ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΒΑΡΙΑ Η … ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ – ΦΩΤΙΟΥ: “ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ…” – ΘΕΑΝΩ MIA EINAI H ΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    theano exo

    Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm 97,8, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Η κ. Φωτίου διαπίστωσε ότι η ενίσχυση της ΝΔ είναι μεγάλη. «Το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και, γι’ αυτό και προκηρύξαμε τις πρόωρες εκλογές, που σημαίνει ότι σεβόμαστε το μήνυμα του λαού» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Αναλύοντας περαιτέρω το εκλογικό αποτέλεσμα, η κ. Φωτίου σημείωσε: «Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 1,5 εκατομμύριο ψήφους, σχεδόν όσο και στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ η ΝΔ πήρε σχεδόν, όσους ψήφισαν τον Γενάρη του 2015. Άρα, ο αγώνας μας είναι να καταφέρουμε να πείσουμε, όσους καταρχήν δεν πήγαν να ψηφίσουν, ενώ μας είχαν ψηφίσει στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ή επέλεξαν να στείλουν σε εμάς μήνυμα δυσαρέσκειας και κριτικής, αλλά δεν θέλουν επ’ ουδενί να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα. Άρα, έχουμε μία δεξαμενή, πιστεύουμε πολύ μεγάλη, την οποία πρέπει να συσπειρώσουμε και να προχωρήσουμε».

    Σε ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι το κυρίαρχο είναι ότι δεν “επικοινωνήσαμε” το πρόγραμμα ενός σημαντικού παραγωγικού μέλλοντος για όλους. Το δεύτερο σημείο νομίζω είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν ιδιότυπο πόλεμο προπαγάνδας με fake news και λάσπη. Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βγούμε νικητές σε έναν τέτοιο άθλιο πόλεμο. Αυτό αντιμετωπιζόταν μόνο με ισχυρή οργανωτική δύναμη των μελών και φίλων μας που δεν είχαμε, γιατί είχαμε αποσυσπειρωθεί».

    Θεανώ, μια είναι η λύση, ξεκίνα να φτιάχνεις γεμιστά!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ποντάρουν στην αποχή!.. Άστα φίλε. Βγάλτε τις κεραίες πρίν σας τρελλάνουν με τα παραμύθια.

    2. Μωρη κολογρια πνηγικες με το αποτελεσμα ? Αντε φτιαξε κανα ντολμαδακι να σου περασει………Μουμια του Φαραω……

    3. Μωρη αναρχοαπλυτη …αντε να τυλιξεις κανενα ντολμαδακι και ασε την πολιτικη …..

      να θυμασαι εσυ και ο ψευτοτσιπρας οτι πανω απο ολα βρισκεται ο ΕΛΛΗΝΑΣ

    4. Αυτοι ζουνε στη χωρα της Ουτοπιας
      Αν και ο Μητσοτακης ειν αι αχρηστος και δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του.
      Οπως τους προηγουμενους αχρηστους και ανεπαγγελτους πολιτικους απατεωνες που σαν ηλιθιοι εκλεγαμε να μας κυβερνουν
      Αυτοι το σπιτι τους δεν μπορουν να κανουν κουμαντοα και ειναι ικανοι να κυβερνησουν μια χωρα μονο με ρουσφετια.
      Απλα αναρωτιεμαι ποσο ηλιθιοι ειμαστε τελικα οι Ελληνες

    5. ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΡΗΣΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΠΟΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ Κ…ΛΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ

      1. Μην στεναχωριεσαι προβατο,ερχεται και το Κουλις τωρα να σου βαλει μια συναγριδα στον πατο τεραστιαααα.

    Comments are closed.