ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ…ΓΥΦΤΟΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ – ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Δεκάδες άνθρωποι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον χορεύουν και διασκεδάζουν αγνοώντας τις απαγορεύσεις – «Προσπαθήσαμε να διαλύσουμε το γλέντι», είπε ο Δήμαρχος Κομοτηνής


    Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα και βγαίνει από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα, οι Ρομά στην Κομοτηνή κάνουν αρραβώνα με χορούς, αγκαλιές, φιλιά και χειραψίες αγνοώντας τις απαγορεύσεις.

    Δεκάδες άνθρωποι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, μέσα σε κλειστό χώρο πήγαν να ζητήσουν το χέρι της νύφης από τον πατέρα της. Ηλικιωμένοι και παιδιά, τηρούν τις παραδόσεις τους θέτοντας όμως σε κίνδυνο όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης.

    Δεκάδες παρευρισκόμενοι μέσα και έξω από το σπίτι, χορεύουν και τρώνε, ενώ ίδια κατάσταση επικρατεί και στον δρόμο του οικισμού.

    «Στείλαμε την Αστυνομία και με προσωπικά τηλέφωνα, που είχαμε κάποιους γνωστούς εκεί, προσπαθήσαμε να το διαλύσουμε. Μέσα σε ένα τέταρτο πήγε η Αστυνομία και δεν βρήκε κανέναν. Για να μην κατηγορήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, το βλέπουμε καθημερινά και στις μεγάλες πόλεις. Το είδαμε και στις τράπεζες», δήλωσε για το θέμα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

    Το γλέντι κράτησε 35 λεπτά και όταν κατάλαβαν το λάθος τους, ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε να το διαλύσουν.

    Όπως αναφέρει το https://fonirodopis.gr οι συμμετέχοντες ζήτησαν συγγνώμη «Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή, ζητάμε συγγνώμη»

    Συγγνώμη από τους συμπολίτες του αλλά και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, ζητά ο Γιάννης Δημόπουλος από το Αλάν Κογιού, ο οποίος είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο λόγω του γλεντιού που στήθηκε την περασμένη Δευτέρα (6/4) εν μέσω καραντίνας στον οικισμό.

    Δείτε το βίντεο 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Η μλκια ειναι αφθονη και τζαμπα. “Προσπαθησαμε να διαλυσουμε το γλεντι.” λεει ο γυφτοδημαρχος. Δηλαδη ρε ηλιθιε ,δε τα καταφερατε τελικα. Προδιδεστε μονοι σας ηλιθιοι.
      “Σε 15′ σκασαν οι μπατσοι και το διαλυσανε-Οταν** καταλαβανε το λαθος του αφθορητισμου τους για το οποιο ζητησαν και συγγνωμη.”
      ΡΡΡΕΕΕΕΙΙΙΙ !!! ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΠΙΑ. ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΣΤΑ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟ!

    2. Δεν σας αρεσε η επανασταση 21ης απριλη που οι γυφτοι οι αριστεροι και οι αρκούδες ηταν σουζα θελατε δημοκρατια εεεε;;;

    3. θα το ξαναπώ…. Γ@μιουντε όλοι στην βουλή και όλη η κυβέρνηση.

    4. Καλέ μού κορονοϊε,αφάνισε από προσώπου γης όλους τους τσαντιρομαχαλάδες!!!

    5. Κούλη μαλακούλη εκεί δεν έχει συλλήψεις και αυτόφωρο? Μόνο τον ιερέα με τη Θεία Κοινωνία? Α ρε μούλικο του Χρυσού.

    6. Η μαμά της νύφης πολύ μουναρα, έχυσα πάνω μου… Καύλα

      1. Τι είναι αυτό το χαχαχαχα ρε καθυστερημένο παρτάλι ?

    7. Το έχουμε ξαναπεί.Αυτοί (οι Ρομά, γύφτοι),εδώ και πολύ καιρό έχουν ΞΕΦΎΓΕΙ τελείως. Τώρα φτάσαμε στο σημείο ο πρόεδρός τους να μας ανακοινώνει ότι δυσκολεύονται να μπουν σε περιορισμό γατί πρέπει να βγουν να κλέψουν.Μήπως πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα και οι παροχές σε αυτούς τους τεμπέληδες εκβιαστές;

    8. Οι γύφτοι πάντως ταιριάζουν με όλους αυτούς του ελληνάρες που το παίζουν απείθαρχοι και επαναστάτες και κόπτονται δήθεν για τα ατομικά δικαιώματά τους.

    9. Σας αρέσει η όχι είναι Ελληνες πολίτες σαν εμένα και εσάς με τα ίδια διακαιώματα. Και εγώ έχω τσιγγάνικη καταγωγή. Και λοιπόν ?

      1. ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ.

      2. Οι Έλληνες πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις.

      3. Pelo μην καρφώνεσαι ποτέ δεν ξερεις τι σου ξημερώνει για φαντάζουν να ξυπνήσουν (λεμε τώρα) οι Έλληνες και να βγουν έξω με τον στρατό και τα δικανα ; Όχι ο κουλης ο μουλος αλλά ούτε ο τσιπρας και όλοι οι ανθελληνες δεν θα σε σώσουν ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο ανθέλληνα.

    10. Τα τρολλακια της Νεοταξικης δικτατοριας (Δημοκρατια) πηραν γραμμη αλλα ξεχασαν να τους πουν να γραψουν το ιδιο πραγμα με αλλα λογια

    11. Αυτος που τραβηξε το βιντεο ηταν υπαλληλος της αστυνομιας η του Δημου;
      Δεν εξηγειται αλλιως η συγνωμη!

    12. Οι ρωμα καταλαβαίνω μυαλό γύφτοι μια ζωή κλέφτες .ζητιάνοι. λαμόγια….ΑΥΤΟΣ Ο @ΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ είπε….. παρομοιάζοντας το με τις τράπεζες…..ρε @λακα τοπικές άρχοντα του @ωλου…ακόμη και τώρα μεροληπτει για ψηφαλακια…..σε τέσσερα χρόνια ρε τσογλανε η αυτοί η εσύ που ξέρεις ρε μαυρε που θα στε….

    13. χαχαχα! α ρε Ελλάδα, κρίμα,για τον πούτσον!!

    14. Κι εδώ στην Κατερίνη δυστυχώς σχεδόν κάθε βράδυ γλέντι κάνουν…

    15. Ayto το γλεντι το διαλυεις μονο με σφαιρες δημαρχε.Αυτα τα ανθρωποειδη μονο ετσι καταλαβαινουν.Δες πως λειτοργει ο Προεδρος των Φιλλιπινων βγαζει στρατο και λεει οτι οποιος δεν υπακουει θα τον θαψει

      1. Εδω ειναι η ελλαδα ειμαστε δημοκρατικη χωρα αν εσυ θελεις να πας στις φιλιππινες δικαιωμα σου να πας , οι ελληνες αγωνιστηκαν για την ελευθερια , αν εσυ θελεις να ζησεις σε δικτατορικο κα8εστως ειναι δικαιωμα σου εμεις θελουμε να ζησουμε σε δημοκρατικο καθεστως ολοι οι ελληνες , και να εχουμε την απολυτη ελευθερια και την ευθυνη του εαυτου μας αυτο σημαινει δημοκρατια . το καταλαβες

        1. Μπλέκεις τα σώβρακα με τις γραβάτες. Ποιος είσαι εσύ που ζητάς “απόλυτη” ελευθερία ;; Η απόλυτη ελευθερία σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ;; Τι λες ρε φιλαράκο ;; Δηλαδή, μας λες ότι μπορείς να οδηγάς ανάποδα στην Εθνική για να είσαι απόλυτα ελεύθερος ;; Μπορείς να κλέψεις, να βιάσεις, να σπάσεις το βιός του άλλου ατιμώρητα ;; Η δική σου ελευθερία φιλαράκο, δε μπορεί να βρίσκεται ούτε πάνω από τη δική μου, ούτε πάνω από των πολλών.Ο Φιλιππινέζος πρόεδρος, έδωσε εντολή να πυροβολούνται οι απείθαρχοι, αλλά εκεί στην κουμουνδούρου, σας έχουν κάνει τα μυαλά σούπα. Τζάμπα τα 0,60€ το σχόλιο σου δίνουν κακομοίρη. Σε συμβουλεύω να το πάρεις αλλιώς, γιατί θα βρεις …..

        2. Ναι φιλε δικιο εχεις. Ειναι απολυτη ελευθερια να πατανε γριουλες με τα αμαξια τους για μια αλυσιδουλα. Καλα τα λες δημοκρατικε.

          1. Κανένας δεν είδε ότι τα παιδιά που παντρεύουν ειναι ανήλικα 16 χρόνων!

        3. Όταν η απόλυτη ελευθερία σου βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειάς μου,θα θάψω κι εσένα και την ελευθερία σου μαζί.Αν έχεις την εντύπωση ότι έχεις το δικαίωμα να ξεσαλώνεις σε βάρος της υγείας των άλλων,είσαι εκτός τόπου και χρόνου και μιά δοκιμή μπορεί να σε πείσει…

          1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…

      2. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ , ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ .,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗ8ΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ .

        1. Ελεύθεροι είναι οι γύφτοι και εμείς οι μαντρωμενοι. Και αν ειναι η αιτία να πάνε μπολικοι.απο εμάς στον άλλον κόσμο και όλη η προσπάθεια που κάνει μια ολόκληρη χώρα να μπορέσει να περάσει το πρόβλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε ζωές και σε περιουσίες ΝΑΙ ξύλο μεχρι να το καταλάβουν ότι έτσι πρέπει.

    Comments are closed.