουκα κατι σαν τις αποκριες γιατι ειναι η γιορτη της νικης το εβραιων εναντι των απογγονων του μεγαλου αλεξανδρου?τι δουλεια εχουν αυτα τα ισλαμικα ζωα σε αυτη την περιοχη?μηπως εχουν κανει καταληψη στην χωρα των εβραιων?γαμισι σε ολα τα ισλαμικα σκουπιδια που αυτοαποκαλουνται παλαιστινιοι

    6. Συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά νικήτρια είναι η ΝΔ. Όταν λέγαμε 60%, αυτό εννοούσαμε. Καλή χώνεψη.

      1. Ρε Πελασγέ άντε πήγαινε να δείις άν έρχονται οι Δωριείς ….

    7. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΘΑ ΞΕΒΡΩΒΙΖΕ Ο ΤΟΠΟΣ……ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ…..ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

    8. Είναι τυχαίο όμως που έγινε μια μέρα πριν τις εκλογές; Μπας και ξυπνήσουν τα ζώα και δουν πού μας οδηγούν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί. Όσο για το αιματοκύλισμα είναι κανονική σφαγή. Είθε να μη δούμε τέτοιες εικόνες στη χώρα μας.

    9. Ολόκληρα τάγματα του τακτικού Ισραηλινού στρατού εξοντώθηκαν χτες και δεν μιλά κανείς σας.
      Γέμισε ο τόπος online με Ισραηλινούς που έχασαν τα αδέλφια και ξαδέλφια τους που υπηρετούσαν στον Ισραηλινό στρατό σε μονάδες της περιοχής της Γάζας μέχρι χτες το πρωί.

      Και χειρότερη θα είναι η μοίρα του Ελληνικού Στρατού το πρωί που θα αποφασίσει η Τουρκία να επιτεθεί.
      Γιατί στην Ελλάδα οι στρατιώτες θα πεθάνουν αόπλοι μέσα στα τάγματα. Γιατί πυρομαχικά χρειάζονται πολύ χρόνο να βγουν από τις αποθήκες, αφού βρεθούν οι διοικητές να δώσουν την εντολή, και να μοιραστούν το προσωπικό την ώρα που τα τζιχάντια πάνοπλα θα έχουν κάνει ντου μέσα στα στρατόπεδα.

      Και πριν πείτε μα οι σκοποί; Μέχρι να ανοίξουν το κουτί με την τελαμώνα, βρουν μαχαίρι να σκίσουν την τελαμώνα και γεμίσουν το όπλο που έχουν, αν αυτό δουλεύει, θα έχουν γίνει σουρωτήρι. Η συντριπτική πλειοψηφία θα πέσει στο έδαφος κατουρημένη, και θα μπουν στο τουίτερ & FB να κάνουν δημοσιεύσεις ή να σηκώνουν σέλφι. Τα είδαμε ακόμα και στο Ισραήλ αυτά μην γελιέστε.

      1. Τι είναι αυτές οι ανοησίες που ξεφουρνίζεις ρε πανίβλακα.

        1. Τί δεν κατάλαβες; Δεν είδες τα βίντεο από τα στρατόπεδα μέσα που ήταν η Χαμάς χτές;
          Έχεις μπει σε πλατφόρμες όπως το reddit να δεις συζητήσεις Ισραηλινών;

          Όσον αφορά το Ισραήλ ανακοινώθηκαν ότι σκοτώθηκαν χτες Σάββατο, οι συνταγματάρχες Roy Levy (Ghost unit) & Jonathan Steinberg (διοικητής συντάγματος Nahal) και ο αντισυνταγματάρχης Sahar Machluf (διοικητής 481 Τάγμα Διαβιβάσεων).
          Αν πεθαίνουν έτσι στρατιωτικοί στις μονάδες τους που είναι με το ένα γεμάτο όπλο στο χέρι, ξέρεις τί έχει να γίνει στην Ελλάδα που δεν έχουν ούτε σφαίρες;

    10. Δυστυχώς μαζόχας λαός με έντονο το Σύνδρομο της Στοκχόλμης…ξαναβάλαμε στην ζωή μας τους …”βασανιστές” μας….

      1. Μιλάμε για βαριά μορφή του συνδρομου

    11. Ραγιάδες του κερατά από τον κάμπο ψήφισαν τον αγοραστό που τους έπνιξε ! Καμία σωτηρία…

      1. Τους αρέσει να κάνουν βόλτες με τα κανό μάλλον.Ούτε τώρα θα γίνουν έργα και πάλι αυτόν θα ψηφίσουν,καμιά ελπίδα,μόνο λεπίδα

    Comments are closed.