ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ… ΒΡΩΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ: ΣΕΡΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ του ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_08-05-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    ΣΕΡΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ του ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ. ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ. Απ’ όλα έχει το μαντρί του γιδοβοσκού, μετά τους ξυλοδαρμούς, τα κλωτσομπουνίδια σε γυναίκες, τις καταγγελίες για τον Γεωργούλη. Τρεχάτε να τους ψηφίσετε…

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Καλά τώρα υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα ψηφίσει κάποιον “Ντίνο” που ποζάρει με δερμάτινο; Αλλά θα μου πεις εδώ ψηφίσανε τον με ένα Ν

    2. Μουτζα και στα 3 μεγάλα κόμματα μουτζα κ στο ΕΑΝ μουτζα κ στην ΝΙΚΗ μουτζα στο Βελόπουλο να δω στο τέλος που θα ρίξω την ψήφο μου.

      1. Υπαρχει λυση….Ζωγραφισε μια μουντζα στο Λευκο ψηφοδελτιο και ριχτη στην καλπη

      2. Μη πας. Γύρνα τη πλάτη στο στημένο εκλογικό πανηγυράκι του ψευτορωμαίικου κι έλα μαζί μου να ξεκινήσουμε αντάρτικο. Μπορεί να το λέω μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά να θυμάστε πως κάποια στιγμή εκεί θα πάει το πράγμα με αυτούς που μπλέξαμε. Ο γόρδιος δεσμός δε λύνεται, κόβεται.

      3. Νίκη ή Κίνημα 21 οι μόνες επιλογές…..

    3. Εμενα με ενοχλει που εκδιδονται και δε δινουν αποδειξεις. υστερα τι περιμενεις. βασικα τι θα γινει με τους υδραυλικους ηλεκτρολογους κτλ που δε δινουν ουτε μια αποδηξη και ζηταν λεφτα οσο κανει μια μεταμοσχευση καρδιας? Πρεπει επιτελους να σταματησει το χρημα. Μονο πλαστικο. Παραεγινε το κακο.

    4. Α ρε Παπαδόπουλε έκανες τόσα καλά, αλλά και ένα τεράστιο και ολέθριο σφάλμα. Κρέμασε τους όλους στο Σύνταγμα και το Γουδί, τα ξημερώματα της 21ης πρώτης Απριλίου. Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες, όλα τα βρωμόσογα που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Θα ξεβρώμιζε η πατρίδα μας.

    5. ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΛΠA

    6. Ψηφίστε πουστροδημοκρατικό τόξο για να σας μπει το τόξο στον κώλο, πουστρογίδια.

    7. Τους τρύπιους γκόμενους τους και τα πουταναριά τους, “σπρώχνουν” πλέον οι ανώμαλοι κλεφταράδες, πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης. Τύφλα να έχει ο Σειρινάκης, μπροστά στο “δημοκρατικό τόξο” της αλλαξοκωλιάς και της μίζας. Χίο ξεσκέπασε τους όλους.

    8. Μέ τόσες ξεφωνημένες που εχει το κλεφτοπασόκ χρειάζοντε κι έναν επιβήτορα να τους πρεσάρει……για να γουστάρουν…..

    9. Μαυρίστε όλο το αντι-συνταγματικό τόξο να μην ψηφίσουν τις Πρέσπες του Αιγαίου και γάμους και υιοθεσίες από γκέι που συμφωνούν όλοι τους. Ξεδοντιάστε τους με ποσοστά κάτω του 10% σε νδ, συριζα, πασόκ για να μην μπορούν να συνεργαστούν για να έρθει ο Ηλίας ως αντιπολίτευση. Αν πάρουν έστω 15% νδ ή σύριζα θα συνεργαστούν και δεύτερες εκλογές δεν θα κάνουν! Και τότε μας τελειώσανε οι ανθέλληνες και τα τουρκοκάναλά τους που θέλουν ανοιχτά σύνορα!

    10. Ψηφήστε Νέα Πουστοκρατία, σας πάει μπροστά αλλά σπρώχνοντας απο …πίσω πρώτα

    11. Έχει και το ωφέλιμο στοιχείο, θα αποκτήσουμε επιτέλους ασφαλή τρενάκια με τη βοήθεια ΠΑΣΟΚ και των άριστων του Μαξίμου.

    12. Να χαρώ εγώ το συνταγματικό τόξο, είναι το φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία και τα παιδιά μας. Ρε δεν υπάρχει ούτε ένας Ομαλός από δαύτους, ούτε ένας που να μην παραβιάζει τους νόμους του κράτους και της ηθικής ;
      Το αστείο είναι πως πέσανε να φάνε τον Κασιδιάρη, ίσως γιατί πρεσβεύει την ομαλότητα, την πραγματική δημοκρατία, τον σεβασμό στο κράτος δικαίου και τις αδιασάλευτες ηθικές αξίες.
      Μας θέλουν ανώμαλους, ίσως για να χάσουμε τις αντιστάσεις μας και τα εθνικά μας χαρακτηριστικά.

    Comments are closed.