ΤΖΕΝΤΙΛΟΝΙ ΣΕ ΚΟΥΛΗ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ: “ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ”

Κοινοποίηση:
mitsotakis-tzentiloni

Τι κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας είχε “φλομώσει” σε υποσχέσεις πριν τις εκλογές ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μην χάσουν οι Έλληνες τα σπίτια τους. Μια επίσκεψη του Πάολο Τζεντιλόνι στην Αθήνα έβαλε τα πράγματα στη… θέση τους.

Ο Ιταλός επίτροπος Οικονομικών που συναντήθηκε χθες με τον Κούλη, εμφανίστηκε θετικός σε μια συζήτηση για μείωση των στόχων πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά επέμεινε στο πρόβλημα των “κόκκινων δανείων”. Και δεν το συζητάει κιόλας.

“Η προστασία της πρώτης κατοικίας είχε έναν ευγενή στόχο, αλλά υπάρχουν αποδείξεις ότι έγινε κατάχρηση από τους αποκαλούμενους “στρατηγικούς κακοπληρωτές”. Το αποτέλεσμα ήταν να δυσκολέψει η πρόσβαση στις πιστώσεις και να γίνουν πιο ακριβές για όλους τους δανειολήπτες. Γι’ αυτό τον λόγο οι ευρωπαϊκοί θεσμοί θεωρούν ότι η κατάργησή της αποτελεί δέσμευση – κλειδί για την Ελλάδα” δήλωσε ο Τζεντιλόνι δείχνοντας τα… δόντια του στον Μητσοτάκη και ξεκαθαρίζοντας τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της Εφημερίδας “Μακελειό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο Παολο Γζεντιλόνι (Paolo Gentiloni) ανήκει στό ιταλικό κόμμα Partito Democratico δηλαδή στό
    ιδιο κόμμα μέ τόν ανθέλληνα Ματέο Ρέντσι.Είναι καί οι δύο πράκτορες τής Νέας Τάξης γιά αυτό
    απαιτεί άμεσους πλειστηριασμούς γιατί θέλει νά βάλλει στά σπίτια τών ελλήνων τούς λαθροπίθη-
    κους τού Σόρος.
    Γιάννης Λάκων

  2. Το σωστό είναι να υπάρξει μέριμνα για όλους εκείνους οι οποίοι επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την κρίση και άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα τους. Αυτό εύκολα φαίνεται από τα εκκαθαριστικό τω δέκα τελευταίων χρόνων. Οι Τράπεζες όμως αρνούνται να υποχρεωσουν τους πελάτες τους να φέρουν εκκαθαριστικό. Έτσι, ένας με πενήντα χιλιάρικα το χρόνο οικογενειακό εισόδημα, αρνείται να πληρώσει. Τι θα γίνει τώρα;; Θα πληρώσει ο εγγυητής;;; Είναι δυνατόν;; Καλά τα λέει ο μακαρονας. Όχι μόνο το σπίτι αλλά και τα λεφτά του δανείου να πληρώσουν τα λαμογια!

  3. “Να τους παίρνεις τα σπίτια και να τα δίνεις στις ΜΚΟ για να μπούνε τζάμπα οι Ταλιμπάν που εμείς δεν θέλουμε”. Εμείς πάλι του ευχόμαστε να του πάρει κάποιος το κεφάλι. Άτομα που δεν στερήθηκαν ποτέ τίποτα δεν πρέπει να μιλάνε, θέλει φάπες για να στρώσει αυτός.

  4. Soto συνελθε . Οπως τήν πάτησες εσύ με τά ανοίγματα και τις υποχρεωσεις σου πρός τους προμηθευτες σου, έτσι τήν πάτησαν καί οι δανειολήπτες τών οποίων έκλεψαν τούς μισθούς και συντάξεις. Αναφέρεις τους μπαταξηδες γιά να ενισχυσεις τα επιχειρήματα σου καί βάζεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι. ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ! Εδώ μιλάμε γιά αρπαγή τής πρώτης κατοικίας και πέταμα οικογενειών στόν δρόμο.

  5. Από την νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ξεκινήστε…

  6. Μία ακόμη καλοζωισμενη με δικά μας χρηματα, παχεια ευρωπαϊκή αγελάδα που έχει το θράσος νά δίνει εντολές . Αφηστε επί τέλους τά θρασυτατα ψευδη ότι βγήκαμε απο τα Μνημόνια και ότι τώρα Εμείς ελέγχουμε τήν οικονομία μας. Ανδρεικελλα των Ευρωπαίων γραφειοκρατων .

  7. ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΔΛΔ;………..ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ;;
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ…..ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…..ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 74……….

  8. δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω την απαίτηση ορισμένων να τους χαρίσουν με το ετσι θέλω τα σπίτια !!! να επιβραβεύσουμε τους μπαταξήδες !! έχασα λεει την δουλειά μου , βγάζω λιγότερα , κλπ ΔΗΛΑΔΗ ο καθε ελεύθερος επαγγελματιας που η δουλειά του παει κατα διαόλου να λεει τα ιδια ?
    και εγω είχα επιχείρηση δεν πηγε καλα , ξεπούλησα οτι ειχα για να ξεχρεώσω και τωρα μένω στο ενοίκιο , ας προσεχα , το ιδιο να κάνουν και αυτοί ΕΓΩ πούλησα δυο σπίτια που τα ειχα ΔΙΚΑ μου χωρις να τα χρωστάω πουθενά για να ξεχρεώσω προμηθευτές

  9. Ρωτάς αν τα βγάζουμε ρε ηλίθιε μπάρμπυ με γυαλιά ???Έλα εσύ μια μέρα πάρε τη θέση μας να δούμε θ αντέξεις μωρή περίοδο, θα θες να αυτοκτονήσεις βολεμμένε χαρτογιακά.

Comments are closed.