ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ “ΜΑΝΤΡΩΜΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    koronoios-ellada-eody

    Την πρώτη ημέρα του γενικού lockdown, τα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ανέρχονται και πάλι σε τετραψήφιο αριθμό, για να δικαιολογήσουν τον “θάνατο” που επέβαλλαν στους Έλληνες.

    Στην γραπτή ενημέρωση της Τετάρτης από τον ΕΟΔΥ,  για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής:

    “Σήμερα ανακοινώνουμε 1496 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 167549, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6073 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 53600 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

     284 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 202 (71.1%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1185 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 17 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 6034 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3547 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. “Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σάν καλιακούδα”.
      Κακά μανδάτα.Ο δράκουλας τής καγκελαρίας τού Βερολίνου έκανε νέα παράταση τού αυστηρού
      Lockdown στήν Γερμανία μέχρι τίς 7 Μαρτίου.Σέ λίγο θά τό κανουν καί τά τσιράκια της στήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    2. Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
      Όλοι στους υπολογιστές μας έχουμε από ένα πρόγραμμα που λέγεται antivirus και όταν πιάσει ένα ιό ή μολυσμένο αρχείο το βάζει σε καραντίνα. Δεν βάζει σε καραντίνα το υγιές αρχείο γιατί ο υπολογιστής θα σταματίσει να δουλεύει. Και λογικό. Οι κυβερνήσεις κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Άλλη είναι η ατζέντα.

    3. Στεφανε για ψαξε κατι πολυ ενδιαφερον.Εχω στειλει 3 email στο υπουργειο Υγειας με την ερώτηση ποσους ασθενεις εχουμε απο την εποχιακη γριπη και θανατους? Απαντηση δεν ελαβα ποτε.Ξερω απο ιατρικες πληροφοριες(συγγενικο μου προσωπο ειναι ιατρος) που εχω τους ασθενεις της γρίπης τους καταγραφουν ως φορεις του.ιου.Αυτη ειναι η μεγαλύτερη απατεωνιά και πρεπεινα τιμωρηθουν ολοι οι υπεύθυνοι.Ψαχτω εαν μπορεις.

    4. ΚΑΘΊΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΈΔΕΣ ΣΑΣ !! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΣΑΣ !! ΡΑΓΙΆΔΕΣ !!!!

    5. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ….

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ

    6. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ.”…Δεν ενδιαφέρονται να εμβολιάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό… γιατί δεν το χρειάζονται επίσης!Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εμβολιάσουν το 30% της ανθρωπότητας (2,5 δισεκατομμύρια) και ο χρόνος θα κάνει τα υπόλοιπα.Με την τεχνολογία RNA και τα νανοσωματίδια, οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από το εμβόλιο θα μολύνουν άλλους (μέσω σωματικών υγρών: σάλιου, αίματος και σεξουαλικών εκκρίσεων).Αυτό σημαίνει ότι στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, η περισσότερη ανθρωπότητα (ίσως η πλειοψηφία) θα μολυνθεί από αυτό το θανατηφόρο δηλητήριο RNA και τα νανοσωματίδια (χάρη στις φυσικές ανταλλαγές που κάνουν οι άνθρωποι μεταξύ τους)!Μόνο εκείνοι που ήταν προσεκτικοί (στους 3 φυσικούς φορείς μετάδοσης που προαναφέρθηκαν) ή γνωρίζουν πώς να εξαλείψουν την τοξικότητα από το σώμα τους αποτελεσματικά μέσω ενέργειας, αναπνοής, εστίασης και άλλων τεχνικών θα επιζήσουν.Με τους μαζικούς εμβολιασμούς ξεκίνησαν την εξάλειψη του 95% της ανθρωπότητας (για να κρατήσουν μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους, όπως αναφέρουν στις Κατευθυντήριες Στήλες της Τζώρτζια).Θα μας κρατήσουν κλειδωμένους / στερημένους και μετά θα “απελευθερώσουν” τον κόσμο που θα ξεσαλώσει στις επαφές κάθε είδους για να ολοκληρώσουμε μόνοι μας τη δουλειά τους για αυτούς!Αυτό είναι το σχέδιο…”Jerry SargeantΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ GEORGIA ΤΩΝ ΗΠΑ… https://www.facebook.com/groups/601694366920532/permalink/1112360109187286/

    7. 284 διασωληνωμένοι με το ζόρι, είτε έχουν στομαχόπονο, είτε έχουν κρυάδες,είτε έχουν καρδιά, είτε έχουν καρκίνο, είτε έχουν εντερικά προβλήματα.Και μετά τρέχει ο Αντωνιάδης και τους σώζει ένα βήμα πριν το θάνατο που τους στέλνουν.Φρικαλέα πράγματα ζουν όσοι μπαίνουν νοσοκομείο .Ούτε απέξω δεν είναι να περάσεις, μαντεύουν ότι έχεις κορονοιό απο μακριά.

    8. η ψευτια τους ψωμοτυρι καθε μερα ο μονος ιος θανατηφορος ειναι αυτοι με την εγκληματικη τους οργανωση

    9. Ελληνιδες Έλληνες ανά το κόσμο…σας μεταφέρω μυνημα του Αγίου Ραφαήλ…Όσοι κάνουν τα εμβόλια για τον covid19 σύντομα θα πεθάνουν… θα εξασφαλισμένα covid19 θα ενεργοποιηθουν με τις συχνότητες 5G Tης κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο…Όλοι οι βρωμιά θα πεθάνει…Όλοι όσοι κάνουν το εμβόλιο … Δηλαδή σύντομα… θα πεθάνουν. Λυπάμαι για τα άσχημα νέα…Στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού επί γης. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. KOMMT ZEIT … KOMMT RAT λένε οι Γερμανοί.

      1. Υπάρχουν πολλοί Ψεκασμενοι αλλά εσύ το τερμάτισες!!! Πολλά συγχαρητήρια 👏👏👏

    10. Λοιπόν μαγκες δεν υπαρχει ουτε αδωνις ουτε μητσοτακης. Ουτε και κανενας αρχηγος κρατους που να επιβαλει μετα βιας τετοιους νομους… Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ειναι ΕΝΑΣ για ολα τα κρατη που υπακούουν Ενας αρχηγος που διαταζει και οι μαριονέτες για ποιον λογο δεν ξερω εκτελουν. Ανωτερα βια εχω αρχισει να πιστευω….Το λεω αυτο διοτι και εδω στην αυστρια τα ιδια οπως στην ελλαδα ακριβως εφαρμόζουν με λιγες ωρες διαφορα.. Καποιος αρχηγος διαταζει υπεράνω υποψίας. Το λεω εγω η λεμονια που κανε χιλια προξενια!!!

    11. Μια απ’τα ίδια. Πειράματα μαθητευόμενων μάγων πάνω σε ένα ρημαγμένο λαό. Τα κυβερνητικά μουλάρια (=υπάκουα και μπάσταρδα ζώα) έχουν το θράσος να προβαίνουν και σε “προβλέψεις” που θα ζήλευε και η συγχωρεμένη Βασιλειάδου, για το πότε θα ξαναγίνουμε “κανονικοί” και αν θα είναι ο στερνός εγκλεισμός. Η ντροπή προφανώς εκλείπει, ας ελπίσουμε να τα θυμόμαστε όλα αν και όταν έρθει η ώρα…

    Comments are closed.