ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ – ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΔΩΣΔΩΣΔ

    Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται τα χωρία Αμυγδαλιά και Πρινιά της Εύβοιας λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι και πλέον καίει ανεξέλεγκτη λόγω και των ισχυρών ανέμων.

    Ο αντιπερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης υπογράμμισε πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

    ΔΩΣΔΩΣΔ ςΕΦςΕΦςΕ

    «Η κατάσταση στην περιοχή είναι ανεξέλεγκτη. Τα μέτωπα της πυρκαγιάς είναι περίπου 15 σε αρκετά χιλιόμετρα. Τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα λόγω των θυελλωδών ανέμων».

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν εκκενωθεί τα χωριά Αμυγδαλιά και Πρινιά γιατί η φωτιά έχει φτάσει πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια.

    «Λόγω των ανέμων δεν μπορούν να βοηθήσουν τα εναέρια μέσα. Η φωτιά έχει περάσει από το χωριό Αμυγδαλιά και έχει περάσει στο χωρίο Πρινιά. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως έχει κάψει κάποιους στάβλους, για σπίτια δεν έχουν κάποια ενημέρωση».

    Οι ισχυροί άνεμοι και η καύσιμη ύλη της περιοχής δημιουργούν ένα δικό τους μικροκλίμα και είναι απόλυτα απρόβλεπτη πως τονίζει ο αντιπερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.
    «Η Πυροσβεστική προσπαθεί να σώσει περιουσίες. Υπάρχει διακοπή ρεύματος και υδροδότησης στην περιοχή και παίρνουν νερό από τα διπλανά χωριά. Το πρωί περιμένουμε οι άνεμοι να αλλάξουν φορά και να πάει η φωτιά προς την θάλασσα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η ΚΟΥΛΑΡΑ Α.Ε. μαζι με ολοκληρη την “Αγια” Φαμιλια του απεθαντου βρυκολακα Κοζα Κωστα απαιτει το Αιμα, τις Περιουσιες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ των Ελληνο-Ραγιαδων…

    2. Το κριμα στο λαιμο οσους εδωσαν ψηφο σε γκαντεμη.Αυτη η γκαντεμια να φυγει απο την παυριδα και να πεσει στα σπιτια τους

    3. η λαθρομετανάστες … η ο Κούλης για ανεμογεννήτριες, τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαίες η πυρκαγιές , έχουν κάψει όλη την χώρα η κερατάδες προδότες και ανθελληνικά σκουπίδια

    4. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα…. Αυτό είναι μόνο το trailer…

    5. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ

    6. Κλιματικη αλλαγη το γνωστο τροπαριο,η χωρα ανεξελεγτη γεματη σαμποτερ τζιχαντιστες, αλβανους πρακτορες ,τραστ εμπρηστων οικοπεδοφαγων και ανεμογεννητριων και καθε καρυδιας καρυδι και η κλιματικη αλλαγη τη μαρανε τη ζαβοσυμορια.

    7. Ούτε ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΟΎΤΕ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ.
      .ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
      .
      ΠΡΆΣΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΕΊΝΑΙ.
      .
      ΜΠΕΓΛΕΡΗΣ & ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΆ.
      .

    8. ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
      ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑ ΚΟΥΛΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!
      ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΠΑΣΟΚ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΕ!!!!!

    Comments are closed.