ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 36ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΩΝΗ: ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ! ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ -ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    αντωνησ

    Το λευκό φέρετρο με τη σορό του άτυχου 36χρονου Αντώνη μόλις έχει φτάσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο όπου στις 12 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

    Τα αδέρφια του και οι συγγενείς του πήγαν δίπλα από το φέρετρο για να τον αποχαιρετήσουν με δύο άτομα να καταρρέουν στην εικόνα του νεκρού Αντώνη.

    Πρώτα ο κουνιάδος του λιποθύμησε ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αδερφή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο συγγενείς και τους έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

    antonis-6

    Οι συγγενείς, οι φίλοι και όλη η Ελλάδα που τον γνώρισε μέσα από την τραγωδία του θα του πουν το ύστατο χαίρε.

    kidia-antonis

    Ο Αντώνης, ο άνθρωπος με το χαμόγελο πάντα στα χείλη παρά τις κακουχίες της ζωής, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Άγιο Νικόλαο.

    Του άρεσε να ταξιδεύει με το πλοίο παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζε κολύμπι. Το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς το έκανε συχνά όμως την περασμένη Τρίτη έμελλε να είναι το τελευταίο του όταν βρήκε τραγικό θάνατο απωθούμενος από μέλη του Blue Horizon πάνω στον καταπέλτη.

    antonis-4

    Ανάρτησαν πανό στην κηδεία του – «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά… Για εμάς τι?»

    Φίλοι του αδικοχαμένου 36χρονου έφτασαν στον Ιερό Ναό και ανάρτησαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έχασε την ζωή του ο – πάντα χαμογελαστός – Αντώνης.

    Τα πανό έγραφαν: «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι?» – «Δικαίωμα στην Διαφορετικότητα».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανό παρέμειναν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

    KHDEIAPANO

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. κομουνιστες φονιαδες του ΠΑΜΕ δολοφονησαν αλλον εναν ελληνα!!!!!!!!!

    2. Κρίμα το παλικάρι . Όσο για τα αποβράσματα της κοινωνίας που τον σκότωσαν εύχομαι τα χειρότερα.

    3. Ποια διαφορετικοτητα εννοούν;
      Βρε δεν μας παρατάνε

    4. Ποιός “κουνάδιος” λιποθύμησε, ρε παιδιά ; ΄Ηταν νυμφευμένος ο Αντώνης ;
      BTW, Καλό ταξίδι στο παλληκάρι, που βίωσε την φρίκη και έχασε άδικα την ζωή του, από ένα απολίτιστο,απάνθρωπο και σκ@τόψυχο φουσκωτό δίποδο …

    5. Ο λαός απαιτεί να παραιτηθούν και οι 300 . Μην πιστεύετε κανέναν όλα φτιαχτά είναι και γίνονται παιχνίδια ο στρατός ειν πουλημένος ο δε Βελόπουλος νομίζει ότι όλα ειν ιδανικά π.εχει ψηφίσει μνημόνιο.Που μωρε θα τα βρουν τα λεφτά π μας έχουν πάρει τα σωβρακα πως θα φτιαχτούν όλα αυτά ξέρετε τι έργα πρέπει να γίνουν? Στο μάτι τπτ στα Τέμπη τπτ στη Μάνδρα τπτ παντού τπτ. Από το 67 και μετά μονο μασαμπουκα δυστυχώς φτωχευσαμε.

    Comments are closed.