ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ – ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΤΟ «ΥΓΕΙΑ» – ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ώρες αγωνίας για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία λιποθύμησε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Ειδικότερα, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για «βαριά εγκεφαλική αιμορραγία».

Η στιγμή που λιποθύμησε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη συναυλία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

 Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς. Συγκεκριμένα, η σπουδαία τραγουδίστρια λιποθύμησε ενώ έλεγε τους εξής στίχους: «Εγώ και εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ και εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Όπως είναι φυσικό, οι θεατές σοκαρίστηκαν ενώ οι συνεργάτες της Μαρινέλλας έτρεξαν στη σκηνή να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα, στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, αποχώρησε από τη σκηνή υποβασταζόμενη και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Βέβαια, η συναυλία στην οποία θα λάμβανε μέρος και ο Αντώνης Ρέμος, διεκόπη.

Η ανακοίνωση για τη συναυλία της Μαρινέλλας

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρθηκε το εξής: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙ Α ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΜΗΝ++++

  2. Αφού Ιανουάριο είχε πάει σε συναυλία της ο αρχιγκαντεμης με την Μαρέγκα τι ψάχνεις να βρεις; Αναπόφευκτο θα ήταν

  3. Αυτή η φωνή δεν ξεπενιέται με τίποτα. Respect! Αλλά ο βιολογικός χρόνος είναι πάνω από όλα, Εύχομαι το καλύτερο και να το ξεπεράσει.

  4. δεν έπρεπε να την αφήσουν οι δικοί της ανθρωποι να παει στην συναυλία.Η φωνη της ήταν παραξενη.Μακαρι να τα καταφέρει ,αν και η βαρια εγκεφαλική αιμοραγια,δεν αφηνει πολλά περιθώρια

Leave a Response