“ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ – ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ “ΠΛΟΥΣΙΟΣΠΙΤΟ” – ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Κάτοικος του Βαρνάβα, του μέρους όπου ξεκίνησε η φωτιά που κατακαίει την Ανατολική Αττική, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες και δεν δίστασε να πει όσα είδαν τα μάτια της.

“Σε μας, η φωτιά έφτασε σε 5 λεπτά από το οικόπεδο. Μας έστειλαν προς Γραμματικό, εμείς πήγαμε προς Καπανδρίτι και μετά επιστρέψαμε να δούμε τι έγινε με το σπίτι και ξαναφύγαμε. Δεν υπάρχει τίποτα από το σπίτι, κάηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα τζάκι. Το σπίτι είχαμε 6 μήνες, δεν ήταν «πλουσιόσπιτο» και γι’ αυτό και δεν σώθηκε φυσικά” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Τα πυροσβεστικά ήταν έξω από τις βίλες. Αυτό έγινε χθες 3 η ώρα το μεσημέρι. Και μας έλεγαν να μην ανησυχούμε γιατί δεν θα έρθει σε μας. χάθηκαν όλα, εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει; Ο πρωθυπουργός με τα 6.000 ευρώ και αν τα πάρουμε; Ποιος είδαμε και με τους πλημμυροπαθείς”, συμπλήρωσε.

Δεν είναι όμως η μόνη που μιλά για απουσία των πυροσβεστικών. 100 μέτρα από δρόμο το σπίτι, όμως κανένα όχημα δεν πλησίασε προς τα εκεί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πρόκειται περί αυθεραίτων επαρχιωτών εισβολέων στην Αττική, που πλούτισαν εγκληματικώς με την μεταπολίτευση, στελέχη της Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και κουκουέδων.
    Σε κάθε προεκλογική περίοδο νομιμοποίηση των αυθεραίτων.

  2. Δεν ηταν πλουσιοσπιτο αυθαιρετο ηταν που ποτε δεν ειχατε καθαρισει την αυλη σας και τα δεντρα σας.Ρε ουστ!

  3. Και στις επόμενες εκλογές πάλι ΝΔ ε;
    Μην ξεχνιόμαστε!
    Γράψτε το σε χαρτάκι και κολλήστε το στο ψυγείο να φαίνεται : «Να θυμηθώ να ψηφίσω πάλι τους καταστροφείς της χώρας μου. Κι αν με ρωτήσουν γιατί τους ξαναψήφισα, να απαντήσω, ε και ποιον άλλον να ψηφίσω;».

  4. ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ.ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ.

  5. 50 % αποχη στις εκλογες του Ιουνιου , και 41 % σε ΝΔ μετα απο Τεμπη…

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

  6. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΕΠΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!!!

  7. Τους ξαναψηφίζετε διαρκώς, οπότε καμία λύπηση, δε πα να καείτε όλοι σας.

  8. δεν ντρεπετε να λεει οτι το σπιτι απειχε απο τον δρομο μιλαμε για καταπατητες που θελουν και αποζημιωση…ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

  9. προδοτες εφιαλτες ιουδες ισκαριωτες και οι 300 καψατε την καποτε Ελλαδα!!!!
    σταχτη τα κανατε ολα συγχρονοι νερωνες!!!!
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!!
    ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΑΙΩΝΙΑ!!!!

  10. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΖΩΑΚΙΑ:
    2131364020
    2131364935
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.

  11. Μην στεναχωριέστε θα σας δώσει ο Κούλης από 1.000 ευρώ να κάνετε καινούριο σπίτι.Δεν ξεσηκώνεστε άρα καλά παθαίνετε δεν σας λυπάται κανείς.

Comments are closed.