ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ Η ΧΩΡΑ – ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
20240712_110817-1-850x540

Τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια σε ότι αφορά στο φαινόμενο της λειψυδρίας σε όλη τη χώρα είναι συγκλονιστικά και τρομάζουν για το πόσο επικίνδυνη και ανίκανη μπορεί να γίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία όπως φαίνεται θέλει να κάνει την Περιφέρεια Θεσσαλίας σαν την Αφρική!

Η στάθμη των υδάτων σε όλη τη χώρα πέφτει επικίνδυνα και για αυτό το τρομακτικό γεγονός η κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα.. ή μάλλον κάνει, βοήθα το φαινόμενο και προσπαθεί μάλιστα να ωφεληθεί κάνοντας business ή και όπως λέμε αλλιώς πραγματοποιεί “αναθέσεις”  στους κολλητούς της ολιγάρχες που “ρουφάνε” το αίμα του απλού λαού που παλεύει καθημερινά για να επιβιώσει σε αυτή τη “ζούγκλα” που έφτιαξαν εδώ και χρόνια οι ανίκανοι της πολιτείας.

Η αγροτική «ανάπτυξη» της χώρας και ιδίως της Θεσσαλίας για τον Μητσοτάκη έχει άλλη έννοια και ο πρωθυπουργός έχει το δικό του όραμα.

Σε μοντέλο λοιπόν τύπου Ανγκόλας, Μοζαμβίκης, Νιγηρίας, Καμπότζης ο Μητσοτάκης πουλάει το νερό της Θεσσαλίας στους Ολλανδούς της HVA με εμπλεκόμενους στο κόλπο και τον πυγμάχο Αυγενάκη αλλά και την ΤΕΡΝΑ!

Ως τότε, λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η λειψυδρία είναι και… τεχνητή προκειμένου να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει για τη φαμίλια!

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τις λίμνες που στερεύουν και το νερό υποχωρεί αισθητά. Θα μας πείτε, σημεία των καιρών και της κλιματικής αλλαγής. Δεν γίνεται όμως αυτή η ρημάδα η κλιματική αλλαγή να “χτυπά” μόνο την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, Αθανάσιος Τορουνίδης, εδώ και 15 ημέρες έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων στη λίμνη που βρίσκεται ανάμεσα στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία.

«Ο δήμος δεν προμηθεύεται νερό από τη λίμνη Αμβρακία, πιθανά όμως οι κτηνοτρόφοι που είναι γύρω γύρω να αντλούν λίγο νερό για να ποτίσουν τα ζωντανά τους, γιατί υπάρχει τεράστιο θέμα λειψυδρίας».

Όπως λέει ο δήμαρχος, η ευρύτερη περιοχή αντιμετωπίζει προβλήματα έλλειψης νερού: «Ενα σημείο είναι στην περιοχή που βάζουμε νερό 1-2 ώρες το πρωί, 1-2 ώρες το απόγευμα, για να μπορεί να έχει επάρκεια, στο ορεινό κομμάτι του Μενιδίου, Φλωριάδα λέγεται. Εκεί προσπαθούμε αυτή τη στιγμή και εμπλουτίζουμε με βυτιοφόρα».

«Ενα-δύο άλλα κομμάτια είναι η Στάνος, ένα μεγάλο χωριό, στο οποίο δίνουμε νερό το πρωί και το απόγευμα», υπογράμμισε ο κ. Τορουνίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

    1. Αμα εχεις ενα γκαντεμη σαν αυτον και κατι ηλιθιους σαν εσενα φτανει

  1. 1oν το νερό είναι πάμφθηνο (ειδικά στην Αττική) και 2ον άφησαν χωρίς όρους παντού airbnb-άδες, roomstolet-άδες και λοιπούς τέτοιους τζαμπατζόμαγκες κληρονόμους άεργους εσπατζήδες, άρα τι περιμένατε να συμβεί;

    1. Τι παμφθηνο…. Αγαθό πρώτης ανάγκης είναι άμα ανέβει η τιμή σε σένα θα στείλω το λογαριασμό.. τι θέλουν να βρωμάει ο κόσμος όπως οι επενδυτές που φέρανε για να μη παρεξηγούνται;

  2. Και οι μ@λ@κες πλένουν τα πεζοδρόμια με τις ώρες και ποτίζουν τους κήπους μπροστά στις πολυκατοικίες, νομίζοντας ότι είναι ακόμα στο χωριό τους, 50 χρόνια πριν. Ζώα.

  3. Θα συμφωνίσω είναι πάμφθηνο και το ξέρουμε καλά όσοι ζούμε στα Μεσόγεια Αττικης και έχουμε βόθρους. Το πληρώνουμε 40 – 50 λεπτά το κυβικό στην ΕΥΔΑΠ και 5 με 10 ευρώ το κυβικό ανάλογα την περιοχή στα βυτία λυμάτων. Ετσι κάποιοι καταναλώνουν ασύστολα. Ας πάει στην Αττική τουλάχιστον 5 ευρώ το κυβικό να δούμε πόσο θα καταναλώνουν μετα. Όσο για μπάνιο που είπε κάποιος , κάποιοι θέλουν χίλια κιλά (ένα κυβικό) να κάνουν μπάνιο αλλά μπάνιο μπορεί να κάνεις και με 40-50 κιλά νερό.

  4. Μα ερχονται αμεσα καται…γιδες! Θα φχαριστηθουμε νερακι! Και με το χαλαζακι και παγακια για φρεντοτσινιες!

  5. Δεν πειράζει , αρκεί που έχουμε εμβολιαστεί για ψευτο αρρωστιες

  6. Μην αγχώνεστε. Νερό υπάρχει: πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν τόσες πισίνες δίπλα σε θάλασσες όσο στην Ελλάδα. Οι Δήμοι δίνουν συνεχώς άδειες και η “ανάπτυξη” των τουριστικών μονάδων καλά κρατεί. Όσο υπάρχει νερό για να γίνονται μπετά, (με αδήλωτα μεροκάματα με μαύρα μετρητά), όλα καλά.

    1. Μα ο στόχος είναι ο τουρισμός δν τ καταλαβατε ακομη; Θελουν ν τν τελειωσουν κ ν μεινουν ανεργοι χιλιαδες ελληνες

  7. ότι το νερό είναι πάμφθηνο και αυτό θα οδηγήσει σε καταστροφή, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!

    1. Να φανταστώ ότι πλενεσαι μια φορά το χρονο

      1. Να υποθέσω ότι πλένεις κάθε μέρα την αυλή σου για να δροσιστεί και αφήνεις το καρπούζι κάτω από την βρύση 1 ώρα για να δροσιστεί ε γίδι;

    2. Πόσο ηλίθιος ή πόσο πληρωμένος! Τί από τα δύο είσαι;

Comments are closed.