ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! «ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ – «ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ» ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ! ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

    Κοινοποίηση:
    teaser23-6

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ. «ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ» ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Οι Τούρκοι πάντα αρωγοί στους Μητσοτάκηδες για να κονομάνε. Το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν έχει πατρίδα, έτσι κυρία Μπακογιάννη; Ο εκατομμυριούχος Σαδίκ, η φαμίλια, ο Σουλτάνος, η Εμινέ στην περιβόητη «επιχείρηση Γιόχαν»

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Πούτιν – Ευνουχίστε τους παιδοβιαστές

    Ο αδίστακτος Φλώρος έκοψε επίδομα 800 ευρώ από βατράχια των ΟΥΚ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Πρωτη μουρη η κυρια ντορομανα.Δειξε μου τους συνδαιτημονες σου να σου πω ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ

    2. Δίπλα στον γενίτσαρο η fucklana είναι όλο χαζοχαμογελο. Έχει αποδειχτεί ότι η συμπάθεια της είναι η Τουρκία και όχι η Ελλάδα. Δυστυχώς όμως τα κορόιδα οι Αθηναίοι την υποστηρίζουν και όχι μόνο αυτήν αλλά και τα αγόρια της και ας είναι και τα δυο ηλίθια κατασκευάσματα.

    3. Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΝΤΟΡΑ

      ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.

    4. Το κόμμα της Μπακογιάννη, το φιλελέδικο Δημοκρατική συμμαχία, στις πρώτες εκλογές του 2012 έλαβε 2,55% εφ’ όλης της Επικρατείας, στον νομό Ροδόπης όμως έλαβε 18%, στον δε δήμο Αρριανών 38%!!!
      Τουρκόδουλη Ντόρα…

    5. Μόνο οι Σπαρτιάτες και ο Ηλίας θα κλείσουν τα σύνορα και θα σταματήσουν να δίνουν επιδόματα. Αλλιώς οι γυναίκες σας ούτε σε παραλία δεν θα μπορούνε να πάνε γιατί πλέον χιμάνε στις γυναίκες στις παραλίες! Όπως στην 17χρονη στην παραλία οι Αιγύπτιοι και όπως ο Πακιστανός στην παραλία στον Ορωπό σε 70χρονη!

    Comments are closed.