ΤΕΜΠΗ: ΟΡΓΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ OΜΕΡΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ: ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    tempi

    Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του στο έγκλημα στα Τέμπη, βλέποντας αφενός τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και αφετέρου τις «προτεραιότητες» των καναλιών που δεν φαίνονται να συγκινούνται από τα όσα διαδραματίζονται.

    Ο Νίκος Πλακιάς καταθέτει σειρά ερωτημάτων, τονίζοντας ότι πρωτοφανή πράγματα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα.

    «Θα ήθελα να σας ρωτήσω.

    Σε ποιο άλλο μέρος σε ολόκληρο τον πλανήτη θα έβγαινε ένας γονιός και να πει αυτό που είπα εγώ για τα παιδιά μου και δεν θα γινόταν πολιτικό και κοινωνικό θέμα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για ημέρες.

    Σε ποιο άλλο μέρος δεν θα εμφανιζόταν μια δικαστική αρχή για να κλείσει κόσμο και κοσμάκη στην φυλακή.

    Σε ποιο άλλο μέρος τα κανάλια της TV δεν θα έδειχναν τίποτα;

    Σε ποιο άλλο μέρος θα γιόρταζαν την γιορτή της δημοκρατίας σαν να μην τρέχει τίποτα.

    Αφήστε το θα σας πω εγώ:

    Σε κανένα!» τονίζει ο Νίκος Πλακιάς και προσθέτει:

    «Όμως είμαστε και τυχεροί μέσα στην ατυχία μας που ζούμε σε αυτό το κράτος που έχουμε την δυνατότητα οι μορφές δικαιοσύνης να είναι πολλές και διάφορες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Θα πάρουν από 100.000… Η. 200.00Ο.€ και θα αποσύρουν τις μηνύσεις….!!!!

    2. Ναι αλλα τους ψηφισατε με 41 τακατο υστερα απο τα τεμπη.οποτε;;;;;;;;;;;;;

    3. μήπως γνωρίζει κανείς γιατί κάποιοι γονείς θυμάτων παρεξηγήθηκαν με την Καρυστιανού;

    4. Αχ πόσο δίκιο έχει ο χαροκαμενος πατέρας.
      Βρηκε υπολείμματα των παιδιών του στα χωμστα που τρέξαν να μαζέψουν οι μπουλντόζες και δεν άνοιξε ρουθούνι.

    5. Η γιορτή για την αποκατάστασης της Δημοκρατίας…….. Όταν έχεις μια ΜΑΡΦΙΝ ΜΑΤΙ ΤΕΜΠΗ ΜΑΝΔΡΑ Σε όλες τις περιπτώσεις πολύνεκρων δυστυχημάτων ή εθνικών τραγωδιών που προκλήθηκαν με ευθύνη ή συνευθύνη του Δημοσίου που όπως είδαμε δεν αποδόθηκε καμιά πολιτική ευθύνη.

    6. Θα μείνουν όλοι στην Ιστορία, κυβερνώντες και δημοσιογράφοι, ως η μεγαλύτερη χούντα που πέρασε ποτέ από τον τόπο μας, τα ονόματα τους θα διδάσκονται στο μέλλον όπως σήμερα ο Εφιάλτης

    7. Με κάθε σεβασμό στους συγγενείς των δολοφονηθέντων. Αγαπητοί μου, εδώ και 51 χρόνια (και είναι 51 για την ακρίβεια διότι μετράω από το τέλος της διακυβέρνησης του Παπαδόπουλου) ΔΕΝ έχει αυτή η χώρα δημοκρατία. Εδώ και 51 χρόνια δολοφονούνται κυριολεκτικά και μεταφορικά όσοι διαφωνούν με το καθεστώς. Δείτε γύρω σας. Μπορεί κάποιος ανώνυμος να πετύχει σε μία επιχείρηση που φτιάχνει από το μηδέν χωρίς γνωστό και χωρίς λάδωμα και ρουσφέτια; Μπορεί κάποιος ανώνυμος να γίνει βουλευτής ή υπουργός; Μπορεί ένας ανώνυμος καθημερινός άνθρωπος να έχει στον ήλιο μοίρα; Τραγικό τέλος είχαν τα παιδιά και οι συγγενείς σας. Μα μήπως το ίδιο τέλος δεν είχαν οι 40000 που δολοφονήθηκαν από τα πρωτόκολλα του θανάτου; Αυτοί που πεθαίνουν ξαφνικά κάθε μέρα μήπως δεν είναι θύματα της “δημοκρατίας” που υποχρέωσε ή προπαγάνδιζε ως πανάκεια τα θανατηφόρα σκευάσματα; Αυτό που απορεί ο πατέρας είναι κάτι που έπρεπε να το έχουμε απορία και να το απαιτούμε ως πολίτες της χώρας από το 1973 και μετά, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Τραγικό περιστατικό αλλά η ουσία δεν είναι εάν το κράτος δολοφόνησε 57 άτομα με τη μία, ή σκοτώνει κάθε στιγμή κάπου έναν μόνο του και σιγά σιγά αφαιρεί ζωές που χάνονται χωρίς να το μαθαίνουμε ποτέ. Το πραγματικά τραγικό είναι πως ακόμα και με τέτοια συνταρακτικά γεγονότα, ουδείς τελικά έχει το θάρρος να τινάξει στον αέρα το σάπιο καθεστώς της νέας χουντοκρατίας. Μην περιμένεις από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης ή τα πουλημένα δικαστήρια ή τη μασονική πολιτική σκηνή λοιπόν την ανάδειξη του θέματος και την απόδοση δικαιοσύνης. Ευχαριστώ πολύ εάν δημοσιευθεί. Καλή Κυριακή.

    8. Ξυπνήστε……..
      Μας έχουν για ζώα………
      Τι δεν βλέπετε?????
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ……..
      Τώρα κανονίσαμε να μην υπάρχει και κρέας……
      Δεν υπάρχει τίποτα
      Υγεία μηδέν
      Δικαιοσύνη μηδέν…
      Δημοκρατία μηδέν……
      Τι περιμένετε μωρέ……..
      Θα μας φάνε οι ΑΡΑΠΗΔΕΣ…του ΚΟΥΛΗ….ολα τα αποβρασματα…….
      Ξυπνήστε…….

    9. Σιχαματα ειναι ολοι οι ψηφοφοροι της νεας δημοκρατιας Αυτα τα λεσια που τους ψηφιζουν ας κανουν εικονα να ηταν καποιος δικο τους μεσα στο τρενο

    10. δημοκρατια δεν ειναι να δουλευουν τα κοροιδα και να καλοπαιρνανε δυο τρεις οικογενειες πολιτικες

    11. ποια γιορτη και ποια δημοκρατια αποικιοκρατια και σκλαβια

    12. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕ ΞΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝ Ε ΑΜΗΝ+♡+♡+♡+

    Comments are closed.