ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ MEDIA MARKT ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΟΙΟΣ ΤΑ “ΧΩΝΕΥΕΙ” ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    MediaMarkt

    Ενοποιούνται τα Public και τα MediaMarket με τα δεύτερα ως brand να «αποχαιρετούν» τους καταναλωτές. Σύμφωνα με τα στοιχεία η νέα στρατηγική αποδίδει καρπούς καθώς υπήρξε άνοδος 30% των μεγεθών.

    Έρχονται οι τίτλοι τέλους για την παρουσία της MediaMarkt στην εγχώρια αγορά, μετά το 2005 από όταν και πάτησε για πρώτη φορά πόδι στην Ελλάδα η γερμανική αλυσίδα, καθώς προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ενοποίηση με την Public που θέλει να αναπτύξει το δικό της brand στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και να διευρύνει τα περιθώρια κέρδους μέσω των υπηρεσιών.

    Σύμφωνα με το bussinessdaily, δεν υπάρχει deadline για το πότε θα οριστικοποιηθεί αυτό, ωστόσο το γερμανικό όνομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ελλάδα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτα.

      ΓερμανοΤουρκοι τον μπουλο

    2. Στα τσακίδια οι Γερμαναράδες,κλείσανε όλα τα μικρομάγαζα

    3. Σε πολλές επαρχιακές πόλεις , αυτές οι 2 αλλοδαπές εταιρείες έκλεισαν ΟΛΟΥΣ τους μικρότερους εμπόρους.
      Δημιούργησαν έτσι το καρτέλ τους, και πουλάνε στις ίδιες ακριβώς τιμές! Δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
      Πρωτεύουσα και συμπρωτευουσα, έμειναν μερικοί μικροί, και μοιράζονται κανένα ψιχουλάκι.
      Τη μεγαλύτερη μερίδα της Ελλάδας, οι 2 αυτές εταιρείες!

    4. Και με το που θα γίνουν Public σωθήκαμε !! Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα !! Εβραικά φυσικά τα παστέλια !! Και εν δυο κάτω !!!

    5. Χιοδεν θα συμφωνήσω, όπως κ με τα lidl…..έβρισκα καλές τιμες

    6. Άντε γεια.
      Δεν πλήρωναν τους φόρους και τα προϊόντα που αγόραζαν από ελληνικές εταιρίες.
      Μιλάμε για αλλά φέσια, απατεώνες γερμανοί.

    7. ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΔΙΑ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ. ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΧΙ ΣΥΜΑΠΘΕΙΕΣ

    8. Ήταν από τις λίγες αλυσίδες που σεβόταν τον πελάτη. Πήγαινες πίσω αυτό που είχες αγοράσει κι έπαιρνες τα χρήματα σου. Καμία παραβίαση του καταναλωτικού δικαίου. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γερμανία. Κρίμα κατά τη γνώμη μου που έφυγαν.

    9. Τα public ανήκουν στον Πάνο Γερμανό, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ.
      Η ομώνυμη αλυσίδα είχε πωληθεί στον ακόμη κρατικό ΟΤΕ επί Καραμανλή έναντι πολλών εκατομμυρίων. Με αυτά ίδρυσε τα Public με διευθύνοντα σύμβουλο τον Ρούμπη Μπουρλά, εξάδελφο του Αλμπέρτο.
      Σχετικά προσφάτως επώλησε το τελευταίο μερίδιο σε τηλεφωνική στην Πολωνία έναντι €450 εκατομμύρια στον Εβραίο της Γαλλίας Ξαβιέ Νηλ.
      Με αυτά τα χρήματα εξαγόρασε την γερμανική αλυσίδα.
      Η Κωτσόβολος επωλήθη από τον Φουρλή το 2000 στην Dixon των Εβραίων Καλμ.
      Ο Φουρλής έφερε στην Ελλάδα τα ΙΚΕΑ με αποτέλεσμα να κλείσουν εκατοντάδες βιοτεχνίες και εμπορικά του χώρου.

    10. Για να δειτε ποσο καθαρματα ειναι οι κολογερμανοι ενα προϊον ειχα βρει σε DM αλυσιδα το σαμπουαν Ultrex που παραγεται στην Ελλαδα κι αυτο το κατηργησαν οι κουφαλες ενω τα γερμανικα τους προϊόντα ειναι σε καθε γωνιά της Ελλαδας

    11. Γιατί ποιά είναι η διαφορά μεταξύ Media Markt + Public από το σκέτο public????!!!!!!!

      1. Την εξαγοράζουν για να μην τους τρώει ποσοστό από την πίτα. Μόνο αυτό. Στην ουσία public είναι τώρα…

    12. κ. όλοι μαζί ψόφος κ. ο κωτσοβολος είναι μόνον ονομα. τα έχει η Dixon. Γερμανός είναι ελληνικών συμφερόντων ή γερμανικών;; επειδή συνεργάζεται με οτε.
      που ειναι οι ελληνικές ΠΙΤΣΟΣ, ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ νομίζω. Κ. τα καταστήματα τους ανά την Ελλάδα;;; να αναφέρουμε κ. την ΆΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ βιομηχανία ΥΠΟΔΗΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ Ο μπεκρης οβριοσκυλος πρακτορας αργά αργα, όπως κ. την βιομηχανια κλωστουφαντουργιας κ. ενδυμάτων, για να πουλάνε τώρα των βρωμοεβραιων με χιλιάρικα, γιατί είναι μάρκες κ. για το ποπολο να φέρνουν τα κινέζικα από πετρέλαιο;;;;
      κοπροσκυλα οβριοι τάχα εε;;;; τάχα φιλέλληνες;;; τάχα ελευθερία Ελλάδος από Τούρκους;;;Κατάμαυρη σκλαβιά στους μογγολοταταροουννους κ.τοσκατοσογο ροτσιλντ ΕΧΟΥΜΕ.
      περνάνε καλά οι σεφαρδιτες,ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, εμπόριο πολιτική εξουσία, κισ =δεν φορολογουνται, με ελληνοποιημενα ονόματα, οι προδότες οι μισελληνες.
      μόνον με ΘΑΎΜΑ από ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΎΜΕ.
      ΚΡΙΜΑ
      μην το αναρτήσετε.

      1. Και ο Χριστός και η Παναγία ήταν Εβραϊκής καταγωγής! Αν ξυπνήσεις κάποτε θα καταλάβεις ότι έχεις μια παραλλαγή του Εβραισμου ως θρησκεία. Επίσης Pitsos και Eskimo υπάρχουν ακόμη για όποιον θέλει να τα αγοράσει.

        1. Μας κυβερνούν Ιεχωβαδομασώνοι 33ης κλίμακας από την ίδρυση του κράτους!

        2. Άντε βρε γελοίε που η Παναγία ήταν Εβραία. Η Παναγία ονομαζόταν με το ελληνικό όνομα Μαρία και ήταν ελληνικής καταγωγής από τη Γαλιλαία. Όσο για το Χριστό είναι Θεάνθρωπος που σημαίνει ότι δεν έχει καταγωγή. Ο Χριστός είπε στους Εβραίους ότι είναι γεννήματα εχιδνών και πατέρας τους είναι ο μισάνθρωπος ανθρωποκτόνος ψεύτης Γιαχβέ. Ο Τριαδικός Θεός δεν έχει καμία σχέση με το Γιαχβέ των Εβραίων. Γι΄αυτό Τον σταυρώσαν, επειδή δεν ήταν δικός τους. Οι Εβραίοι περιμένουν τον Μεσσία τους, τον Αντίχριστο της ΝΤΠ και της Παγκόσμια Κυβέρνησης που θα τους δώσει όλο το χρυσό και το ασήμι του κόσμου και οι αλλόθρησκοι γκοΐμ θα τους υπηρετούν. Αρκετά με τα παραμύθια σας εβραιομασώνοι, σταυρωτές του Χριστού και υπηρέτες του ΜΑΤΣ/ΓΙΑΧΒΕ/ΣΑΤΑΝΑ, του θεού της Παλαιάς Διαθήκης, του νταβατζή Αβραάμ και του Αυνάν.

        3. Πρώτον είσαι Εβραίος.
          Δεύτερον η Pitsos είχε πωληθεί στην Siemens το 1976. Προσφάτως έκλεισε το εργοστάσιο στην Ελλάδα, περιορισμένης παραγωγής.Τώρα τα εισάγει από Τουρκία, όπως και αυτά με την επωνυμία Siemens+Bosh.
          Το σήμα ESKIMO έχει εξαγορασθεί από τον Φειδάκη, η παραγωγή Πολωνία και Τουρκία

        4. Η Παναγία είχε το ελληνικό όνομα Μαρία και ήταν ελληνικής καταγωγής από τη Γαλιλαία. Ο Χριστός είναι Θεάνθρωπος, Υιός του Τριαδικού Θεού και δεν έχει καμία σχέση με το θεό Γιαχβέ των Εβραίων . Ως Θεάνθρωπος δεν έχει καταγωγή από ανθρώπινο γένος.

    13. Καλύτερα τα μικρά οικογενειακά μαγαζιά και ας είναι ακριβότερα.Αυτοί τουλάχιστον θα ξοδέψουν τα χρήματα τους στην χώρα μας και δεν τα βγάλουν στο εξωτερικό

    14. Καλε σωπαστε! Θα κανει οχτω ριχτερ @ Απλα θα φορεσει…φερετζε στις δραστηριοτητες! Ειμαστε η δεν ειμαστε γερμανικο προτεκτορατο με εναλλασομενους φυρερ τα…μερκελοπαιδα? Μπαλλαντερ Ψωρο(ς) Ανδρουλακης!

      1. Ένας Στρατηγός Μακρυγιάννης χρειάζεται

      2. Μονο γερμανικο προτεκτορατο;;; Καλα θα ηταν…..

    Comments are closed.