ΤΕΜΠΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ” ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ INTERCITY – ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Κοινοποίηση:
    τεμπη

    Το «μαύρο» κουτί της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, βρέθηκε στα συντρίμμια των βαγονιών που φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

    Θυμίζουμε πως από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο οι τεχνικοί από την Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν την περασμένη άνοιξη δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία καθώς και αυτό είχε υποστεί ζημιά μετά τη σύγκρουση.

    Την ίδια στιγμή οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ε και αμα βρεθηκε και τι εγινε;;;;γιαννης πινει γιαννης κερναει.αυτοι εχουν μαχαιρι και πεπονι.τι περιμενετε να δικασουν τους εαυτους τους;;;;;μας ειναι αδιαφορο το μαυρο κουτι.ολα αυτα ειναι επικοινωνιακο θεατρο.μα ο,τι και να δειξει το μαυρο κουτι,η βοθροκυβερνηση δεν προκειται να πληρωσει,οποτε ανευ σημασιας.θα ριξουν την ευθυνη σε κανεναν ταλαιπωρο ετσι απλα για να κατευνασουν την κοινη γνωμη οτι τιμωρησαν τον ενοχο και καλα!!!!

    2. και που βρεθηκε αχριστο ειναι ενας τενεκες αδειος

    3. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΑΠΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ…ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ…

    4. Όταν οι ίδιοι πάνε και ψηφίζουν τότε το αποτέλεσμα πάντα ίδιο θα είναι. Καλά κάνουν λοιπόν και όλους μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα. Και τι έγινε αν δεν τους πιστεύει η πλειοψηφία ,αφού δεν πάει στις κάλπες, βολεύονται όλα τα λαμόγια, οι ψεύτες, υποκριτές, εγκληματίες, μια χαρά. Αυτό το παραμύθι την Κυριακή να τους ψηφίζουν οι ραγιάδες και από Δευτέρα να τους βρίζουν για τέσσερα χρόνια δεν πουλάει. Η κάθε χώρα έχει την εξουσία που της αξίζει. Άντε πια.

    5. Το κουλούρι πλημμύρησε με τις καταστροφές. Οι κάτοικοι του χωριού εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.
      Το αμαξοστάσιο σε τι φάση ήταν;

    6. Μεταξάς και Παπαδόπουλος ΈΧΤΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ κ τα ΚΑΘΊΚΙΑ οι ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟι θέλουν να μηνυπαρχε.
      Αργά ΚΑΙ σταθερά ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ πεθαίνει από τούς ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,.

    7. Δεν μασαμε κουτοχτο ρε δημοκρατοτσογλαναραδες

    8. Μα τι λετε τωρα! Βρεθηκε το μαυρο κουτι εννια μηνες μετα? ! Ουτε συντριμια αεροπλανου να τανε! Εμ να μην εχει δικηο ο Βελοπουλος για τα ξυλολια των ολιγαρχων! ? Προσοχη και καλα συνεργεια συμπολιτες ιδιως για τρομπες βενζινης που διαλυονται!

    Comments are closed.