ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ, Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

    Στα προβλήματα που ανακύπτουν με την αντισυνταγματική και άκρως αντιδημοκρατική τροπολογία για το εκλογικό μπλόκο στο  Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ εστιάζουν με τις εκτιμήσεις τους πανεπιστημιακοί καθηγητές.

    Τον δρόμο του Εκλογοδικείου δείχνει ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Χρίστος Γεραρής, για την τελική – μετεκλογικά – κρίση στο ζήτημα που έχει ανακύψει με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, ανεξάρτητα από την απόφαση της Ολομέλειας του Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου.
    Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της χώρας (ΑΕΔ), το οποίο υπό ειδική σύνθεση λειτουργεί και ως Εκλογοδικείο, ο Χρίστος Γεραρής τονίζει ότι έχει την τελική αρμοδιότητα για το κρίσιμο πολιτικό και νομικό ζήτημα.

    Όπως επισημαίνει, μάλιστα, για πρώτη φορά στα χρονικά το ΑΕΔ μπορεί να κληθεί είτε να ανακατανείμει τις έδρες ενός κόμματος στα άλλα κόμματα, εφόσον ακυρωθεί εκ των υστέρων η συμμετοχή του στις εκλογές, ή σε διαφορετική περίπτωση να αποφασίσει επαναληπτικές εκλογές σε όλη την επικράτεια.
    Ο Χρίστος Γεραρής, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, ειδικότερα σημειώνει:
    «Η οριστική κρίση για τη νομιμότητα του κόμματος «Ελληνες» στις προσεχείς εκλογές δεν θα γίνει ούτε από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ούτε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
    Η αρμοδιότητα ανήκει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), το οποίο με 11μελή σύνθεση εκδικάζει τις εκλογικές διαφορές.
    Κατά την πάγια νομολογία του ΑΕΔ η νομιμότητα της απόφασης του Πρώτου Τμήματος του Αρείου Πάγου που ανακηρύσσει τους υποψήφιους βουλευτές, ως αναγόμενη στην εκλογική προδικασία ελέγχεται από το ΑΕΔ (Αποφάσεις: 52/1985, 48/1989, 10/2000, 25/2001).
    Η ερμηνεία αυτή έχει γίνει δεκτή και από το ΣτΕ, το οποίο έκρινε ότι αποκλειστικώς αρμόδιο για τον έλεγχο της νομιμότητας της αποφάσεως του Πρώτου Τμήματος του Αρείου Πάγου είναι το ΑΕΔ (ΣτΕ 213/2004).
    Δεδομένου ότι το ΑΕΔ αποφαίνεται μετά τη διενέργεια των εκλογών, θα δημιουργηθεί μείζον θέμα για το κύρος των εκλογών σε περίπτωση που είναι αντίθετες οι αποφάσεις του Πρώτου Τμήματος και του Εκλογοδικείου», επισημαίνει ο ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Επαναληπτικές εκλογές

    «Αναλόγως της περίπτωσης, θα ανακατανεμηθούν οι έδρες των λοιπών στη Βουλή κομμάτων ή θα διενεργηθούν επαναληπτικές εκλογές σε όλη την επικράτεια.
    Πρόκειται για ζήτημα που τίθεται για πρώτη φορά.
    Ευθεία προσφυγή ενώπιον του ΕΔΔΑ είναι απαράδεκτη διότι πρέπει να έχουν εξαντληθεί όλα τα εσωτερικά ένδικα μέσα, δηλαδή να έχει προηγουμένως ασκηθεί η ένσταση ενώπιον του ΑΕΔ και να έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση.
    Τέλος, επειδή ακούγονται διάφορες απόψεις ως προς τον αριθμό του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, επισημαίνω ότι στις διοικητικές Ολομέλειες του ΣτΕ αποχωρεί ο νεότερος (σ.σ. με βάση την επετηρίδα αρχαιότητας) δικαστής για να υπάρξει περιττός αριθμός των συμμετεχόντων μελών», σημειώνει ο κ. Γεραρής.

    «Αντιλαμβάνεται κανείς τις συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης;»

    «Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που δεν αντιλήφθηκαν σε τι στοχεύει η διεύρυνση την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή του δικαιοδοτικού οργάνου που θα κρίνει τη συνταγματικότητα των πρόσφατων ρυθμίσεων: οι πέντε αρεοπαγίτες, που αρχικά το συγκροτούσαν, συνταξιοδοτούνται όλοι τον Ιούνιο.
    Άρα δεν θα ήταν δυνατόν να δελεασθούν με υποσχέσεις προαγωγής από την κυβέρνηση. Τώρα προστίθενται οι νεότεροι του Τμήματος…», επισημαίνει με τη σειρά του ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, Θανάσης Διαμαντόπουλος.
    «Ο επί τιμή πρόεδρος του ΣτΕ κ. Χρ. Γεραρής αναδεικνύει τον κίνδυνο -εφόσον το ΑΕΔ κρίνει την απόφαση του ΑΠ περί συνταγματικότητας της απαγόρευσης συμμετοχής στις εκλογές κάποιου πολιτικού σχήματος ως λανθασμένη- να πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές σε ολόκληρη την επικράτεια.

    Προφανώς με το ίδιο εκλογικό σύστημα που θα έχουν διεξαχθεί οι εκλογές που θα ακυρωθούν.
    Αντιλαμβάνεται κανείς τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης η έστω του ενδεχομένου της;», διερωτάται ο κ. Διαμαντόπουλος.

    Επικίνδυνοι δρόμοι

    Διαμορφώνονται επικίνδυνες καταστάσεις!

    Πρώτο και βασικό είναι ότι η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι θεραπαινίδα της εκτελεστικής εξουσίας και επιτέλους θα πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικά ο μη διορισμός της ηγεσίας της από την εκάστοτε κυβέρνηση, κάτι που άλλωστε είναι πάγιο αίτημα και των δικαστικών ενώσεων.

    Δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι πως δεν μπορεί να είναι επιτρεπτό στο πλαίσιο της Αστικής Δημοκρατίας να παραβιάζεται κατάφωρα το δικαίωμα των πολιτών να εκλέγουν οι ίδιοι τους βουλευτές και τα κόμματα που θα τους εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο.
    Ο λαός είναι εκείνος που θα αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί και σε καμία περίπτωση μαγειρεμένες τροπολογίες, που αποκλείουν με προσχήματα κόμματα και σχηματισμούς από τις βουλευτικές εκλογές.

    Τρίτο σε αυτό το ζοφερό τοπίο και στην εν λόγω δυσώδη υπόθεση εντονότατη ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως η ηγεσία της Δικαιοσύνης σιωπά.
    Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος δείχνει να είναι απλός παρατηρητής σε μία υπόθεση, η οποία σε μία ευνομούμενη πολιτεία θα είχε προκαλέσει τεκτονικό σεισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. χατζηκλανογερε,μουχατζιρ,πορδοβουλωμα εκανεs μπιντε;;;αντε μωρη παλιομπετουγια στηs ανεραστηs σκ@τογρι@s μαγισσα τηs ΑΠΟΧΗΣ-MAGICA DE SPELL…

    2. Είμαι 100% βέβαιος, ότι με πρόεδρο τον κανελλοπουλο, το κόμμα Ελληνες θα κατέβει κανονικά και ο Ηλίας το ίδιο… Δεν μπορεί ο Άρειος πάγος να απορρίψει επίτιμο αρεοπαγιτη, δεν υπάρχει περίπτωση.

    3. Mετα τους ”Ανεξαρτητους Ελληνες”… εχουμε τους ”Ελληνες” , γενικα οι πατριδοκαπηλοι υπαρχουν ακομη… και περιμενουν το ”2023” σανοφαγους ( σε εισαγωγικα ) που δε λενε να ξυπνησουν και να σταματησουν να ασχολουνται με Ναζι και πατριδοκαπηλα παραμυθια ( για τους Ελληνες ) . Το καλο σε ολο αυτο ειναι πως οτι κι αν ψηφισουν αυτοι στο τελος θα γινουν αλλα ( παλι καλα ) . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση . Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) …και μετα θα γινουν αλλα… ( ευτυχως που δε ψηφισα ΑΝΕΛ , βεβαια αυτοι δεν ηταν απο κομμα με Ναζι , αρα ο Κασιδιαρης ειναι και πατρηδοκαπηλος και ανιστορητος και χειροτερος απο τους ΑΝΕΛ αν το δεις ετσι )

    4. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά αυτό που λέει στην αρχή διακρίνεται η φάκα που μπορεί να στηθεί. Δηλαδή να επιτρέψουν την κάθοδο του Ηλία στις εκλογές και μετά από απόφαση τους, ανάλογα και το ποσοστό λέω εγώ, να μην ακυρωθούν οι εκλογές αλλά να γίνει αναδιανομή των εδρών στα άλλα κόμματα μιας και εκ των υστέρων θα το κρίνουν παράνομο. Έτσι πριν την κάλπη ηρεμία που βολεύει το σύστημα και μετά αναλόγως πράττουμε.

      1. Αν αποκλείσουν μετά τις εκλογές τον Ηλία, θα γίνει μπάχαλο.. Δεν γίνονται αυτά.

    5. Λενε να επεμβει ο Ντογιακος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    6. Ελλαδιστάν vs μπαγκλαντές , η χώρα της μίζας της διαπλοκής της αρπαχτής του αποφασήζουμεν και διατάζουμεν , τι ψάχνετε τώρα να βρείτε ?

    7. Δεν υπαρχει ανεξαρτητη δικαοσυνη στην Ελλαδα την στιγμη που ο προεδρος και ο εισαγγελεας του αριου παγου τοποθετουνται απο την εκαστοται κυβερνηση λευτερια στον Ηλια που τον βαλατε φυλακη επειδη εβγαλε τις κλεψιες σας στην εξεταστικη επι Συρηζα το 2017 και εκανε ρομπα τον Βοριδη εσεις εκει τησ Ν Δ τον Τεμπονερα στην Πατρα τον ξεχασατε

    8. Για να μαθαίνετε πώς παίζεται το παιχνίδι:
      Ποιος πάντρεψε την κόρη του εισαγγελέα Ντογιακου; Ο Κώστας Καραμανλής! (ο μπριζολάκιας)
      Πού “εργαζόταν” ο γιος του εισαγγελέα Ντογιακου, μέχρι προχθές; Στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλη, του μέχρι πρότινος Υπουργού Μεταφορών!
      Και τώρα, ο πατήρ Ντογιάκος, ο εισαγγελέας, θα ερευνήσει τους …Καραμανλήδες! Τον υπουργό και τον τ. Πρωθυπουργό. Και βέβαια, θα το κάνει, αδέκαστα και χωρίς επιρροές. Του το ζητάει άλλωστε -με επιτακτικό τρόπο- και ο Μητσοτάκης, στην αυστηρή επιστολή που του έστειλε (μνημείο παρεμβατικότητας και διοικητικού αίσχους).
      Σ’ αυτή τη χώρα ζούμε. Γιατί απορούμε με όσα συμβαίνουν; 🤮

    9. χαχαχα,,,μιλατε για ανεξαρτητη δικαιοσυνη στο ελλαντα ρε γιδια… θα καθαρισει ο κουλης… ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ,,ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 400

    10. Ηταν ποτε δυνατον κυβερνησης της διαπλοκης να εξευτελιζαν τον Αριο Παγο; Αν ειναι δυνατον;

    11. Σωστά, πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικά ο μη διορισμός των δικαστών από την εκάστοτε κυβέρνηση. Συμφωνώ με τον Κώστα.

    12. Την παλικαριά της ελληνικής ”δικαιοσύνης” τη γνώρισαν πρώτοι απ’ όλους οι αποταμιευτές – ομολογιούχοι. Αναδρομικές δηλ. κατάφωρα Αντισυνταγματικές διατάξεις = ΟΛΑ ΚΑΛΑ από το ΣτΕ.
      Μειοψήφισαν όμως 7 δικαστές με αρχ…ές.
      Το ίδιο έργο θα παιχτεί και τώρα. Όλα μιλημένα, αποΦΑΣΙΣΜΕΝΑ !
      Και εκλογοδικεία και ευρωπαϊκά δικαστήρια.
      Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι τι ετοιμάζει ο Κασιδιάρης για τις εκλογές της 2ας Ιουλίου (αν το τολμήσουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ).
      Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο !!!!
      Προμηθευτείτε ποπ-κορν, σπόρια, αναψυκτικά και απολαύστε υπεύθυνα τις ειδήσεις των συστημικών Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης.

    13. Τον κερατα τον εχουν βαρεθει ολοι. Αλλο τι φαινεται, θελουν να τον πεταξουν, μονο καποιοι πραιτωριανοι ειναι μαζι του ακομα. Τελευταιες μερες του Καλιγουλα.

    14. Καλά τα λέει ο Γεράρης αλλά ξεχνά κάτι συμαντικό , στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχει πλέον δημοκρατία , το σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο , οι περισσότεροι δικαστές του Α.Π. είναι του συστήματος βλ. Ντογιάκος Κλάπα κ.λ.π. (επίορκοι) , τώρα τι δικαιοσύνη εννωεί ο ποιητής δεν μπορούμε να καταλάβουμε , πάντως αν τελικά περάσει η τροπολογία Κούλη και αποκλείσουν το κόμμα του Ηλία προτείνουμε αποχή η μαύρο στίς μαϊμού εκλογές του Μαη δαγκωτό

      1. ΞΥΠΝΑ ΓΙΔΙ…ΕΣΤΩ ΑΠΟ 10.000.000 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ…2.000.000 ΑΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ…3.000.000 ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ..ΚΑΙ ΤΑ 2,500,000 ΚΟΥΛΗ …ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

        ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ 2 ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 32%. ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΛΠ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑ ΠΑΠΑΡΙΔΗ…Ο ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 38% ΣΧΕΔΟΝ… ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ…

        ΔΕ ΛΕΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΙ ΔΕΝ ΧΗΦΙΣΑΝ , ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΔΗ..

        ΑΣΧΕΤΑ ΓΙΔΙΑ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Η ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΥΚΟ ,ΚΛΠ… ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

        1. Η αποχή, το λευκό είναι σαν να ψηφίζεις έμμεσα το πρώτο κόμμα. Αυτό είναι γνωστό χρόνια. Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Αφού τα ποσοστά βγαίνουν επί των έγκυρων ψηφοδελτίων. Δηλαδή τι πιο απλό. 5.000.000 ψηφοδέλτια, 4.000.000 άκυρα ή λευκά, 1.000.000 έγκυρα, αν 400.000 είναι του Κούλη βγαίνει πρωθυπουργός με 40%. Ποιο απλά ούτε ο Πυθαγόρας δεν μπορεί να το βάλει στα μυαλά των στοκων.

    15. Δεν θα αποκλείσει κανένας κόμμα με Πρόεδρο Εισαγγελέα. Αν θέλουν οι Δικαστές να αποκλείσουν τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών που μιλάει για ανοιχτά σύνορα, παραβιάζοντας τους Νόμους του Κράτους. Κανένας δεν θα τολμήσει να απαγορεύσει τους Έλληνες του Εισαγγελέα γιατί μετά θα ακυρωθούν οι εκλογές και φοβάμαι για Εμφύλιο! Ποιος θα αποκλείσει τους Έλληνες, ο πρώην του καρατζαφέρη, ο Βορίδης που ήταν στην Επέν; Ρε Βορίδη, τράβα στον Ανταρσύα γιατί Έλληνας δεν θα σε ψηφίσει Βορίδη που συντάχθηκε με τον Ανταρσύα που σε λέγανε φασίστα!

      1. Ο μόνος που στηρίζει το συνταγματικό τόξο είναι ο ζάεφ γιατί είναι όλοι σύμφωνοι και στις Πρέσπες αλλά και για να τον βάλουν στην εοκ την ώρα που τα Σκόπια εμφανίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως Μακεδονία! Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για το συνταγματικό τόξο της μίζας και της προδοσίας! Τους στηρίζει και ο Ερντογάν που ονειρεύεται τις Πρέσπες του Αιγαίου που και εκεί πάλι όλοι συμφωνούν! Θα πάρουν και το κατιτίς τους όπως με τα εμβόλια που πάλι όλοι συμφώνησαν! Απλά τα πράγματα παιδιά, μίζα-προδοσία-ανθελληνισμός! Κοινό γνώρισμα όλων των μιζαδόρων ο πόλεμος στον Ηλία με μπροστάρη τον …Βορίδη που ήταν στην Επέν! και τους λαθρομετανάστες που στηρίζουν ανοιχτά πλέον τον Βορίδη που παλιά τον λέγανε φασίστα γιατί έλεγε αυτά που λέει σήμερα ο Ηλίας και ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος!

      2. Εννοείς την ΝΔ και τους κόκκινους φασίστες, ναι συμφωνώ.

    16. ΝΔ: το κόμμα της Ν αζιστικης Δ ικτατορίας

    17. Κανένας Ναζιαρης στο κοινοβούλιο μας.
      ΖΗΤΩ η Ελλάδα.

      1. Ρούφα το αβγουλάκι σου, Νουδούλη της φάπας και της ξάπλας.

    18. η μόνη λύση είναι αύριο όλος ο Ελληνικός λαός να πολιορκήσει το λόφο λυκαβητού και να απειλήσει να τον κάψει.

      1. ειστε λιγοι και γραφικοι οι χουντικοι θα… πολιορκησετε και θα καψετε κιολας? χαχαχαχ………

        1. Μάθε να γράφεις ελληνικά, «ελλην γνησιε».

    19. Οι Ποδοσφαιρικες Ομάδες τών οποίων ορισμένοι οπαδοί συμπεριφέρονται σάν τραμπούκοι και διαπράττουν εγκλήματα γιατί δέν χαρακτηρίζονται ώς Εγκληματικές Οργανώσεις ώστε νά τίς πετάξουν από τό Πρωτάθλημα διά παντός ;

    20. Πρώτον δεν υπάρχει δικαιοσύνη γιατί για να βγάλει ανακοίνωση κάποιος θεσμός πρέπει να υφίσταται. Έχουν βάλει κάτι τύπους που έχουν πτυχίο νομικής να δικάζουν και να παίρνουν αποφάσεις τάχα αλλά ουσιαστικά όλοι αυτοί είναι είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία είτε τους υπαγορευετε η απόφαση από την εκάστοτε κυβέρνηση. Και αναλόγως το πόσο σοβαρή είναι μια απόφαση, δήθεν, που θα πάρουν έχουν και την ανάλογη εξέλιξη. Δηλαδή αλισβερίσι γίνεται, θα πάρεις αυτή την απόφαση και θα ανέβεις σε αξιώματα και λεφτά.

    21. Ποιος είναι ο κύριος που τα λέει αυτά;;;
      Γιατί ο Γεραπετριτης ξέρουμε ποιος είναι

    22. Αν δει η κυβέρνηση συμμορία από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις πως τους βολεύει να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη θα αποκλειστεί αν δεν βολεύει θα το αφήσουν να κατέβει.
      Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

    23. Σιωπά ο Ντογιακος… Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εάν σκότωναν μια αράχνη, θα επενέβαιναν 7 εισαγγελείς αυτεπαγγέλτως. Δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη… Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στον τόπο που γεννήθηκε η δημοκρατία.

    24. μην το κουράζετε..η “ανεξαρτητη” δικαιοσυνη θα παρει εντολες και θα βγάλει αποφαση
      να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας

    Comments are closed.