ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΝΤΑΝΙΕΛ! ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    karditsa-agrotes-mploka-4

    Οι αγρότες της Καρδίτσας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο του Ε65. Οι αγρότες της Λάρισας αναμένεται να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις, ύστερα από σύσκεψη της Ενωτικής Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων του νομού που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

    Σε απόγνωση οι αγρότες στη Θεσσαλία καθώς ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία Daniel. Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις όπως καταγγέλλουν στην εξοφλητική καταβολή πήραν «ψίχουλα». Σε σχέση με όσα τους είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση μετά το χτύπημα της ακραίας κακοκαιρίας τον Σεπτέμβριο του 2023, που κατέστρεψε καλλιέργειες σε όλη τη Θεσσαλία, ορισμένοι δηλώνουν μάλιστα πως το ποσό ήταν «μηδέν».

    Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα μηνύματα που στέλνονται δείχνουν πως δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι περισσότερο από αυτό που έχει δοθεί και υποστηρίζουν πως εάν κάποιοι είδαν μικρότερα ποσά ενδεχομένως να οφείλεται σε δικά τους λάθη και επιλογές στις δηλώσεις για την παραγωγή τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Καλά να πάθετε! Καλή πείνα απλυτοι εσείς τον ψηφίσατε

    2. Μπράβο Στέφανε, αυτή θα πρέπει να είναι πάντα η πρώτη ερώτηση σε ΟΛΟΥΣ όσους παραπονούνται.

    3. που χαθηκαν οι αυτες οι ψυχουλες που φωναζαν “ολη η ελλαδα ειναι μπλεεε”?

    4. Καμία λύπηση, εύχομαι να γίνει τεράστια καταστροφή, πλημμύρα, σεισμός και να ψοφήσει όλη η επαρχία, ειδικά όλοι οι κωλόβλαχοι στη Θεσσαλία.

    5. Πόσο γραφικοί και πόσο γελοίοι έχουν καταντήσει. Πάρτε τον χαμπάρι είτε θα βγούμε οοοοοολοι στους δρόμους είτε οποίος βγει για την πάρτι του μόνο θα συνεχίσει να κλαίγεται .

    6. Καλά, δεν ξέρεις τι ψήφισαν οι κόπροι αγρότες τα κομμάτοσκυλα; Φυσικά Μητσοτάκη. Καλά να πάθουν.

    7. Εγω σας το ειχα πει οτι ο μητσοτακης ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης μην του εχετε εμπιστοσυνη…και το χειμωνα σταματησανε της κινητοποιησης…παρτε να εχετε τωρα.

    8. Ωρε ουγδομηνταενα % να δωκετε τις επομενες εκλογες στο λουλη τον ατακτουλη! Μπορειτε να το σωσετε ομως με… φωτοβολταικα ! Μη μαραζωνετε αρχοντες του …κατεστραμμενου καμπου!

    9. Όσες απεργίες και να κάνουν δεν γίνεται τίποτα, ο νέο-ραγιας μέχρι το θάνατο του νέο-ραγιας θα είναι, μην περιμένετε άλλο 1821 μας τελείωσε, φραπέ πουτσινο μαγκιά και ξέρεις ποίος είμαι εγώ?

    10. Εχω δει το βιντεο αποσπασμα απο την εκπομπη ανατρεπτικο δελτιο πριν αρκετους μηνες οπου ο Στεφανος Χιος,γαμαει στην κυριολεξια εναν νεοδημοκρατη αγροτη-κι εγω αγροτης ειμαι αλλα οχι νεοδημοκρατης ραγιας-που εχει βγει στα μπλοκα και κλαψουριζει ικετευοντας τον “μπαμπα” μητσοτακη μπας και τους ελεησει και τους δωσει κανα επιδομα.Ο Χιος στην κυριολεξια του γαμαει τα κερατα,τον ξεφτιλιζει-και καλα του κανει-λεγοντας του πως γινεται να κλαψουριζουν οταν εχουν ψηφισει 41% αυτον τον βοθρο.Χιο γαμα τους παλι.δεν βαζουν μυαλο.εξ’αιτιας των ραγιαδων που ψηφιζουν ν.δ υποφερει ολη η ελλαδα.δεν υπαρχει χειροτερος αναπηρος,δουλικος,υποτακτικος,νεοταξιτης,ραγιας,εθελοδουλος,οσφυοκαμπτης,ανεγκεφαλος,σπαστικος,αυτιστικος,χαμηλης νοημοσυνης πρωθυπουργος στο περασμα των αιωνων.υπηρξαν στο παρελθον κι αλλοι “λουλουδια” αλλα καμια σχεση με τουτον εδω.ο ανθρωπος ειναι για ιδρυμα και μαζι του και ολοι οι ποτισμενοι,φασιστες,κομματοσκυλα.

    11. Από την σκύλα του ΣΦΥΡΖΑ στην Χάρυβδη της ΝΔ.

    12. Kαλα να παθουν οι αγροτες.
      Τι ψηφισανε στη θεσσαλια ;
      Τους μαφιοζους,40%.
      Παρτε τ’@ σας τωρα,πανηλιθιοι…

    13. Ρε κακομοιρηδες εχετε καταντησει αστειοι . Οταν τον ψηφιζεις ανελλιπως κ του δινεις 2ή φορα αυτοδυναμια την στιγμη που σε κατεστρεψε , περιμενετε να σας αποζημιωσει ; Γιατι να το κανει ; Αφου παλι θα τον ψηφισετε . Μα ποσο μαλακες ειστε ρε ;

    14. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣ Η ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟ Ν.Δ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΥΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

    15. Kαλα να παθουν οι ηλιθιοι.
      Ψηφισατε τη Μαφια και πιστεψατε και τα ψεματα της ;
      Οχι ευρω δε θα δειτε,αλλα να σας παρουνε και τα σωβρακα.
      Τους ηλιθιους τους γαμ..

    16. Ελληνες λεφτα μην περιμενετε ξεσηκωθειτε

    17. 3,5 χρόνια μετά τον σεισμό και ακόμη εμπαζει και τους σεισμοπαθείς.
      Δεν απαντούν σε τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένοι ο Τριαντοπουλος και οι συν αυτώ.
      Ντρέπεται και η Ντροπή

    18. Λάρισα: ΝΔ 40%.
      Μαγνησία: ΝΔ 42%
      Καρδίτσα: ΝΔ 43%
      Τρίκαλα: ΝΔ 41%

      Να φάτε σκατά τώρα.

      1. Έτσι μπράβο. Ας κάνουν τώρα το σκατό τους παξιμάδι όλα αυτά τα κομματόσκυλα που ψηφίζουν προδότες. Δεν τους λυπάμε καθόλου.

      2. Ετσι,και να το κρατησουμε να τους το τριβουμε στη μουρη όποτε παραπονιουνται…..

    Comments are closed.