ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΧΗ – ΤΑ ΤΡΑΓΟ-ΓΙΔΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ – ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥΣ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟ- EXIT POLLS ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ – ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

    Δυστυχώς η Ελλάδα έχει πρόβλημα. Ιδού η αλήθεια για το τι συμβαίνει από αναγνώστη της εφημερίδας μας. Αυτούσια και αληθινή!

     

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/6 ΜΕΣΩ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑLCO (ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΑΝΩ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΑΝΏΝΥΜΑ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ(ΚΡΙΜΑΣ)ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 532 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΨΗΦΙΖΕ ΝΔ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΡΕΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…..ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ Η ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ……ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΑΠΟ ΡΟΔΟ….

     

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Για να πάω να ψηφίσω από δω που είμαστε εγώ και το κορίτσι μου 400 την πρώτη φορά συν 400 την δεύτερη…ο γιος στο πανεπιστήμιο.. ακόμα γράφει;;; πείτε μου εσείς ότι δεν είναι στημένο..

    2. Τα πόδια τάχει ανοικτά γιατί κάτι περιμένει.. ευτυχώς μπήκε στη Βουλή το κομα Σπαρτιάτες…ο Πρετεντέρης και η καριολα η Τζίμα που την γ…..ε ο Τόμσον διερυγνειαν τα ιμάτια τους…ξιδακι….

    3. Ο Jim τα λέει ολόσωστα!
      Τα γίδια πιστεύουν ότι με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα της συμφοράς, θα σωθεί ο τόπος… Κούνια που σας κούναγε! Του χρόνου συμπληρώνουμε 50 χρόνια μεταπολίτευσης, κι εσείς ακόμα έχετε την εντύπωση ότι θ’ αλλάξει κάτι προς το καλύτερο… Αν αυτό δεν είναι βλακεία κατ΄ εξακολούθηση, τότε πως αλλιώς να το πούμε;
      Όσο για εκείνους που τα βάζουν με τη νεολαία (όση νεολαία απέμεινε στην Ελλάδα), να σας θυμίσω ότι οι νέοι δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι! Κάποιοι τους μεγάλωσαν, τους δίδαξαν και τους έβαλαν στη σάπια κοινωνία, για να ανανεωθεί η σαπίλα εις τους αιώνας των αιώνων, ΑΜΗΝ.

    4. Τωρα για το ποιος ειναι τραγογιδο κοιτυαξου ωστον καθρεπτη χλεχλε

    5. Καλα τα λες Jim αλλα σε ρωτω πιο γιδι μπορει να το καταλαβει;

    6. ή αλλιώς: “γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το ..κεφάλι”
      με τόση ΝΟΘΕΙΑ και πήγατε ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!!! να ψηφίσετε;
      ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Γ Ι Δ Ι Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!!!!!!!

    7. Πολύ ψηλά την έχετε την νεολαία μου φαίνεται .. φιγούρα μαγκιά αλητεία τραπεροσθμμοριες έλα μπρο που σαι κλπ είναι δυνατόν σε αυτή την νεολαία να ελπίζεις σε αυτά τα κολοπαιδια;;; Αντί να δημιουργηθεί μια ομάδα να τους σπάει τα παΐδια καθόμαστε και λέμε η νεολαία το ένα η νεολαία το άλλο και τα χαϊδεύουμε

    8. Δίπλωμα κι εκλογικό δικαίωμα να παύει μετά την συνταξιοδότηση. Δηλαδή για να εργαστείς δεν είσαι ικανός αλλά για να οδηγείς και να εκλεγείς είσαι; Αφαίρεση από την παραγωγική τάξη. Τέλος.

    9. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΆΠΑΝΤΕΣ(ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@@), ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;;…
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!…
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ-ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ-ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!…
      ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΠΧ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
      ΕΝΩ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΌΛΟΙ-ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!…
      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!…

    10. ……βασικα δεν πρεπει να σας εκνευρίζει το γεγονος οτι καποιοι δεν πηγαν να ψηφισουν αλλα να σας εκνευριζει το γεγονος της δυσφοριας οσον απο εσας δεν αντεχετε τους βοθρους της επαγγελματικης σας αφομιωσης και ενναλαξης σας δυστυχως για ολους εσας οπου αυτη τη στιγμη ειστε εν βαρυ θυμο θα πρεπει να σκεφτειται οτι ο καθε πολιτης εχει τη δικη του ζωη και δεν του αρεσει να φορτωνεται βαρυ στην πλατη του και ευθυνες οι οποιες και υποθαλπτηκσν και συγκαληφθησαν γεγονος οπου τα τελευταια 40 ετη ο ελληνας πολιτης υπεστη αρκετη πλυθωρικη πολυπλευρη συστηματικη μποχα ….και ποσο μαλλον η επιλογη του καθενος πορωμενου ιδεολογου οπου και διαχωρισμο εκανε και υποβαθμησε την σταθεροτητα ποιοτητα ζωης ως προς την ανοδο…σαφως και ο πολιτης αυτος δεν δινει πρωτοκαθεδρια σε δοκιμασμενα πολιτικα τερτιπια οπου οχι μονο τον αποκληρωσαν ως ελληνα της βουλης αλλα και κατακρεουργησαν το 99%του προγραμματισμου του οικογενειακου του ασυλου….γκοστ μπαστερ ΤΕΛΟΣ…..

    11. Σε όλη την Ευρώπη η αποχή είναι διαμαρτυρία και για την Ελλάδα είναι μπάνια. Ρε πάτε καθόλου καλά; Το ότι δεν θέλουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, δεν σας περνάει από τον νου; Το να ψηφίσεις ένα μικρό κόμμα είναι ρίσκο, διότι εάν δεν περάσει στην βουλή, αυτομάτως μοιράζεται στα υπάρχον κόμματα.

    12. Για νοθεία,για παρωδία ,δεν ελεγαν πολλοί; και συ μακελειό; Τότε γιατι να πάει κσποιος να ψηφισει;για να του πιάσουν τον κ#λο κσι για δεύτερη φορά;

    13. Ο/Η Τους πληρώνουμε που τους πληρώνουμε, να τους ψηφίζουμε κιόλας; λέει:

      Πολύ καλά έκαναν όσοι δεν πήγαν,
      Τουλάχιστον απόλαυσαν ήλιο και θάλασσα.
      Αν ψήφιζαν για να εκλεγεί ο στυλιανιδης η Τσαπανίδου κι ο Σαράκης,
      Τι θα κέρδιζαν;

    14. ε ρε γελια που θα κανουμε οταν θα κοψουν τις συνταξεις των ραμολιμεντων σε λιγο.οι νεοι ηγαν παραλια γιτι τρωνε απο τα ετοιμα των παραπανω δεινοσαυρων

    15. Ρε χριστιανε μου ποια νεολαια, εμενα απο τους γνωστους μου δεκα ατομα ηλικιας απο 25-39 ετων την εκαναν για εξω. Ξερεις ποσοι Αλβανοι και αλλες εθνικοτητες αποτελουν το 70% της νεολαιας της Ελλαδος. Αυτοι και που εχουν παρει ιθαγενεια χεστηκαν για το ποιος θα βγει. Κυκλοφορησε με μεσα μαζικης μεταφορας Αθηνα Πειραια και αμα ακουσεις Ελληνικα γραψε μου. Μια πολιτεια της USA ειμαστε σε αριθμο και πληθυσμο εθνοτητων που κατοικουν εδω και σε ποσοστο που ψηφιζει οπως στο Αμερικα το 30% και οπως λεει ο φιλος στα σχολια, Πουτιν ριξε πυρηνικα.

    16. Ανάποδα τα λες. Γίδια είναι όσοι ψηφίζουν τους ήδη διορισμενους.και παθιαζονται κιολας.

    17. Όταν πάρετε χαμπάρι ότι το 90% – 95% !!! των Ελλήνων είναι μ@λ@κες…καραμ@λ@κες και βολεμενοι ραγιάδες…κ@ρ@ραγιαδεςνα μου το πείτε και μένα και καταλάβω ότι ξυπνήσατε…!!!

      1. Αυτό λέω και εγώ και ραγιάδες στο μυαλό και παράλληλα βολεμενοι με κάποιον τρόπο και όμως μου λένε πολλοί ότι δεν ξέρω τι λέω. Σε πληροφορώ ότι μιλάω με πολλούς και οι περισσότεροι είναι μια χαρά άσχετα αν ψιλοκλαιγονται, αλλά έχουν και ένα μυαλό για τα μπάζα, του γιατρού οι περισσότεροι.

    18. Πρεπει εκτος απο συνταξη στην εργασια, να βγαινουν και στην συνταξη και απο τις εκλογες..

    19. Αχ ρε Μακελειό! 😂😂Η φωτογραφία με τον κ@λο έξω και τα ποδαρια πάνω της μαντάμ πολύ πετυχημένη! Δείχνει που έγραψε η μάζα την προσέλευση για την ψήφο!! Η νεολαία κοιμάται όρθια!!!

    20. Μακάρι να φτάσει η βενζίνη 3 ευρώ και η κυλοβατωρα 1.70.Να ψοφήσουν όλοι οι ραγιάδες από την πείνα και το κρύο.

    21. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

      ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ Η SINGULAR LOGIC ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΝΟΣ

    22. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ) ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΚΡΙΜΑ!!!

    23. αλλα ακομη και να ψηφιζαν, η σινγιουλαρ λοτζιτς θα εβγαζε τα αληθινα αποτελεσματα????

    Comments are closed.