ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΜΙΣΘΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ – ΕΦΥΓΕ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΛΤΗΣ ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Η ομάδα των «6 συν 6» που βρίσκεται κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου φαίνεται ότι πήρε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ένα πλάνο για την «επόμενη μέρα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νάσος Ηλιόπουλος στις παρεμβάσεις τους συμφώνησαν πως δεν είναι δυνατόν να συμβιώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά όμως πρώτα θα πρέπει να απαντηθούν ερωτήματα για το τι θα γίνει στη συνέχεια, όταν θα βρεθούν εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

    Η πρώην υφυπουργός του Μερόπη Τζούφλη τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν χωρά αυτή τη στιγμή στο κόμμα ενώ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης προτείνει να αποχωρήσουν σύντομα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε πως θα αποφασίσει με βάση της συνείδησή της και το τι θα πούν οι ψηφοφόροι της, ενώ η πρώτη βουλευτής Θεανώ Φωτίου ξεκαθάρισε και αυτή πως πρέπει να αποχωρήσουν, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση να δουν άμεσα τα επόμενα οργανωτικά βήματα.

    Νωρίτερα η εισήγηση  των στελεχών που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για έναν ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε κρίση που λαμβάνει στοιχεία διάλυσης και κινδυνεύει με την χλεύη των πολιτών.

    Όπως σημειώνουν η ρίζα του προβλήματα είναι πολιτική και η νέα ηγεσία αρνείται να το παραδεχθεί και αναζητά εσωτερικούς εχθρούς και συνωμοσίες συνωμοσίας. Μάλιστα όπως τονίζουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για να υπάρξει κάποια προσπάθεια συντονισμού.

    Μάλιστα εξαπέλυσαν επίθεση και κατά του Παύλου Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μετά τις τελευταίες επιθέσεις διαμορφώνεται εικόνα βούρκου στο κόμμα».

    Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να υπάρξει σήμερα απόφαση αποχώρηση, ούτε κάποιο τελικό κείμενο αλλά σημειώνουν πως «έπρεπε να γίνει αυτή η συζήτηση για να ακούσουμε τα στελέχη μας».

    Όπως και να έχει πάντως η ομάδα Αχτσιόγλου βρίσκεται σε πορεία ρήξης με την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βήμα προς την έξοδο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ρεζιλι των σκυλιων. οργανωσαν ”υπερσυνεδριο” για να αναδιξουν προεδρο του κομματος ”τους” {το 80% λαμογια φαεσοκοι}, αμφισβητησαν το αποτελεσμα μολις μετρηθηκαν οι φηφοι, ΚΑΙ εχουν τα μουτρα να θελουν να κυβερνησουν και την χωρα .

    2. Τζάμπα πήγαν οι πίπες ευάκι, πήγες στήν πηγή καί νερό γιόκ.

    3. εσυ καλε ανθρωπε πως ξερεις οτι πηγαν οι μισοι φυλακη δικαια γιατι μεγαλη μεριδα ποινικολογων λεει το αντιθετο και σιγουρα δεν ξερεις νομιζω τη δικογραφια οτα ν η εισαγγελεας της εδρας ελεγε δεν υπαρχει εγγληματικη οργανωση ,

    4. Πριν αρχίσω να επιτίθεμαι σε εσάς αδιακρίτως τη πλήρωνε ο καημένος ο Μαξ που ο γλυκούλης μου διάβαζε.
      Ξέρετε πόσο γλυκό αγοράκι είναι;;
      Εσείς τον κρίνετε με βάσει την ηλικία του
      Εγώ με βάση τη καρδιά του
      Τώρα τη πληρώνετε εσείς για αυτό κάθε φορά που σταματάω μαζί σας αρχίζω να τον ενοχλώ από τη μελέτη του και με στέλνει σε σας για να με ξεφορτωθεί.
      Για αυτό πάντα πίστευα ότι είσαστε εξαιρετικά δοχεία απορριμμάτων.

    5. Πάει κι η Αχτσιογλου.
      Το διαλυσανε το κατάστημα
      Τώρα η Ψαροκασσελα μπορεί να πάει στα αφεντικά της να πάρει την επιβράβευση που της αξίζει
      Ο Σαμαράς τρώγεται λέει με τη κοντή για ΠτΔ;;
      Αλλά όχι λένε ο Κούλης άλλον προορίζει για τη θέση αυτή!! Ποιος Κούλης δλδ ο Αλαφιούζος μπορεί
      Αυτός είναι τώρα πρωθυπουργός στη θέση του χοντρού .
      Ο πρωκτoσαλτε θυμάστε που έκανε κάτι νερα δασκαλεμενος από το αφεντικουλη του προφανώς κι όλοι απορούσαν τι έπαθε το ερπετό;;;;;;;;;;
      Μετά που δόθηκε ο μποναμας ηρέμησε το πουλάκι μου.
      Όλοι όσοι πιστεύουν ότι μάχονται για τη πατρίδα ακόμη κι αν θέλουν ποτέ δε θα νικήσουν και θα ζηλεύουν τα κέρδη αυτών που μάχονται για την ΠΑΡΤΙΔΑ.

    6. Ο πράκτορ Casell έκανε καλή δουλειά,το απόκομμα των λοατκι ξαναγυρνάει στο 3%.

    7. Άντε, με το καλό και ο μπλε τσυριζα και σύντομα.

    8. Στο δι@ολο κι ακόμα παραπέρα ” Προδότες ” !!!
      Βρομιαρηδες μας πήγατε 500 χρόνια πίσω και κάψατε 100+ αθώους ανθρώπους !!! Φυλακή πρέπει με πάτε αληταραδες δολοφόνοι.. αλλά πού ? Πώς ?
      Με ποια δικαιοσύνη ? Τη βουτηγμένη στη διαφθορά και τις μίζες ? Άντε να χαθείτε ” Προδότες ” !!!

    9. Η εκδίκηση της Μακεδονίας είναι γεγονός, το μαγαζί των ανθελλήνων βαράει φαλιμέντο. Όμως, χάρισαν αυτό που δεν τους ανήκε, η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκαθιστά τα πράγματα, η ανίερη αποστολή τους επετελέσθη.

    10. Γεια σου ρε Τσιπουρα “ιδεολογε”! Μπρος στα dolars πως να αντισταθεις? Επεσες στα τεσσερα με τη Κουλαρα καβαλαρισα! Το ενα μετα το αλλο τα γκεσταπιτικα πιονακια τελειωνουνε καλα αμειβομενα! Κουλαρα ΑΕ η σειρα σου!
      Γιδοβοσκε ready?

    11. Σταματήστε την κα Φωτίου!! Πριν φύγει από το κόμμα και την χάσουμε…να μας δώσει τη συνταγή για τα γεμιστά!!! (Καθάρματα του Συριζα όλα τα ορφανά του Ζαχαριάδη και του Στάλιν…. Ετσι…σας γ@μ@ει η Μακεδονία…. Ο κατήφορός σας άρχισε από τα συλλαλητήρια …Την ίδια τύχη θα έχει και ο καραγκιόζης που νομίζει ότι είναι αυτοκράτορας…. Μην τολμήσεις Κούλα να κάνεις τίποτα στο Αιγαίο!!! Θα σε θάψουμε πολιτικά πριν πεις λέξη!

    12. Νενικήκαμεν αδελφές μου, είδατε πως τα μαθαίνω τα αρχαία;

    13. ,Όλο αυτό το σκηνικό είχε στηθεί στο αμερικα απο Μητσοτάκη και τσιπρα, για να διαλυθεί ο σύριζα και να μην υπάρχει αντιπολίτευση. Διότι θα υπάρχει ένα κόμμα της Ν Δ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ = ένα κόμμα που να μπορεί να κάνει στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι γουστάρει χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν και για τίποτα? Και ο Έλληνας 9 έχει ο μήνας! Ραγιας????

    14. Έτσι όπως πάει το πράγμα, βλέπω σύντομα να ζητάει διαζύγιο και ο σύζυγός του κασελακη , δε θυμάμαι πως το λένε….
      .

    15. Έφυγε η σαμπρέλα κι έμεινε μόνη η η ντιβανοκασέλα. Το μπουρδέλο της κυρα-Κωνσταντίνας βάρεσε διάλυση. Βόιδια αλλάξτε τακτική και ψηφίστε σωστά έστω και την τελευταία στιγμή στις ευρωεκλογές για να την ακούσει στερεοφωνικά ο δράκουλας.

    16. Ο/Η νδ, μπατσόκ, τσύριζα = η μεγάλη αυταπάτη της μεταπολίτευσης λέει:

      Ο συριζα ήταν, είναι και θα είναι ένα κόμμα του 3%. Τελεία και παύλα.-
      Το γεγονός ότι εκτινάχτηκε (άπαξ δια παντός) στο 36% και κυβέρνησε για μία τετραετία, οφείλεται στο ότι ο (τότε, άφθαρτος ακόμη) τσίπρας και τα γλυκανάλατα συντρόφια του εκμεταλλεύτηκαν την οργή και την απογοήτευση των απελπισμένων (από τα μνημόνια) πολιτών, υποσχόμενοι, ψευδώς και απατηλώς, τα πάντα. Θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα οδηγούσαν στην “γη της επαγγελίας”, με ένα νόμο και ένα άρθρο (!!!).
      ΑΝΤΙ, όμως, για τους φαντασιακούς παραδείσους που έταξαν, έκλεισαν τις τράπεζες, λίγο έλειψε να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη (με ανυπολόγιστες συνέπειες), έφεραν ένα τρίτο μνημόνιο με ακόμη περισσότερο επώδυνα μέτρα, έβαλαν λουκέτο σε επιχειρήσεις, φτωχοποίησαν έτι περισσότερο τον Ελληνικό Λαό, έφεραν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (αντί της υλοποίησης του συνθήματος “κανένα σπίτι σε χέρι Τραπεζίτη”), αυτοκτόνησαν κόσμο, δολοφόνησαν χαρακτήρες αντιπάλων τους, ποινικοποίησαν τα ιδανικά του ΄Εθνους (ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ισοπέδωσαν παραδόσεις, ήθη, έθιμα, αρχές και αξίες του Ελληνισμού, γέμισαν την Χώρα με λαθρομετανάστες δίνοντάς τους απεριόριστα προνόμια εις βάρος του γηγενούς πληθυσμού, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (με αντάλλαγμα μιά κόκκινη γραβάτα), έχτισαν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, βασίστηκαν και ακόμη βασίζονται στον τοξικό πολακισμό, κυβέρνησαν με αλαζονεία, τουτέστιν έσπασαν τα κοντέρ του λαϊκισμού, πέφτοντας οι ίδιοι στον λάκκο που έσκαψαν για άλλους. Και για όλα τα εγκλήματά τους ΔΕΝ ζήτησαν ούτε καν συγγνώμη, παριστάνοντας ακόμη και σήμερα τους αλάνθαστους.
      Τελικά, ο τροχός άρχισε να γυρίζει. ΄Ηταν νομοτελειακό να συμβεί και το βλέπουμε να γίνεται πράξη. Ο συριζα δεν διασπάται, αλλά διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη, όντας καταδικασμένος να πληρώσει -έστω και ετεροχρονισμένα- όλα όσα έκανε τόσο στο πολιτικό σκηνικό όσο και στην Ελληνική Κοινωνία. Και, φυσικά, η αιτία της διάλυσης, που ήταν, ούτως ή άλλως, προδιαγεγραμμένη, δεν είναι ο Κασσελάκης. Αυτός είναι το αποτέλεσμα της αποσύνθεσης. Το οξύμωρο είναι ότι αντί να διαλύεται με δάκρυα και κλάματα, διαλύεται μέσα σε ένα κλίμα εξευτελισμού και ξεκατινιάσματος.
      Σειρά για διάλυση τώρα έχουν οι νουδούλοι κι οι πασόκοι, που όλοι μαζί, από κοινού με τους ζαίους, επιχείρησαν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό … Η διάλυση όλων των παλαιών σχηματισμών παραπέμπει στο δικό τους σύνθημα : “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” … Στα τσακίδια να πάνε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ …
      Ύβρις, άτις, νέμεσις και τίσις = Βασική κοσμοθεωρία των αρχαίων Ελλήνων …

      1. γιατι εσεις υπαρχετε πολιτικα ρε φιλε ? η ακροδεξια πτερυγα εννοω . H χρυση αυγη διαλυθηκε εις τα εξ ων συνετεθη , οι μισοι πηγαν δίκαια στη φυλακη και περιμενετε εναν τραμπουκο ,νευροπαθη να σας σωσει απο την πουθενίλα ,

      2. Να προσθέσω μόνο τις μίζες που πήρε όλο το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο από τις φαρμακευτικές για τον κοροιδοιό! Εμετός οι προδότες

      3. ΩΡΕ μανούλα αυτή κι αν είναι αγαμητη.

    17. Είχε δίκιο ο κ. Λαφαζάνης, που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς διάλυση με απόλυτη ευθύνη του Τσίπρα. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγσαν σε διάλυση οι επιλογές του Τσίπρα, τότε με το δημοψήφισμα, τα μνημόνια το θέμα της Μακεδονίας και τώρα βέβαια με την επιλογή Κασσελάκη. Ο κ, Λαφαζάνης είπε ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Τσίπρας. Τώρα γιατί τα κάνει ποιος ξέρει. Επειδή του είπν οι Εβραίοι σιωνιστές, επειδή του είπε το ίδρυμα Κλίντον. Ποιος ξέρει η ουσία είναι ότι τα έκανε και διέλυσε την αριστερά

    Comments are closed.