ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΙΜΙΑ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩ ΜΑΤΣΑ – “ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” ΔΗΛΩΣΕ

Κοινοποίηση:
IMGL1742

Όλα στραβά φαίνεται πως της πάνε της Κεφαλογιάννη. Μετά την αποκάλυψη για τα χαλιά και την ανακαίνιση του γραφείου της, έρχεται ένα ακόμα χτύπημα, αυτή τη φορά στην προσωπική της ζωή. Η υπουργός Τουρισμού φέρεται να είναι εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η υπουργός αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της και φέρεται να ζήτησε από τον σύζυγό της, από την μακρινή Ιαπωνία κιόλας, να χωρίσουν.

Πλέον, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διαδικασία έχει προχωρήσει σε επίπεδο δικηγόρων των δυο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά, που προφανώς οδηγούν στην έκδοση του διαζυγίου.

Για τα όσα συμβαίνουν αναφέρθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με δήλωσή της:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τα δύο παιδιά τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ολγαρα μαζι σου! Κατηγορηθηκες για σπαταληση δεκαδων χιλιαδων ευρω ενω στη Νεα Μητσοτακοκρατια μασουλανε εκατομυρια ! Η μπορει και δισεκατομυρια!
    Τωρα το μπουμπουκοπουροσιωνιστη που τον βρηκες δεν μου πεφτει λογος!

Leave a Response