ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ – ΕΧΕΙ “ΠΕΣΕΙ” Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ – “ΠΑΛΕΥΟΥΝ” ΝΑ ΤΗ “ΣΗΚΩΣΟΥΝ” ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

    Κοινοποίηση:
    vaseis

    Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Παρασκευής άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τις Βάσεις 2020, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των περίπου 100.000 υποψηφίων που έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις. Ωστόσο λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, παρατηρούνται προβλήματα στη σύνδεση. Κάτι θα του ξέφυγε του κ. Πιερρακάκη.

    Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλους τους πίνακες.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας:

    α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

    β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

    Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

    Άνοδος-«έκπληξη» στις Νομικές Σχολές

    Άνοδος σημειώθηκε στις Βάσεις 2020 όσον αφορά στις Νομικές Σχολές της χώρας, παρά τις εκτιμήσεις για μικρή πτώση τους.

    Έτσι, στη Νομική Αθηνών η βάση εισαγωγής διαμορφώθηκε στα 18.050 μόρια, από 18.013 μόρια στις Πανελλήνιες 2019, ενώ στη Νομική Θεσσαλονίκης η βάση εισαγωγής αυξήθηκε κατά μόλις… 1 μόριο, από 17.824 μόρια το 2019 σε 17.825 μόρια φέτος.

    Στη Νομική Κομοτηνής, δε, η βάση εισαγωγής στις Πανελλήνιες 2020 διαμορφώθηκε σε 17.250 μόρια, όταν πέρυσι ήταν 17.225 μόρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αφου περνανε ολοι 😂😂😂 τι ρεζιλι ειναι αυτο φετος. Νομικη, ιατρικη επεσαν τοσο οσογια τ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΑΣ Μ Τ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Μπατε σκυλοι… Τι νοημα εχουν οι πανελληνιες πλεον?

    2. Τά εκάστοτε καθάρματα ταλαιπωρούν τήν νεολαία επί δεκαετίες με τό απαράδεκτο ψηχοφθορο σύστημα τών Πανελληνίων εξετάσεων γιά εισαγωγή στα ΑΕΙ. Γιατί ρέ ανίκανοι δέν εφαρμόζετε τό αγγλικό πχ σύστημα Εισαγωγής GCEES όπου σέ προοδευτικές εξετάσεις συναγωνιζεσαι μόνον με τον εαυτό σου για βελτίωση τών επιδόσεων σου ανά μάθημα σε διάστημα 2 ετων απο τήν λήξη του Λυκείου στά 16. Δεν στηριζεται έτσι το μέλλον σου σε άπαξ εξετάσεις ανά ετος ευχόμενος νά σού κάτσουν τά SOS τών φροντιστηριων !!!!

    3. ανεργοι με πτυχια…για μερικες σχολες την κοπανας εξωτερικο και γινεσαι μεταναστης..για ολες τις αλλες ανεργος/ανεργη …καθηγητες, πτυχιουχοι νομικης και παει λεγοντας βαρανε μυγες…πανεπιστημια και ΤΕΙ που γινανε δηθεν πανεπιστημια της πλακας..πτυχια χωρις αντικρυσμα..6 με 7 μαθηματα το εξαμηνο για να γεμισουν εδρες με καθηγητες κομματοσκυλα…
      κονομανε μονο τα φροντιστηρια…οι ελαχιστοι σε δουλειες με μισθους της πλακας…
      πεθαινουν οι γονεις και οι κληρονομοι με πτυχια δεν μπορουν να πληρωσουν μητε τον ΕΝΦΙΑ και ας κανει ο Κουλης 100 δοσεις
      μονο αμα μπορει να σε βαλει ο μπαμπας σε οικογενειακη ΜΚΟ….

    4. Ας κάνουν υπομονή μία μέρα, δεν χάλασε ο κόσμος.

    Comments are closed.