ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΥΣΤ#ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΙ

    Κοινοποίηση:
    5972682

    Στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε ποσοστό 45,47% και η Έφη Αχτσιόγλου 36,21%. Τρίτος ήρθε ο Νίκος Παππάς με 8,64%, τέταρτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28%.

    «Πεινάει ο κόσμος, έχει δουλέψει τόσες ώρες» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης που κατέβηκε από το γραφείο του στη Στουρνάρη για να παραλάβει ο ίδιος τις πίτσες που παρήγγειλαν συνεργάτες του εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Καλή όρεξη του ευχήθηκαν οι δημοσιογράφοι, κι εκείνος ευχαρίστησε και επέστρεψε κρατώντας τρία κουτιά στο γραφείο του.

    Την ώρα που θρηνούμε νεκρούς στη Λιβύη…

    Ο σύγχρονος κόσμος δεν θα τιμωρηθεί. Είναι η τιμωρία μας.

    374494244_10161005909819082_3525148322178206810_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. όλα στημένα ! βγήκε νέος πρόεδρος ο Κασσελάκης που ήταν σύμβουλος του Κούλη το 2012 όπως λένε,με απώτερο σκοπό να συνεταιριστούν για την καταστροφή της χώρας.

    2. Από κόμμα της εργατιάς ο ΣυΡιΖα έγινε….της πουστιάς…

    3. Όλα δουλευουν τέλεια ήρθε κατευθείαν από Αμερική κατά εντολή τις Αμερικής .όλα είναι μιλιμενα λένε την αξιογλου κάνε στην άκρη φώναξε αλλά μέχρι εκεί…και εμείς θα σε βολεψουμε ανάλογος…όλα στημένα…το μόνο που δεν ξερο είναι αν ο κασελακης τον παίρνει η τον δίνει…άλλο να τον παίρνει άλλο να τον δίνει….αυτά..

    4. Αληθεια,γιατι αγχωνεστε για τις πιτσες των γκει;Ασχοληθειτε με τον Μητσοτακη που σας γαμαει,καθοσον φτωχομπινεδες,τον μεγα πουστοΦλωρο που θα γινει ο κωλος μας πηγαδι με την πρωτοφανη ανικανοτητα του,τους κολουπουργους και τα λαμογια που κανετε καθημερινα πιπες.Βλεπετε,τελικα ολοι γκει καταντησαμε.

    5. Τον βγαλανε για να εξολοθρευσει τους τουρκους οταν γινει πρωθυπουργος, δεν θα τους μεινει αντερο και θα σκασουν απο τα γελια .

    6. ΑλβανοΚουλης και Κασελοπουτστρακης το τελειο ζευγαρι.

      ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    7. Όπως έλεγε η συγχωρεμένη Ρένα Βλαχοπουλου σε μια ταινία της “φωνάζει ο κλεφτης” είναι η εποχή των πισινων.

    8. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΡΟΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΗ
      δεν δικαιουται να εχει εναν ΄΄συντροφο”
      στην αριστερα ανηκει
      παπαπα

      1. @captain Απ το να μαγαριζει παιδακια και ανηλικα προσφυγοπουλα καλυτερα να ειναι γκει…Το καταλαβες δεξιε ακροδεξιε λεβιε η μηπως θες να κανω και κακα?

    9. Αγαπητέ κ. Χίο, τι είπε ο Κούλης στην ΔΕΘ; ότι θα αποφασίσει την χρονική στιγμή που θα περάσει το νομοσχέδιο για τους gay ο ίδιος. Επειδή λοιπόν είστε ευφυής άνθρωπος θα έχετε σίγουρα αντιληφθεί ότι μόλις κατεβάσει το νομοσχέδιο μετά από λίγο καιρό θα προκηρύξει εκλογές. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Να του πάρει τις ψήφους των ανώμαλων ο Κασσελακης; Ε ,όχι δα. Μητσοτάκης βοηθάει Κασσελακη, Πολακη Ανδρουλάκη αλλά μέχρι εκεί. Οι ψήφοι των gay δικοί του. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Καμμιά δήλωση δεν είναι αυτό που ακούγεται.

    10. ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ”ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ” ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ……

    11. Εγώ μια ερώτηση απλά θα κάνω ως πολίτης.Τι εννοούν κύριε Κασσελάκη όταν σας λένε Gay.Δεν ξέρω τι είναι αυτό ως Έλληνας πολίτης και ρωτάω δημοκρατικά.Θέλουν να πουν ότι βγάζετε το κιλοτακι σας και σας τον φορούνε όλο xωρίς σάλιο στην κωλοτρυπίδα σας;

    12. Το ανθελληνικό τόξο παίζει τα ρέστα του τώρα που καταρρέει ο κούλης. Ξέρουν όμως και από τις προηγούμενες φορές ότι τον σφύριζα θα τον στηρίξουν μόνο ανώμαλοι, ανθέλληνες, λαθρομετανάστες και λίγοι μπολσεβίκοι συνδικαλιστές και ψήφο δεν θα δουν από τον πατριωτικό χώρο. Που νόμιζαν ότι επειδή απέκλεισαν τον Ηλία, θα ψηφίζαμε τους λαθρολάγνους προδότες της Μακεδονίας που με τον κούλη τώρα τους θέλουν και στην Εόκ. Όλοι Ηλία αλλιώς Σαρία! Αν πάρει ο Ηλίας την Αθήνα, θα ξαναγίνουμε Ελλάδα. Αλλιώς τελειώσαμε. Διαλέξτε Έλληνες τι Ελλάδα θέλετε για τα παιδιά σας.

      1. Σιγά μην διαλέξουν φίλε μου. Θα απέχουν πάλι με διάφορες δικαιολογίες και θα πάνε οι γνωστοί βολεμενοι και τα λαμόγια συν τους ηλίθιους που δεν αλλάζουν με τίποτα και θα βγάλουν πάλι τους ίδιους. Αν δεν έχουν οι εκλογές 80+% συμμετοχή και αντισυστημικη ψήφο δεν αλλάζει τίποτα. Απέχουν γιατί είναι απογοητευμένοι, έχουν σιχαθεί τους πολιτικούς, δεν αλλάζει τίποτα, αυτά λένε. Δικαιολογίες γιατί αν θες κάτι να αλλάξει και αν θες να δεις τι θα κάνει και κάποιος άλλος τότε τον ψηφίζεις μαζικά. Ραγιάδες φίλε.

    13. αυτός θα κυβερνήσει …όταν αποφασίσουν να αλλάξουν την κούλα οι “επάνω” , θα πάρει κάποια χρόνια ακόμα αυτό …έχουμε να φάμε καλά αλίμονο μας …και η “καλπη” ως δια μαγείας θα βγάλει πάλι αποτέλεσμα στη σωστή πλευρά της ιστορίας

    14. Μιλάτε για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τους ανθέλληνες, αυτοί ούτε για την μάνα τους δεν θρηνούν θα θρηνήσουν για τα παιδιά στη Λιβύη; Δηλαδή περιμένατε κάτι καλύτερο από αυτούς!

    15. Εδώ έχουν ακυρωθεί πόσες φορές οι εθνικές παρελάσεις και εσείς απορειτε που 40000 νέα μέλη από την μια και μοναδική gay parade συνιστούν Κασσελακη; Αχ βρε καημένη Έφη σε έφαγε η πλειοψηφία που τόσο θερμά στηριξες καημενουλα! Νόμιζες ότι θα βγεις γιατί πίστευες στο ωραίο φύλο που ανήκεις αλλά δυστυχώς για σένα όπως εστρωσες κοιμήθηκες. Όσο για τα παιδιά που χάθηκαν στην Λιβύη δεν χρειάζεται να μιλάμε. Ακολουθήστε πιστά τα βοθροκαναλα! Τι κατάντια θεέ μου. Έλεος και ημαρτον μαζί!!!

    16. Ήρθε η ώρα για επιστροφή στο 3-4%, για την προοδευτική συμμαχία. Και με πρόεδρο συκιά.
      Γεια σου ρε Κούγια με τα ωραία σου.

    17. Μωρε θα τους κάνουν brutal αντρες οι Πολακης Σπιρτζης ,είτε με το καλό είτε με το αγριο μην φοβαστε.

    18. Αυτό να το γράψετε για την Εφούλα και είχε της στεναχώριας της το χαβά ο Κασελάκης κράτησε άριστη στάση και σε αυτό όπως και σε όλα τα άλλα. Όσο για αυτούς που γράφουν συνέχεια για τις σεξουαλικές του επιλογές αγνοώντας το τρομερό του βιογραφικό καλά θα κάνουν να μιλήσουν με τον ψυχολόγο τους για τις δικές τους κρυφές επιθυμίες.

    19. Ποιος τους ψηφίζει μωρέ όλους αυτούς ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει χαχαχαχα

    20. Συγγνώμη τι σόι εκλογές ήταν αυτές που το κάθε Πακι πήγαινε με ένα διευρο και ψήφιζε ότι του υποδείκνυε για πρόεδρο ο Τζαβέντ Ασλάμ;

    21. Σε μια 10ετια μόλις βαρεθεί να κυβερνάει ο Μητσοτάκης………Η Κασελακης θα είναι η επόμενος πρωθυπουργός της χώρας… Όλα είναι προβλεπόμενα και στημένα μέχρι άηδιας.. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είμαστε ένα επιτελικό κράτος στα πρότυπα της USA όπως αναφερει και η wikipedia:

      Το Επιτελικό κράτος είναι σύστημα διοίκησης του ελληνικού κράτους που καθιερώθηκε από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον νόμο 4622/2019[1] κατ’ απομίμηση, όπως αναφέρεται, του αμερικανικού συστήματος διοίκησης.[2]

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ……

    22. Συνεχίστε να γαμ@@@@ε από τον γελοίο ψυχασθενή εσείς, που τελικά σας αρέσει πάρα πολύ, 41%,
      και αφήστε τον Στέφανο να κάνει την δουλειά του.
      Γιδοβαλκάνια ανθρωπάκια!

    23. Πουτιν ριξε πυρηνικα…Δεν υπαρχει σωτηρια,απο το κακο στο χειριστο παμε…..

    24. 30000 ομοφυλόφιλοι γράφτηκαν στο κόμμα σε μια μέρα!
      Ουστ

    25. Από έναν αντίχριστο αφορισμένο σατανόπληκτο σε έναν οπισθόβουλο κίναιδο; Αυτός ο λαός δεν παύει να με εκπλήσσει, έχει καταφέρει να συνδιασει τα Σόδομα και τα Γόμορρα σε ένα. Και πλημμύρες και φωτιές και σεισμοί και ασθένειες και φτώχεια και πόλεμο και πείνα και εισβολή αλλόθρησκων φυλών, τα πάντα θα επιτρέψει ο Θεός μέχρι να βάλει μυαλό ο ραγιάς.

    26. Συγνωμη αλλα ποιος τα θρηνει? δεν περισσευει θρηνος για εκει. οι καφετεριες γεματες ηταν και τα πανυγυρια καλα πηγαν και φετος. γιατι μας φταιει ο κασελακης που πηρε πιτσες. εμεις τι φαγαμε χθες μηπως

    27. Ελάτε ρε παιδιά μην είστε τόσο αυστηροί. Ο άνθρωπος κάνει κοινωνικό έργο… Δημιουργεί τράπεζα σπέρματος. Όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει να αφήνει τον οβολό του στο κασελακι! Και τώρα θα βγουν κάποιοι και θα πουν ομοφοβικός. Νέα ορολογία που πέρασαν τα πουστρ@κια οι ετεροφοβοβικοι! Αλλά δεν πειράζει, ο Κούλης είπε “εγώ θα αποφασίσω τον χρόνο που θα παντρεύονται και θα υιοθετούν παιδιά”. Εύγε Μητσοτάκη σύντροφε του Κασσελακη του Πολακη του Ανδρουλάκη. Και θυμηθείτε με ότι οι γκέι θα υιοθετούν όλα τα παιδιά και όχι τα ζευγάρια που παλεύουν μια ζωή και δεν τους τα δίνουν. Όπως έλεγα λοιπόν στον πολυαγαπημένο μου πατέρα…” Μπαμπά ξέχνα την Ελλάδα που ήξερες, την γαμησ@ν την Ελλαδιτσα και ψόφησε”! Ζήτω ο Βασιλιάς, Ζήτω ο Παπαδόπουλος, Ζήτω η οικογένεια, Ζήτω η θρησκεία, Ζήτω το Έθνος! Περαστικά μας….

      1. Σωστά τα λες.Λύση είναι να φέρουμε τον Ορμπάν εδώ και τώρα

    28. Ο Kασσελακης εχει μεγαλυτερα @@ απο ολους τους πολιτικους της Βουλης.
      Ακουστε τοv να μιλαει να δειτε ποσο τσαμπουκας ειναι και μετα βγαλτε συμπερασματα

      1. Ναι από το πολύ στραπονιασμα έχει και μεγάλο τσαμπουκά. Αλλά μιας και λες να μιλάει πάρε με τηλέφωνο όταν μάθει να μιλάει.

    29. ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις
      Αυτός ο λαός διέπραξε υβρις. Τη θανάσιμη αμαρτια της αρσενοκοιτιας την <> μενει η τιμωρια απο τον Θεο…

    30. Kassel-άκη, το Kassel ήταν εβραϊκή κοινότητα στην Γερμανία, έτσι γίνεσαι “αυτοδημιούργητος” εφοπλιστής

    31. …..ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΥΓΚΑΝΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!????………….

    32. π@υστ$δες και παλλικάρια γιναμε μαλιά κουβάρια …..

      1. Πούστης τον Πούστη γύρευε ,πουτάνα την πουτάνα κι ο Τάσος ο κωλομπαράς τους παίρνει όλους σβάρνα

    33. θα επιτραπει και η κτηνοβασια , μην ανησυχει κανενας.

    Comments are closed.