ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ EXIT POLLS – ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ; ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ

    Κοινοποίηση:
    poll-3

    Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα exit polls. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο ένας στους τέσσερις πολίτες απαντούσε το πρωί της Κυριακής.

    Το ποσοστό των πολιτών που συμμετείχαν στα exit polls που έγιναν σήμερα το πρωί έξω από τα εκλογικά τμήματα ανέρχεται στο 35 με 40 %! Γεγονός που κάνει το όποιο δείγμα, άκρως αναξιόπιστο.

    Μάλιστα όπως λένε οι φήμες, οι δημοσκοπικές εταιρείες σταμάτησαν να παίρνουν δείγμα, ενώ οι διαρροές που αναπτύχθηκαν τεχνηέντως για την εξέλιξη της ψηφοφορίας, γεννούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα

    Έπειτα από όλα αυτά, εάν όντως συμβαίνει αυτό, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για τις διαρροές και την απόπειρα αιφνιδιασμού του εκλογικού σώματος;

    Υπογραμμίζεται ότι εάν δεν βγει exit polls μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα είναι κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των εκλογικών αναμετρήσεων της μεταπολίτευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. * Δημοσκοπήσεις: Γιατί μας αφορούν, πώς να τις “διαβάζουμε”!

      Αποσπασμα {Ισχυει, αραγε;}.

      Στην περίπτωση των βουλευτικών εκλογών, ο νόμος επιτρέπει στις εταιρείες που διεξάγουν τις δημοσκοπήσεις να δημοσιοποιούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων μέχρι και μία μέρα πριν τις εκλογές, αλλά απαγορεύει να δημοσιοποιούνται ή να μεταδίδονται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται κατά την έξοδο των εκλογέων (exit polls) από τα εκλογικά καταστήματα κατά τη μέρα της ψηφοφορίας, παρά μόνο αφού κλείσουν οι κάλπες.

      https://www.google.com/amp/s/www.news247.gr/politiki/dimoskopiseis-giati-mas-aforoyn-pos-na-tis-diavazoyme.9686312.amp.html

      * Μαϊμού Δημοσκοπήσεις : Η αποκάλυψη!

      https://m.youtube.com/watch?v=Kw32e7E5OKo

    2. Απλά τα πράγματα:Όταν τυχαίνει στον αντίπαλο σου να διεκπεραιώσει ως κυβέρνηση την μεγαλύτερη επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας κι εσύ ως αντιπολίτευση σιγοντάρεις λογικό είναι να πάρεις τα αρχίδια σου. Στο σύνδρομο της Στοκχόλμης ο απαχθέντας/βιασμένος προσκολλάται παθολογικά στον απαγωγέα/βιαστή και όχι στον μπανιστηρτζή συνένοχο.

    3. Η singular τερματίζει εκεί που νίκησε και ο Παπούς Γιάνκης καληνύχτα σας

    4. Ποιος ποιος ποιος; ο Κυριακος ο θεος!

    5. μεγαλη ανοησια υπαρχει Στεφανε οχι μεγαλη νοθεια…

    6. Αυτός ο βλάκας που έγραψε αυτην την ανοησία αγνοεί ότι μόνον τα αποτελέσματα που δημοσιευουν τα Πρωτοδικεία ισχύουν και επ’ αυτών ακολουθεί η διαδικασια των ενστάσεων ενωπιον του ανωτάτου ειδικού δικαστηρίου ως εκλογοδικείου

    7. Ετοιμοι κομμούνια μου;
      Εδώ είμαι.
      Στηθείτε καιθ σε 15 λεπτά έρχομαι.

    8. ΜΑ ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ , Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΝΙΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ

    9. Λένε πως έπεσε σύρμα όλοι οι Αλβανοί να ψηφίσουν Μητσοτάκη ενώ οι γύφτοι οι Πακιστανοί και οι…. μπατριωτες του Κασιδιαρη να ψηφίσουν Τσιπρα. Αντε Ηλία, αγκαλιά με τον Τζαβεντ Ασλαμ να φωνάζετε είμαστε όλοι Πακιστανοί. Άιντε μπατριωτες της π@υτσας. Εάν ήταν να μπαίνατε στην βουλή με 6 και 7% μετά την συμπορευση σας με τους προδότες της Μακεδονίας θα πάρετε τα @@ μας.

    10. είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω τα αποτελέσματα, είναι σοφός ο ελληνικός λαός άραγε???

    11. Ενας απο τους αμετρητους παραγοντες που απειχα.Διεθνης Ιουδαϊσμος κουμανταρει τα διχτυα ξυπνατε προβατα η σειρα μας εφθασε!

    12. εγω παντος ειχα ψηφισει οχι στο δημοψηφισμα.τωρα εσεις τι περιμενετε να γινει;καλα ρε πηγατε και ψηφισατε σε μαιμου εκλογες;παρτε απο μια μπανανα τωρα και αραξτε

    13. ο κοσμος βλεπει τσιπρα και φτινει στα μουτρα.δεν τραβαει πια .ποιοσ σοβαροσ θα ψιφισει πολακη ?πλακα κανουμε?ο νεοσ που παιζει κινητο ολη μερα θα ψιφισει ενα πολιτικο που μιλαει λεσ και ειναι στο πασοκ του 80 με μαγκια και κλανια?τα νεα παιδια τον ακουνε και λενε ειναι αγριοσ τραμπουκος.

    14. οι νεοι απείχαν γιατί από πουθενά δε βλέπουν σωτηρία.
      Τα γεροντάκια ψήφισαν ολα ακομη και σε φορεία τα πήγαν οπότε και με λίγη νοθεία γνωστό το αποτέλεσμα για τη φαμίλια των Κορλεόνε.

      1. δεκα μοναδες φιλε δεν αμφισβητουνται. Ειναι σαν να τρως πεντε γκολ και να μιλας για διαιτησια

    15. Επειδή ξέρουν ότι δεν θα τους πειράξει κανείς όποια λαμογια κ αν κάνουν, θα σκαρφιστουν το οτιδήποτε.

    16. ΠΑΛΙΟΨΟΦΙΜΙ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΑΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2027 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 31.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΡΕΣΠΕΣ .ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

      1. σωστα τα λες. Αλλα για αυτο πηγες και ψηφησες νεα δημοκρατια???

    17. Τίποτα απλά η ΝΔ έχει πάθει συντριβή και ειναι ελάχιστα πάνω από τους Ζαιους και έχει ξεφτυλιστει όλο το σύστημα .
      Τρέμουν να ανακοινώσουν αποτέλεσμα .

    18. Και το βράδυ το βραδακιιιιι θα στείλουμε τις δημοσκοπήσεις σπίτια τους μαζί με την ΝΔ.

      1. μακαρι ο κοσμος να ελεγε ψεματα στις δημοσκοπισεις. Με τιποτα δε τα πιστευς αυτα. Απλα βοηθανε για νοθεια

    19. Εγώ πήγα στο χωριό μου που είναι σχετικά μεγάλο, τελείωσα πολύ γρήγορα, παρότι είχε κόσμο.

      1. Αδικα έγιναν ξεφτίλα οι κασιδιαραιοι και εκτέθηκαν ψηφίζοντας τους προδότες της Μακεδονίας.

      2. ναι, θα κανουμε κυβερνηση ηττημενων χα χα χα χαχ :)))

    20. Ο/Η Παναγιωτης, 60+, τέως ΝΔ με πρόστιμο μη εμβολιασμού. λέει:

      Κομπίνα είναι το ένα διάβασμα αυτής της είδησης, το δεύτερο αφορά ψήφο προς κόμμα το οποίο δεν ήθελαν να ανακοινώσουν οι ψηφοφόροι. Δηλαδή, κάτι σαν τη ντροπή που νιώθει ο δεξιός όταν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, επειδή γνωρίζει πως μόνο έτσι μπορεί να διώξει το Μητσοτάκη.

    21. Νομίζουν οι δημοκόποι πως έτσι θα γλιτώσουν τη φυλακή για τις μούφα δημοσκοπήσεις που έβγαζαν μέχρι προχθές ! λολ

      1. Κάτσε μην είσαι μαζί με τα Ζαια στο 23 τα κατο.

    22. Τι αμέτοxοι λένε οι προδότες έκανα 40 λεπτά από τον κόσμο για να ψηφίσω σε επαρxεία μάλιστα.

    Comments are closed.