ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ – ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ;

Κοινοποίηση:

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι πλέον ο 28χρονος από την Παλαιστίνη που απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας της Αχαρνών, αλλά και να ανατινάξει φιάλη υγραερίου.

Οι άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται ο 28χρονος Παλαιστίνιος και επιχείρησαν προκειμένου να τον εμποδίσουν να υλοποιήσει την απειλή του, να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου.

Νωρίτερα το πρωί, ΕΛΑΣ και πυροσβεστική ενημερώθηκαν για έναν άνδρα από την Παλαιστίνη σε κατάσταση αμοκ που βγήκε σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο αλλοδαπός είχε ξανανεβει σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Τότε είχε συλληφθεί και είχε μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και στη συνέχεια σε ψυχιατρείο αφέθηκε ελευθερος γιατί κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για να κρατηθεί. Μάλιστα είχε τραυματίσει ελαφρά και έναν πολίτη.

Μαρτυρία κατοίκου της περιοχής αποκαλύπτει ότι και τα 15 μέλη της οικογένειας του άνδρα —ανάμεσά τους και ένα μωρό— που ζούσαν στη Γάζα, έχουν όλοι τους πεθάνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. μαρακι παρτο το παιδι στο σπιτι σου, θα έχεις διπλο οφελος και το επίδομα και χαρουλες αναμεσα στα Σκέλια, αχ καμαρι μου θα περασεις καλα!!!

  2. Μαρία, πάρτον στο σπίτι σου, έτσι θα έχεις κάνει την καλή πράξη και όχι να θέλεις να επιβαρύνεις τους φορολογούμενους.

  3. λαθος δεν ειναι προπανιο, ειναι βαρελι απο μπυρα, & στο κατω κατω της γραφης ενα παιδι ειναι, απογοητευμενος,σε ξενο μερος προφανες χωρις ελπιδα, χρηματα, καταδικασμενος χωρις πατριδα, χωρις δικους του ανθρωπους και διασεινδεσεις στην ελλαδα, ελατε μαγκες και εσεις στην θεση του!!

  4. Εμαθε και η αγ@μητη καμπια το Μαρακι τον όρο Ναζι και τον πιπιλιζει σαν καραμελα….Βρες εκει κανενα Πακιστανο μπας και δεις χαρα στα σκελια σου κι ασε τους Ναζι

  5. Καλε τον φερανε εδω να λυσει το….δημογραφικο κι ασχολειται ο επενδυτης με προπανια και βουτανια? ….πτυχιουχος χημικος ειναι το παληκαρι?

  6. Ουστ αναρχοαπλυτε εθνομηδενιστη.
    Πάρτον σπίτι σου να κάνει παρέα στην γυναίκα και στην κόρη σου

  7. Τι γράφετε όλοι σας ρε…;;
    ΤΣΆΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΆΝΙ..!!!
    Να σκαγε η φιάλη τουλάχιστον εντάξει αλλιώς να χα με να λέγαμε..

  8. Φαντάζομαι θα είναι πολύ αξιόπιστη η μαρτυρία του κατοίκου της περιοχής που επικαλείται στο τέλος του άρθρου.

  9. Επειγόντως πολυτελές διαμέρισμα, αξιοπρεπές ΙΧ, αποδοχές άνευ εργασίας, ελληνική ταυτότητα. Μην είμαστε απάνθρωποι….

  10. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ??? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ,Ε??? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

  11. Γιατί δεν πάει στην πρεσβεία των Εβραίων η τις συναγωγές η την βουλή που είναι όλοι Εβραίοι που είναι υπεύθυνοι για την ξεκληριση τις οικογένειες του και να πράξει ανάλογα..εμείς τι φταιμε.αν σκοτωθεί κάποιος Έλληνας ποιος θα φταίει..πείτε του ποιος είναι υπεύθυνος για την οικογένεια του..εμείς δεν φταίμε να μας βάλει μπουρλότο…

  12. Συμφωνο Μαρια μου.Αυτοι οι ανθρωποι αγάπη θελουν και μια αξιοπρεπη διαβιωση,οχι ρατσισμο και φασισμο

  13. Οπως η Αλβανια τη 10ετια του 90 ανοιξε τις φυλακες και εστειλε ολους εγκληματιες της στην Ελλαδα, ετσι και τωρα το Πακισταν και τα λοιπα κρατη ανοιξαν τα τρελλοκομεια και τους εστειλαν στην χωρα μας.
    “Ευγενεις” χορηγοι ο Τσιπρας, Μητσοτακης και λοιποι. Και ολα αυτα για τη δυνατοτητα ψηφοθηριας. Να τους χαιρεστε!

    1. Δεν ανοιξε καμια φυλακη η Αλβανια το 90, αν δεν το εμαθες ακομα τοτε κατερρευσε ολο το ανατολικο μπλοκ, το καθεστως τοτε στην Αλβανια ειχε κατεβασει τα τανκς καποια στιγμη να επιβαλλει την ταξη αλλα το ποταμι δεν γυρνουσε πισω, σταδιακα το καθεστως και αρα ολοκληρο το κρατος κατερρευσε,οι φυλακες ομως δεν ανοιξαν το 90 αλλα το 97 με τις πυραμιδες του μπερισα που εγινε κανονικος εμφυλιος και ο λαος μπηκε μεσα στα στρατοπεδα και πηρε ολα τα πυρομαχικα του στρατου που ηταν κρυμμενα επι χοτζα!@

  14. Άσυλο έχει γίνει όλη η χωρα, τώρα τον πάνε δεν τον πάνε στο ψυχιατρείο, το ίδιο είναι.

  15. Με τέτοια συμπεριφορά τού έδωσαν άδεια παραμονής άραγε; Πρέπει να μας απαντήσουν.

  16. Ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια άμεσα διότι στην χώρα του υπάρχει πόλεμος και μπορεί να έχουν πεθάνει οι δικοί του και να έχει αυτήν την αντίδραση εύχομαι να πάνε καλά

    1. Συμφωνο Μαρια μου.Αυτοι οι ανθρωποι αγάπη θελουν και μια αξιοπρεπη διαβιωση,οχι ρατσισμο και φασισμο

      1. ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

        1. Μια χαρά τους βοηθάω όπως μπορώ αυτούς τους ανθρώπους σε αντίθεση με κάτι ζώα σαν εσένα παλιό ναζί

      2. Παρτους εσυ να τους αγαπησεις και στο κρεβατι σου κιολας αμα γουσταρεις,εμεις δεν θελουμε!

    2. Α ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ. ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΒΡΩΜΟΠΑΠΑΡΟ ΤΡΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΡΙΕΣ

      1. ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ.

    3. Αν περνούσες από κάτω και σου πέταγε την φιάλη στην κεφάλα,θα έλεγες τα ίδια;Αντίφα του λώκου

Leave a Response